Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-26@22:19:43 GMT

۵ اپلیکیشن کاربردی برای پرورش گل و گیاه

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۲۹۶۹۷

۵ اپلیکیشن کاربردی برای پرورش گل و گیاه

این روزها اپ‌های زیادی داریم که تکنولوژی را به خدمت کشاورزان، باغداران و علاقه‌مندان به گل و گیاه درآورده‌اند؛ از آنهایی که به تشخیص گیاهان کمک می‌کنند گرفته تا اپلیکیشن‌های مدیریت آبیاری و اپ‌هایی که می‌توانید به لطف آنها محصولات کشاورزی خود را به فروش برسانید.

۱. Pl@ntNet

وقتی در پارک یا باغی مشغول قدم‌زدن هستید و به گل زیبایی برمی‌خورید، احتمالا دوست داشته باشید که اسم آن را بدانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر خودتان گیاه‌شناس نیستید و دور و بری‌هایتان هم نمی‌توانند در این موضوع کمکی کنند، اپلیکیشن Pl@ntNet این کار را برایتان انجام خواهد داد.

این اپلیکیشن آموزشی آرشیوی عظیم از ۳۷۰۰ گونه گیاهی شناخته شده را در خود گنجانده و می‌تواند گیاهان مختلف را از طریق برگ، میوه، گل یا پوست تنه تشخیص بدهد.

برای این کار کافی است که از گیاه عکس بگیرید و آن را برای آنالیز به دست Pl@ntNet بسپارید. اپلیکیشن عکس شما را با آرشیو تصاویرش تطبیق و گیاه را با دقتی «قابل قبول» برایتان تشخیص می‌دهد.

۲- LeafSnap

 اپلیکیشن LeafSnap را محققان دانشگاه کلمبیا و مریلند تهیه کرده‌اند که دربرگیرنده گونه‌های گیاهی شمال شرقی ایالات متحده است و نسخه انگلستان آن نیز گیاهان انگلستان را پوشش می‌دهد. این اپ مشابه PlantNet است، با این تفاوت که تمرکز آن روی گونه‌های گیاهی مناطق خاصی است. 

۳- Garden Manager : Plant Alarm

اگر در خانه‌تان گلدان دارید و به گل و گیاهان عزیزتان خیلی حساسید، شاید بد نباشد که برای مدیریت گلدان‌هایتان یک دستیار دیجیتالی استخدام کنید. Garden Manager  گزینه بسیار خوبی برای این کار است. به لطف این اپ می‌توانید برای مدیریت گل و گیاهانتان برنامه‌ریزی کنید تا همیشه سرسبز و باطراوت باشند.

وقتی موعد آبیاری گیاهان برسد Garden Manager این موضوع را با آلارم به شما یادآوری می‌کند. به‌جز این می‌توانید در محیط این اپ برای کارهای دیگر مثل هرس کردن، کود دادن و سم‌پاشی هم برنامه‌ریزی کنید. امکان ساخت آلبوم عکس از مراحل رشد گیاهان و ثبت مشاهدات هم یکی دیگر از قابلیت‌های خوب این اپلیکیشن محسوب می‌شود. 

۴- Agrobase

به کمک راهنمایی‌های این اپلیکیشن می‌توانید گیاه مریضتان را از پژمردگی و مرگ نجات بدهید.  Agrobase اطلاعات کاملی از عوامل بیماری‌زای گیاهان (علف های هرز، حشرات، قارچ‌ها و ویروس‌ها) را در خود گردآوری کرده و برای رفع این مشکلات شیوه درمان هم ارائه می‌کند. البته توضیحات Agrobase کمی تخصصی هستند و شناختی نسبی به اصطلاحات گیاه‌شناسی را می‌طلبند. با این حال در عمل بسیار مفیدند و اطلاعات شما برای مبارزه با بیماری‌ها و آفات را بسیار بالا می‌برند. برای استفاده از این اطلاعات لازم است که پکیج مربوط به هر قسمت را جداگانه دانلود کنید؛ اما یک‌بار و برای همیشه این کار را انجام می‌دهید و به طور آفلاین به آنها دسترسی خواهید داشت.

