Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@10:05:56 GMT

توليد محتواي ديجيتال ثروت آفرين است

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۲۳۷۴۰

توليد محتواي ديجيتال ثروت آفرين است

خبرگزاری آریا- دستیار معاونت توسعه کار آفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه فناوری گفت: تولید محتوای دیجیتال در عصر حاضر می تواند بسیار ثروت آفرین و اثرگذار در اقتصاد کشور باشد.
به گزارش خبرگزاری آریا، «فاطمه رستم خانی» در خصوص موضوع بررسی بازار 132 هزار میلیاردی بالقوه ایران در تولید محتوای دیجیتال افزود: بحث سیاست گذاری در حوزه محتوی دیجیتال از دو سال پیش در معاونت توسعه کار آفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبتنی بر برنامه اشتغال فراگیر و همینطور با رویکرد برنامه همکاری با یونیدو کلید خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارداشت: رسته فناوری اطلاعات و ارتباطات یکی از 9 رسته تحت برنامه های اشتغال فراگیر بود که با هدف گذاری بر بحث تولید محتوی به لحاظ اینکه تولید محتوی می تواند در عصر حاضر بسیار ثروت آفرین و اثرگذار در اقتصاد کشور باشد سیاست گذاری و برنامه ریزی شد و بنگاه هایی که در این حوزه اطلاعات و دارای بازاربودند شناسایی وطی یک پروسه ای ممیزی شدند.
دستیار معاونت توسعه کار آفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حوزه فناوری گفت: کسانی که قار بودند استارت آپ ها و کسب و کارها را مورد حمایت و هدایت خود قرار دهند مورد شناسایی قرار گرفته و طی حمایت های مادی و معنوی از سوی معاونت توسعه کار آفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بنیاد ملی کارآفرینی محتوای دیجیتال از هفته پیش در کشور شروع به کار کرد.
وی افزود: تفاوتی که بین بنیاد ملی کارآفرینی محتوای دیجیتال و انجمن ها در این حوزه وجود دارد اینکه انجمن ها یک کلونی و جمع آوری شده از افراد و بنگاه هایی که خود کسب و کاری ایجاد کرده و به دنبال مطالبات خود هستند ولی این بنیاد بیشتر بصورت زیست بوم طراحی شده برای اینکه دولت فقط یک بخش خصوصی را در جهت اهداف عالیه خود نخواسته حمایت کند بلکه بخش خصوصی را به عنوان یک اهرم قوی به لحاظ دانش تکنیکی و داشتن بازار مفید محور قرار داده و هدایت گری قضیه که بقیه استارت آپ ها و صاحبان ایده ای که به واقع می توانند فرصت خوبی را در بازار ببینند و ایده های خود را عملیاتی کنند بنیاد این مجموعه ها و افراد را مورد حمایت قرار می دهد در ضمن دولت به لحاظ حمایت های مالی که کرده هم بر عملکرد این مجموعه ها اشراف دارد و هم نظارت می کند تا این زیست بوم شکل گیرد.
رستم خانی در ادامه ضمن اشاره به اینکه هم اکنون گردش مالی بازار محتوای دیجیتال در ایران 10 هزار میلیارد تومان برآورد می شود، اظهارداشت: بطورکلی در میان کشورهای خاورمیانه ایران بیشترین تعداد کاربر اینترنت را دارد و همینطوربالای 70 درصد جمعیت کشور متصل به اینترنت هستند.
وی گفت: جمعیت بالای 40 درصد جوانان کشور ساعات های زیادی را روزانه در حوزه های مجازی سپری می کنند.
دستیار معاونت توسعه کار آفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حوزه فناوری افزود: تولید محتوی وب با توجه به جمعیت کشور هم اکنون یک درصد است تازه از این یک درصد 75 درصد تکراری و تنها 25 درصد محتوی قابل اعتناست.
وی اظهارداشت: جبران این خلاء مستلزم هدایتگری صحیح با حضورتکنیکال بخش خصوصی و حمایت گری قواعدی از طریق دولت است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از رادیو اقتصاد، رستم خانی در ادامه یادآورشد: بدون شک با وجود جوانان پر استعداد در کشور اگر هدایت گری درست انجام شود نه تنها به بازار 132 هزار میلیارد تومانی تولید محتوی دیجیتال در کشوربلکه فراتر از این عدد هم خواهیم رسید.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تولید دیجیتال ثروت آفرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۲۳۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران با بیان اینکه سامانه جست‌وجوی شغل راه‌اندازی شده است، گفت: مازندران با انجام اقدامات صورت گرفته، پایین‌ترین نرخ بیکاری کشور را دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری،  علی باقری گفت: با توجه به اینکه هفته کار و کارگر را در پیش داریم و این ایام ،ایام جشن کارگران است باید زمینه رشد و توسعه کارگران را فراهم کنیم چون هر جامعه‌ای مرهون بازوان توانمند کارگران است و همچنین چرخ اقتصادی هر کشوری با دستان کارگران می‌چرخد .

