Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-27@14:16:57 GMT

بلا های که تولد تقویمی بر سر مادر و نوزاد می آورند

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۲۷۹۵۱

ساعت 24- فرنام متخصص سلامت و باروری درباره زایمان های تقویمی به مادران هشدار داد.

فرناز فرنام متخصص سلامت و باروری و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: امروز ۹۸/۸/۸ ما با جمعیت وسیعی از مادرانی مواجه بودیم که تقاضا داشتند زایمانشان را انجام بدهند فقط برای اینکه تاریخ تولد فرزندشان در شناسنامه یک عدد رندی باشد البته این مسئله فقط شامل امروز نمی‌شود چراکه ما در اول فروردین ماه و آخر شهریور ماه این تقاضاها را داریم و این مسئله از چند لحاظ قابل بررسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص سلامت و باروری بیان کرد: اولین مسئله این است که نه پدر، نه مادر و نه کادر درمان حق این را ندارند که جنین را از یک روز بیشتر یا کمتر ماندن در شکم مادر محروم کنند، ما باید در نظر داشته باشیم زمانی که درد زایمان شروع می‌شود، این درد در حقیقت انعکاسی از پیامی است که خود جنین به ما می‌دهد.

فرنام ادامه داد: اکنون ما به هر علتی خودمان این تنظیم را بر هم بزنیم با مشکلاتی مواجه می‌شویم، در تحقیقی سازمان WHO اخیرا در ۲۴ کشور انجام داده به این نتیجه رسیده که مادرانی که با زایمان پیش یا قبل از موعد به دنیا آمده‌اند، احتمال مرگ، خون‌ریزی و بستری شدن در ICU و عوارض بعدی برای بارداری دوباره در این مادران به خطر میفتد.

او اظهار کرد: علاوه بر این‌ها عوارض جدی و خطرناکی برای خود نوزاد به وجود می‌آید چراکه هنوز ریه نوزاد کامل نشده و دچار مشکل تنفسی می‌شود و به همین دلیل مجبور می‌شوند که نوزاد را در بخش مراقبت‌های ویژه بستری کنند؛ این‌ها فقط از عوارض زایمان دستکاری شده است.

این متخصص سلامت و باروری با بیان اینکه مادرانی که تصمیم دارند در یک روز خاصی فرزندشان را به دنیا بیاورند، گفت: هنگامی که حجم زیادی از تقاضا در یک تاریخ مشخص به بیمارستان سرازیر می‌شود، رسیدگی‌های موردنیاز به این دسته از افراد به دلیل حجم بالای تقاضا صورت نمی‌گیرد.

فرنام همچنین ادامه داد: وقتی که مادر آماده زایمان نباشد هرچقدر هم آمپول فشار تزریق شود، این امر پاسخگوی زایمان نخواهد بود چراکه تزریق آمپول فشار شرایطی دارد، زیرا زمانی که جنین ۴۰ هفته خود را سپری کرده باشد و مادر همچنان درد زایمان به سراغش نیامده، مجبور می‌شویم برای نجات جنین از این آمپول استفاده کنیم.

او تصریح کرد: تزریق آمپول فشار پیش از موعد زایمان به مادر عوارضی را به دنبال خواهد داشت چراکه اگر این امر چندبار تکرار شود، مادر ناچار به انجام عمل سزارین می‌شود و این عمل به دلیل کامل نشدن ریه جنین باعث انتقال کودک به بخش مراقبت‌های ویژه می‌شود.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: زایمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۲۷۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همراه داشتن ۱۴ قلم دارو در عربستان برای زائران حج ممنوع است

سردار رضا بنی اسدی فر با اشاره به اعزام نخستین گروه زائران عمره از فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) اظهار داشت: این داروها شامل هیرومرفین، آمپول پتیدین، آمپول مرفین، شربت اکسپکترانت کدئین، قرص و آمپول ترامادون، قرص متیل فنیدات، آمپول و قرص بوپرنورفین، آمپول و قرص دیازپام، قرص استامینوفن کدئین، شربت و قرص متادون است.

وی گفت: اعزام زائران با امنیت کامل و در آرامش شروع شده و در ۱۱ ایستگاه پروازی ادامه خواهد یافت.

این مقام انتظامی ادامه داد: پلیس فرودگاه‌های فرماندهی یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا با آمادگی کامل تا ۱۳ اردیبهشت عملیات رفت را به پایان خواهد رساند.

وی افزود: امسال با هماهنگی صورت گرفته، همه پروازها توسط هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران صورت می پذیرد و بیش از پنج هزار زائر عمره و خدمه از طریق فرودگاه های مشخص شده، اعزام خواهند شد.

فرمانده یگان های انتظامی و حفاظتی فراجا با تصریح بر اینکه پلیس فرودگاه‌های سراسر کشور عملیات حج عمره را به عنوان یک فرصت خدمت به زائران خانه خدا می‌دانند، خاطر نشان کرد: کارکنان پلیس فرودگاه‌ها پس از اعزام زائران عمره، آمادگی لازم را برای برگزاری عملیات حج تمتع کسب می‌کنند.

پس از بیش از ۹ سال توقف، عملیات عمره و اعزام زائران خانه خدا و سرزمین از بامداد فردا - دوشنبه ۳ اردیبهشت - از ۱۱ فرودگاه کشور در سراسر کشور آغاز و تا ۱۳ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

قرار است زائران خانه خدا در قالب ۱۱ پرواز به ترتیب از فرودگاه‌های مشهد (۳ اردیبهشت)، زاهدان (۴ اردیبهشت)، اهواز (۵ اردیبهشت)، تبریز (۶ اردیبهشت)، یزد (۷ اردیبهشت)، کرمان (۸ اردیبهشت)، بندرعباس (۹ اردیبهشت)، ساری (۱۰ اردیبهشت)، اصفهان (۱۱ اردیبهشت)، شیراز (۱۲ اردیبهشت) و مشهد (۱۳ اردیبهشت) و و همچنین در قالب ۱۱ پرواز از فرودگاه امام خمینی (ره) عازم کشور عربستان خواهند شد.

در عملیات حج عمره امسال پنج هزار و ۷۲۰ زائر خانه خدا عازم سرزمین وحی می‌شوند، که دو هزار و ۸۶۰ زائر از فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها و دو هزار و ۸۶۰ زائر از طریق فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) برای انجام این فریضه مقدس عازم عربستان می‌شوند.

تمامی پروازها توسط شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران انجام می‌شود و آخرین پرواز برگشت زائران در تاریخ ۲۳ اردیبهشت خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است
  • (ویدئو) نوزاد فلسطینی متولد شده از مادر جان‌باخته درگذشت
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • زایمان موفق خانم دامغانی در خانه با کمک اورژانس
  • بهترین زمان برای تولد نوزاد (فیلم)
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • تولد اولین نوزاد طرح نفس در کوهدشت
  • تولد ماهانه ۱۱۰ نوزاد در بیمارستان امام رضای کبودراهنگ
  • همراه داشتن ۱۴ قلم دارو در عربستان برای زائران حج ممنوع است
  • اعزام زائران حج عمره در امنیت کامل/ اعلام ۱۴ داروی ممنوعه برای زائران