Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-05@20:41:50 GMT

۳هزار وکیل پرونده مالیاتی ندارند

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۲۸۳۲۸

۳هزار وکیل پرونده مالیاتی ندارند

رویداد۲۴  هادی خانی درباره شناسایی سه هزار وکیل بدون پرونده مالیاتی و تمدید پروانه این وکلا، گفت: تمدید یا عدم تمدید پروانه آن‌ها دست سازمان امور مالیاتی نیست. برابر ماده ۱۸۶ قانون مالیات‌های مستقیم هر دستگاهی که مجوز یک فعالیت اقتصادی را می‌دهد یا مجوز یک فعالیت اقتصادی را تمدید می‌کند، موظف است با سازمان امور مالیاتی مکاتبه کند، از سازمان امور مالیاتی استعلام بگیرد، اگر سازمان امور مالیاتی اعلام کرد آن فرد بدهکار مالیاتی نیست و یا مؤدی مالیاتی خوش‌حساب است، نسبت به تمدید اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بازرسی و مبارزه با فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی افزود: متأسفانه در برخی از مشاغل از جمله همین ۳ هزار وکیل، این همکاری اجرای صحیح و صریح قانون با سازمان امور مالیاتی انجام نشده و نمی‌شود. ما این ۳ هزار وکیل را شناسایی کردیم. بر اساس اطلاعات پایه‌ای که اخذ کردیم این افراد هیچ پرونده مالیاتی نداشتند و مشخص نیست چطور مجوز گرفتند.

وی ادامه داد: دیتایی که ما به‌عنوان پایه روی آن متمرکز شدیم و با سامانه‌های نرم‌افزاری خودمان مقایسه کردیم که آیا این تعداد افراد پرونده مالیاتی دارند یا ندارند، اطلاعاتی بود که مستقیم از روی سایت کانون وکلا برداشتیم.

تمرکز بر ریزتراکنش‌های بانکی و فعالیت‌های اقتصادی وکلا

خانی گفت: حتی من با امضای رئیس کل سازمان، با معاون پیشگیری از جرم قوه قضاییه مکاتبه کردم که اگر می­‌توانید اطلاعات مربوط به وکلا را دقیق­تر در اختیار ما بگذارید، چه آن‌ها که پرونده مالیاتی دارند و چه آن‌ها که پرونده مالیاتی ندارند.

وی ادامه داد: ما روی ریزتراکنش‌های بانکی و فعالیت‌های اقتصادی آن‌ها تمرکز داریم و تلاش می‌کنیم ابعاد فعالیت‌های اقتصادی این قشر را کامل شفاف کنیم، ولی هنوز به عدد دقیق فرار مالیاتی وکلا نرسیده­‌ایم.

خانی افزود: این‌که ما اعلام می‌کنیم ۳ هزار وکیل فاقد پرونده هستند بر اساس موجودی سامانه‌هایمان است و تقریبی و تخمینی نیست، اما این‌که وکلا چقدر فرار مالیاتی دارند، باید گفت ما فعلاً در حال جمع‌آوری تمام دیتا‌های وکلا در حوزه فعالیت­‌های اقتصادی، دارایی، ثروت و تراکنش‌های بانکی هستیم که بعد از بررسی رقم مشخص می‌شود.

مدیرکل بازرسی و مبارزه با فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی گفت: اگر این طیف مانند سایر گروه‌ها فرار مالیاتی نداشته باشند، قطعاً در رسانه­‌ها اعلام می­‌شود، اما اگر فرار مالیاتی محرز شود، با آن‌ها مطابق مقررات و قانون قاطعانه برخورد خواهیم کرد.

منبع: فارس برچسب ها: رویداد24 ، سازمان امور مالیاتی ، مبارزه با فرار مالیاتی ، پرونده مالیاتی وکلا ، تمدید پروانه وکالت سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 سازمان امور مالیاتی مبارزه با فرار مالیاتی پرونده مالیاتی وکلا تمدید پروانه وکالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۲۸۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی در این استان، گفت: طی برگزاری کمیسیون ۴۵ پرونده مورد تعیین تکلیف قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، میرمحمد غراوی در تشریح جزئیات برگزاری اولین جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی استان تهران که با حضور مدیران کل سازمان های جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، حفاظت محیط زیست و امور اراضی استان تهران و سایر اعضا برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه ۴۵ پرونده مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

وی گفت: پرونده‌های بررسی شده مربوط به درخواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی در ۱۶ شهرستان استان تهران بود. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران عنوان کرد: پس از بررسی و تبادل نظر در خصوص پرونده های مذکور که مربوط به حوزه اجرای زیرساخت‌های بخش کشاورزی و غیرکشاورزی بود، آرا مربوط به هر پرونده صادر شد. 

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، طبق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ ها در هر استان به عهده کمیسیونی مرکب از روسای سازمان جهاد کشاورزی، ‌امور اراضی، مسکن و شهرسازی، حفاظت محیط زیست آن استان و یک نفر نماینده استانداری است که به ریاست سازمان جهاد کشاورزی آن استان تشکیل می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است
  • وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • شوک به خیرونا: احتمال اخراج از اروپا و سقوط به لیگ 2
  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • مبارزه با فرار مالیاتی به دلالان پتروشیمی رسید