Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری تاس، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، بعد از نشست کمیته قانون اساسی سوریه با حضور وزیران امور خارجه ایران و ترکیه در ژنو حضور آمریکا در سوریه را غیرقانونی خواند.

او گفت: حضور آمریکا و دیگر اعضای ائتلاف تحت فرمان آمریکا در سوریه غیرقانونی است و اقدامات آن‌ها در تقابل با قوانین بین‌المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که موضوع اقدامات آمریکا در سوریه مطرح می‌شود البته این اقدامات برخلاف قوانین بین‌المللی هستند. آمریکا و اعضای ائتلاف تحت فرمان آن به شکل غیرقانونی در سوریه مستقر شده‌اند و حضور آن‌ها در سوریه در تقابل با موضع حکومت مشروع این کشور است.

وزیر امور خارجه روسیه افزود: محافظت از چاه‌های نفتی سوریه در برابر گروه تروریستی داعش بهانه‌ای برای استقرار آمریکا در سوریه است. وی گفت کارشناسان در آمریکا مباحثی را درباره روند تحولات در سوریه شروع کرده‌اند و ما با دیدگاه آن‌ها مبنی بر این که باید در خصوص سوریه به قوانین دادگاه‌های بین‌المللی استناد بشود کاملا موافق هستیم. بر اساس این قوانین هر نوع استفاده از منابع طبیعی یک کشور مستقل بدون مجوز دولت آن کشور غیرقانونی است.

لاوروف در بخش دیگری از سخنان خود گفت حضور نظامی روسیه، ایران و ترکیه در سوریه با مجوز و تایید دولت سوریه است. وی گفت: توافقات سوچی درباره ادلب و موضوع مرز‌های ترکیه و سوریه از سوی دولت دمشق و شخص بشار اسد، رئیس جمهور، و کُرد‌های این کشور تایید شده‌اند. من به یاد ندارم که چنین توافقی درباره اقدامات آمریکا در مرز‌های سوریه وجود داشته باشد.

او افزود: حضور غیرقانونی نظامیان آمریکا در سوریه با حضور نظامی روسیه، ایران و ترکیه در این کشور کاملا متفاوت است.

وزیر امور خارجه روسیه اضافه کرد: اگر بیانیه‌ها و مواضع دولت آمریکا را در خصوص محافظت از منابع نفتی سوریه بررسی کنیم متوجه می‌شویم که این بیانیه‌ها و مواضع در اصل به معنای جلوگیری از دسترسی جمهوری عربی سوریه به این منابع هستند.

لاوروف در بخشی دیگر از اظهاراتش با بیان اینکه هیچ گونه ضرب‌الاجلی در کار کمیته قانون اساسی سوریه پذیرفته نیست، گفت: ما ابراز امیدواری می‌کنیم که اعضای کمیته قانون اساسی سوریه به واسطه تلاش‌ها برای مصالحه و سازش هدایت شوند و به صورتی سازنده با یکدیگر همکاری کنند و تحت فشار از سوی خارج قرار نگیرند. هیچ‌گونه ضرب الاجل رسمی نباید بر فعالیت‌های کمیته قانون اساسی سوریه اعمال شود و اعضای این کمیته باید به صورتی سازنده با یکدیگر همکاری کنند و این کمیته باید به سوی گسترده‌ترین توافق هدایت شود.»