وی با بیان اینکه وزارت کار و تعاون یک وزارت خانه کاملا مردمی است، افزود: این وزارتخانه در میان سایر وزارتخانه‌ها پرکارترین وزارتخانه کشور است.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: بیش از 70 درصد مردم مازندران از این وزارتخانه در بخش‌های مختلف خدمات می‌گیرند.

باقری با بیان اینکه سعی کردیم در این ایام از همه جامعه کار و کارگری تجلیل کنیم، گفت: 20 نفر از این عزیزان به عنوان کارگر برتر در سطح استان تجلیل شدند و یک نفر هم در سطح کشور به عنوان کارگر نخبه تجلیل خواهد شد.

باقری ادامه داد: پایین‌ترین نرخ بیکاری در سطح کشور با توجه به آمار سامانه رصد اشتغال متعلق به مازندران است.

وی گفت: در حوزه اشتغال در این استان اتفاقات خوبی در حال رخ دادن است، به طوریکه در سال گذشته در مازندران 100 درصد از برنامه‌های ما در حوزه کار محقق شد.

باقری با بیان اینکه در حوزه اشتغال سامانه جست‌وجوی شغل راه اندازی شده و همه می توانند رزومه خود را به این سامانه منتقل کنند، گفت: تاکنون 12400 نفر در این سامانه ثبت نام کردند و 9هزار نفر مشغول به کار شدند.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به شناسایی 1400 کارفرما به ویژه در شهرستان آمل و غرب استان،  ادامه  داد: این سامانه از طریق وزارتخانه راه اندازی شده و در بخش اشتغال و شناسایی کارفرماها و معرفی اشتغال بسیار مفید بود.

 وی افزود: با اجرای این طرح در بخش‌های مختلف و رشته‌های مختلف یک بانک اطلاعاتی خوب راه اندازی شده است. 

باقری افزود: سامانه جامع روابط کار هم راه اندازی شده و افراد می‌توانند شکایات خود را در این سامانه ثبت کنند و با ورود کارشناسان در این سامانه با کمتر از بیست روز رای صادر می‌شود.

 این مسئول با اشاره به اینکه در سطح مازندران در این دولت 6200 مورد بازرسی از کارگاه های پرخطر انجام شده است، گفت: در حوزه روابط کار، رتبه اول را داریم و کارشناسان ما در شهرستان آمل رتبه اول در کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مدیر کل کار، رفاه اجتماعی و تعاون همچنین با اشاره به افزایش حقوق کارگران نسبت به کارمندان افزود: در این دولت 170 درصد افزایش حقوق داشتیم و برای کارگران در مقایسه با کارمندان 40 درصد افزایش حقوق داشتیم. در حوزه تعاون هم یکی از ارکان اصلی شعار سال توجه کردن به بخش تعاون است، چون اقتصاد در بخش تعاون کاملا مردمی است و در این حوزه سالانه دو درصد رشد داشتیم  و همچنین سند توسعه تکلیف کرده است که 25 درصد اشتغال از طریق تعاون باید انجام شود.

باقری افزود: در اجرای طرح کالابرگ هم بیش از 700 هزار خانوار از دهک یک تا هفت از این طرح استفاده کرده‌اند. طرح امنیت غذایی هم از دهک یک تا سه، کودکان زیر پنج سال و آسیب پذیر را پوشش می‌دهد و ماهانه یک میلیون تومان با تشخیص مرکز بهداشت دریافت خواهند کرد .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد