Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@10:29:55 GMT

بانک "اطلاعات مدفوع" ساخته می‌شود

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۲۱۲۱۶

آفتاب‌‌نیوز :

به نقل از دیلی‌میل، انجمن "Seed" که راجع به میکروبیوم انسان تحقیق می‌کند، با محققان دانشگاه "ام‌آی‌تی"(MIT) همکاری کرده تا پروژه جدیدی را به انجام برساند.

هم‌اکنون یک گروه تحقیقاتی از دانشگاه ام‌.آی‌.تی در حال کار روی یک ابزار هوش مصنوعی به نام "Auggi" هستند که قادر به تجزیه و تحلیل تصاویر مدفوع انسان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در وب‌سایت گروه تحقیقاتی "Seed" آمده: روزانه همه ما با دفع مدفوع اطلاعات مهمی راجع به سلامتی خود را در می‌یابیم.

اطلاعات دقیق راجع به مدفوع از قبیل ویژگی‌های آن همچون اندازه، شکل، رنگ و بافت، بینش مهمی راجع به سلامت کلی بدن ما ارائه می‌دهد.

در این راستا تیم تحقیقاتی این پروژه امیدوارند با بررسی شرایط روده از طریق تحقیقات خود اطلاعات بیشتری راجع به آن پیدا کنند.

این محققان تخمین زده‌اند که تقریبا سه چهارم جمعیت کره زمین به نوعی از مشکلات گوارشی نظیر یبوست، اسهال، نفح و حرکات نامنظم روده رنج می‌برند.

آنها قصد دارند با آموزش ابزار هوش مصنوعی auggi به منظوری یادگیری نحوه طبقه‌بندی تصاویر کاربران، با استفاده از مقیاس تشخیصی "بریستول" ایجاد یک بانک اطلاعاتی جامع از مدفوع انسان را برای بررسی کلی سلامت روده ایجاد کنند.

برای اطمینان از حفظ حریم شخصی کاربران، محققان تمام داده‌ها و سایر اطلاعات شناسایی شده را که به عکس‌ها متصل است، قبل از ارسال به ابزار هوش مصنوعی "Auggi" برای تجزیه و تحلیل، پاک می‌کنند.

البته محققان یک نمونه اولیه اطلاعات را تشکیل دادند تا توانایی "Auggi" در قابلیت تشخیص شکل مدفوع را آزمایش کنند.

هدف بلند مدت تیم تحقیقاتی این پروژه ایجاد ابزاری است که به کاربران اجازه می‌دهد سلامت روده خود را بهتر مدیریت کنند. به خصوص افرادی که با مشکلات گوارشی دست و پنجه نرم می‌کنند.

افرادی که علاقه‌مند به شرکت در این پروژه هستند می‌توانند به سایت "seed.com/poop" مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: علم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۲۱۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند

رییس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه کمیسیون اصل نود مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد.

به گزارش ایسنا، نصرالله پژمان فر در توضیح جلسه کمیسیون اصل نودم قانون اساسی بر اجرای قوانین موضوع فعالیت سامانه املاک و اسکان گفت:کمیسیون اصل نود از ابتدای دوره فعالیت خود در مجلس یازدهم موضوع سامانه املاک و اسکان را پیگیری کرد. این حکم قانونی از سال ١٣٩٤ یعنی زمان تصویب ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم اجرایی نشده بود، در مراحل اولیه و استقرار سامانه اجرا شد.

وی ادامه داد: پس از آن در مراحل مختلف و با تشکیل جلسات تخصصی و با حضور دستگاه‌های مرتبط وظایف هر دستگاه در تعامل با سامانه املاک و اسکان پیگیری شد و احکام آئین نامه ها و مقررات اجرا شدند. به عنوان مثال در جلسات برگزار شده در سال های ١٤٠١ و ١٤٠٢ ، سازمان های ثبت اسناد و املاک کشور و وزارت آموزش و پرورش فعالیت‌های مصوب در خصوص سامانه را اجرا کرده و اقدامات اجرایی مشخص آنها از طریق سامانه املاک و اسکان صورت می پذیرد.

وی یادآور شد: در جلسه ۹ اردیبهشت که با حضور مدیران سازمان ثبت احوال، بانک مرکزی، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک و اعضای کمیسیون برگزار شد، ابتدا مدیران سامانه املاک و اسکان گزارشی از آخرین وضعیت سامانه را ارائه کردند. مطابق این گزارش تابحال ٥٧٠ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد که اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

رییس کمیسیون اصل نود اضافه کرد: همچنین بیش از ۷۰ درصد اطلاعات اسناد تک برگ ارائه شده از سوی سازمان ثبت اسناد در سامانه وارد شده است که با اتصال سامانه خودنویس، اطلاعات مؤجران و مستأجران نیز به این سامانه متصل شده است.

وی توضیح داد: مدیران سامانه بیان کردند که در حال حاضر اطلاعات خرید و فروش در دفاتر اسناد رسمی بصورت برخط به سامانه املاک و اسکان اتصال است و محل سکونت اصلی ۷۵ میلیون کد ملی بر مبنای کد پستی در سامانه مذکور احصاء شده است.

پژمان فر همچنین گفت: در بخش دوم جلسه مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد. سازمان ثبت احوال نیز مکلف شد اقدامات اولیه برای ارائه خدمات چهارگانه خود یعنی تولد ،ازدواج، طلاق و وفات از طریق تعیین محل اقامت توسط سامانه املاک انجام دهد.

وی ادامه داد: با بررسی اقدامات کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک مقرر شد اقدامات دستگاه‌های اجرایی به دقت توسط این کارگروه رصد شده و مصوبات کارگروه در خصوص سامانه مورد نظارت و تعقیب جدی قرار گیرد و در صورت استنکاف دستگاهها از انجام تکالیف قانونی خود، موارد ضمن ارجاع به مرجع قضایی مطابق قانون برای اقدامات نظارتی به کمیسیون اصل نودم ارسال شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ساختمان اورژانس، پد آشیانه بالگرد و سوله بحران ساخته می‌شود
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • ساخت ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن اقتصادی در تهران | این خانه ها در چه متراژ و قیمتی ساخته می شوند؟
  • تولید بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح
  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • زائران حج شناخت و معرفت خود را تقویت کنند
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