تصمیم برای ایجاد کمیته قانون اساسی سوریه به منظور تدوین توصیه‌های مربوط به اجرای اصلاحات در قانون اساسی سوریه در ژانویه سال ۲۰۱۸ در نشست کنگره ملی گفتگوی سوریه در سوچی روسیه تصویب شد. این کمیته متشکل از ۱۵۰ نفر -۵۰ نفر از نمایندگان دولت سوریه, ۵۰ نفر از مخالفان و ۵۰ تن از اعضای جامعه مدنی است. هر یک از این گروه‌ها باید ۱۵ کارشناس را برای تشکیل جلسه در پشت در‌های بسته به منظور رایزنی در ژنو معرفی کنند. نخستین نشست این کمیته قرار است در روز ۳۰ اکتبر برگزار شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سوریه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۸۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند

شورای ارتقای تجارت بین‌المللی چین (CCPIT) امروز یکشنبه از اتحادیه اروپا خواست تا به بهبود و بهینه‌سازی محیط تجاری ادامه دهد، شرایط عادلانه را برای سرمایه‌گذاری خارجی فراهم کند و سیاست‌های تبعیض‌آمیز را تحت عنوان «ریسک زدایی» متوقف کند. "

اتحادیه اروپا چین را به دامپینگ (قیمت شکنی)، ارائه یارانه‌های بیش از حد به شرکت‌های داخلی و چندین عمل ناعادلانه دیگر متهم می‌کند.

شورای ارتقای تجارت بین‌المللی چین اضافه کرد که چین آماده است همکاری خود را در زمینه تغییرات آب و هوایی با اتحادیه اروپا تعمیق بخشد. 

این آژانس گفت: چین مایل به همکاری با اتحادیه اروپا برای تعمیق برنامه ریزی و همکاری در مذاکرات بین المللی آب و هوا، سازگاری بازار کربن با تغییرات اقلیمی، و سرمایه گذاری و تامین مالی آب و هوا است.

پیشتر، «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین در جریان گفتگو با همتای آمریکایی خود «آنتونی بلینکن» که با هدف حل و فصل اختلافات تجاری و سیاسی میان دو قدرت به پکن سفر کرده است، اظهار داشت: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود.

روابط پکن و واشنگتن در سال گذشته با فراز و نشیب‌هایی از جمله حادثه بالن‌های بدون سرنشین و دیدار مخفیانه تسای اینگ ون رهبر سابق تایوان در آمریکا همراه بوده است.

واشنگتن که در حال حاضر روابط پر تنشی را با پکن به ویژه بر سر موضوع تایوان سپری می‌کند، بار‌ها از متحدان اروپایی‌اش خواسته است که فشار بر چین را افزایش دهند تا مانع کمک آن به روسیه شوند.

ایالات متحده مدعی است که کمک چین به روسیه شامل مواد و فناوری برای ساخت موشک، پهپاد، تانک و هواپیما و سایر افزار‌های کلیدی دیگر است.

این درحالی است که آمریکا و کشور‌های غربی از آغاز جنگ روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صد‌ها میلیارد دلار کمک به کی‌یف ارائه کرده‌اند. کمک‌های نظامی به اوکراین با مهمات توپخانه و آموزش آغاز شد و اکنون این کمک‌ها به تانک، سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته، موشک‌ها و مهمات خوشه‌ای گسترش یافته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین پیشتر اعلام کرد که این کشور قاطعانه اتهامات بی‌اساس آمریکا را درباره مبادلات تجاری و اقتصادی معمول خود با روسیه رد می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • توقیف دارایی‌های روسیه دلارزدایی را تسریع می‌کند
  • روزنامه‌ای آلمانی دلیل امتناع اوکراین از صلح با روسیه را فاش کرد
  • ایران و روسیه ائتلاف دفاعی تشکیل می دهند؟
  • کاهش حضور آمریکا در آفریقا / حاکمان جدید ساحل آفریقا در پی کاهش روابط سیاسی و نظامی با فرانسه و آمریکا هستند/ نیجر حضور نیروهای آمریکایی را غیرقانونی اعلام کرد +فیلم    
  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار سلاح هسته‌ای در لهستان
  • ایروانی: ادامه حضور غیرقانونی نیروهای آمریکایی منشأ اصلی بی‌ثباتی در سوریه است
  • روسیه از حضور بیش از ۳۰۰۰ مزدور خارجی در جنگ اوکراین خبر داد