۵- Plant Watering 

اپلیکیشنی مفید و کاربردی برای فراموش کارها. اگر در خانه گیاهان زیادی دارید که هر کدام نیاز آبی متفاوتی دارند، با Plant Watering می‌توانید برای آبیاری همه آنها برنامه‌ریزی کنید و آمار هر یک را به طور جداگانه داشته باشید. Plant Watering اپلیکیشن این امکان را به شما داده که از هر گیاه عکس بگیرید و فواصل آبیاری و کوددهی را برای هر کدام مشخص کنید و برای جلوگیری از فراموش کردن آبیاری برای هر گیاه آلارمی جداگانه بگذارید. این اپلیکیشن با وجود تمام مزایایش متاسفانه اپلیکیشن خیلی پایداری نیست و احتمال دارد که موقع کار با آن به چند باگ هم بر بخورید. با وجود این، حداقل می‌توانیم بگوییم که در میان بسیاری از اپلیکیشن‌های مشابه عملکرد نسبتا بهتری را از خود به نمایش می‌گذارد. 

منبع: digiato

کد خبر 460906 برچسب‌ها مهارت‌ها فوت‌ و فن باغ و باغبانی گیاهان و درختان موبایل اپلیکیشن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: باغ و باغبانی گیاهان و درختان موبایل اپلیکیشن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۲۹۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر دهقانی در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه جدی دولت برای توسعه فناوری هوش مصنوعی افزود:با حمایت و پیگیری جدی شخص رئیس‌جمهوری، معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی امسال شاهد ارتقای جایگاه، کاربرد‌ها و رتبه ایران در هوش مصنوعی خواهیم بود و سرعت این توسعه افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای کاربردی‌سازی مقالات علمی و مقاله‌های این حوزه افزود: رتبه تولید علم عموماً به تعداد مقالات علمی و ضریب تأثیر آنها ارجاع داده می‌شود. برای آن‌که بتوانیم تولیدات علمی و پژوهش‌ها را کاربردی کنیم به زیرساخت‌ها و سخت‌افزار‌های پیشرفته، قانون‌گذاری یا تنظیم‌گری و حمایت‌های عملی و اجرایی نیاز داریم.

دکتر دهقانی با اشاره به راه اندازی مرکز ملی هوش مصنوعی و نقش آفرینی شورای راهبری فناوری هوش مصنوعی با هدف توسعه کاربرد‌های این فناوری به دست مردم عنوان کرد: ایجاد بستر و زمینه توسعه زیرساخت‌ها و امکانات کاربری هوش مصنوعی از اهداف اصلی این مرکز ملی است، به طوری که بخش خصوصی بتواند با استفاده از امکانات و کاربری سخت‌افزارها، توسعه ابزار‌ها و کاربرد‌های هوش مصنوعی را محقق کند. بخش خصوصی در این امر نقش آفرینی خواهد کرد و زیرساخت‌های پردازشی و پایگاه‌های داده‌ای بزرگ را فراهم می‌کند. داده از مهم‌ترین ابزار‌هایی است که کمک می‌کند جریان کاربردی‌سازی هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف پزشکی، ارتباطات و مالی و دیگر حوزه‌ها شکل گیرد.

وی با اشاره به تمرکز جدی شخص رئیس‌جمهوری، معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی بر توسعه و کاربردی سازی این فناوری گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال از نظر عملیاتی و اجرایی شدن کار‌های کاربردی سال پرباری باشد تا کشور هم از نظر رتبه کاربرد هوش مصنوعی سریع‌تر ارتقای پیدا کند.

دیگر خبرها

  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • یک سفر خبری خوشمزه!
  • به صدا درآمدن زنگ خطر انقراض ۵۰ گونه گیاه دارویی وخوراکی درآذربایجان غربی
  • راهنمای کاربردی خرید و استفاده از گیفت کارت اپل
  • گشایش نمایشگاه گل و گیاه در بیرجند
  • ببینید | رفع فیلتر اپلیکیشن پرطرفدار پس از ۲ سال؟؛ وزیر ارتباطات توضیح داد
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • گلچینی از گل و گیاه در نمایشگاه بین‌المللی بیرجند