Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@21:30:54 GMT

جزیره لارک می‌تواند به قطب گردشگری تبدیل می‌شود

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۳۰۰۵۲

جزیره لارک می‌تواند به قطب گردشگری تبدیل می‌شود

ایسنا/هرمزگاناستاندار هرمزگان گفت: جزیره لارک از جمله جزایر استان هرمزگان است که در منطقه مهم تنگه هرمز قرار گرفته و دارای استعدادها و زیبایی های طبیعی بسیاری برای توسعه گردشگری می باشد و می تواند به قطب گردشگری و رونق اقتصادی تبدیل شد.

رئیس بنیاد مستضعفان شب گذشته( ۸ آبان) در نشست با استاندار هرمزگان، این استان را از استان‌های بسیار مهم کشور دانست و اظهار کرد: بنیاد مستضعفان سرمایه گذاری های بزرگی در راستای رونق تولید و ایجاد اشتغال در هرمزگان انجام داده که از جمله آن راه اندازی کارخانه فولاد کاوه می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرویز فتاح افزود: در حال حاضر فاز نخست این مجموعه به طور شبانه روزی در حال کار و تولید است و فاز دوم آن نیز در حال اجرا و تکمیل می‌باشد.

وی با اشاره به اشتغال گسترده مجموعه فولاد کاوه، تصریح کرد: جذب نیروی بومی در اولویت این مجموعه قرار دارد و حتماً این امر مورد توجه قرار می‌گیرد.

رئیس بنیاد مستضعفان خاطرنشان کرد: همچنین از طریق مجموعه فولاد کاوه می توانیم کمک های اجتماعی خوبی را در هرمزگان داشته باشیم.

وی اضافه کرد: مجموعه سینا وابسته به بنیاد مستضعفان نیز سرمایه گذاری بزرگی در مجتمع بندری شهید رجایی در بندرعباس داشته تا به رونق هر چه بیشتر اقتصادی و تجاری در این استان و کشور کمک کند.

فتاح خاطرنشان کرد: همچنین طرح های کشاورزی توسط بنیاد مستضعفان در شهرستان‌های رودان و حاجی آباد در حال تکمیل است که موجب رونق بیشتر در این شهرستان ها می شود.

وی عنوان کرد: جزیره لارک به عنوان یک منطقه نمونه برای انجام طرح های توسعه‌ای و عمرانی توسط بنیاد مستضعفان انتخاب شده که در چارچوب طرح های مشخص شده تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم تا به ویژه در عرصه گردشگری این جزیره رونق خوبی پیدا کند.

همچنین استاندار هرمزگان در نشست با رئیس بنیاد مستضعفان، وجود ۱۴ جزیره در هرمزگان را یک ظرفیت عظیم برای این استان دانست و عنوان کرد: برای جذب ۱۰ میلیون گردشگر با تکیه بر جزایر در هرمزگان هدف‌گذاری شده و این جزایر می‌توانند تحول و رونق بزرگی را در عرصه گردشگری رقم بزنند.

فریدون همتی ادامه داد: جزیره لارک از جمله جزایر استان هرمزگان است که در منطقه مهم تنگه هرمز قرار گرفته و دارای استعدادها و زیبایی های طبیعی بسیاری برای توسعه گردشگری می باشد و می تواند به قطب گردشگری و رونق اقتصادی تبدیل شد.

استاندار هرمزگان افزود: در گام نخست طراحی جاده رینگ دور جزیره لارک انجام شده و با ایجاد امکانات مختلف از جمله پیست دوچرخه سواری، نور و درختکاری مناسب در حال اجراست و به یک جاذبه گردشگری تبدیل می‌شود.

همتی تصریح کرد: مطالعات خوبی در زمینه اجرای دیگر طرح های گردشگری از جمله ساخت هتل و اقامتگاه های مناسب در جزیره لارک صورت گرفته و همچنین برنامه های ارتقای تولید آب و برق در این جزیره در حال انجام است.

وی با اشاره به مشارکت مناسب بنیاد علوی وابسته به بنیاد مستضعفان در راستای اجرای طرح های توسعه‌ای و عمرانی جزیره لارک، خاطرنشان کرد: اجرای این طرح ها گام مهمی برای تکمیل زیرساخت ها در جزیره لارک می باشد.

استاندار هرمزگان یادآور شد: باید ظرفیت های گردشگری جزیره لارک را با توجه به زیبایی های طبیعی کم نظیر این جزیره به خوبی معرفی کنیم.

همتی در ادامه به ظرفیت‌های هرمزگان در زمینه کشاورزی و کشت گلخانه ای اشاره کرد و گفت: در کنار سد جگین هزار و ۶۰۰ هکتار ظرفیت ایجاد یک شهرک تولید محصولات گلخانه ای وجود دارد و راه‌اندازی آن تحول بزرگی را در شرق هرمزگان ایجاد می‌کند و از بنیاد مستضعفان می‌خواهیم در این زمینه راه اندازی این طرح مشارکت داشته باشد.

همتی بیان کرد: خوشبختانه بنیاد مستضعفان در عرصه تولید فولاد و همچنین حوزه بندری در هرمزگان فعالیت دارد و در دیگر عرصه ها از جمله پرورش ماهی و میگو که ظرفیت های بسیاری برای اشتغالزایی در این استان دارند، نیز می تواند فعالیت کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه هرمزگان استانی سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۰۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل ۵۰ ساله ساکنان جزیره قشم در سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان

ایسنا/هرمزگان مشکل ۵۰ ساله اسناد مالکیت مردم قشم در سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان حل شد و اهالی قشم سندهای خود را از دست حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گرفتند.

از حدود ۵۰ سال پیش، صدور اسنادی موسوم به رفسنجان سبب شده بود دعاوی حقوقی متعددی در جزیره قشم ایجاد شود و افراد حقیقی متعددی مدعی مالکیت زمین‌های مردم و اهالی این جزیره و حتی ساختمان‌های دولتی شوند. اکنون با سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان، ساکنان این جزیره در آب‌های نیلگون خلیج فارس، سندهای مالکیت خود را از دست محسنی اژه‌ای گرفتند.

مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری هرمزگان در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، اظهار کرد: چالش اسناد رفسنجان یکی از مشکلات مهم در جزیره قشم بود که براساس آن، از حدود ۵۰ سال پیش، ۷۱۴۲ فقره سند موسوم به اسناد رفسنجان بدون تعیین محدوده دقیق تحویل افراد شده بود که این موضوع هم مشکلاتی را برای مردم به‌وجود آورده و هم موانعی را در پیشبرد عمران و آبادانی این جزیره ایجاد کرده بود.

وی بیان کرد: محدوده اسناد موسوم به رفسنجان تعریف نشده بود و به همین دلیل در سال‌های متمادی تعارض‌های متعددی به‌وجود آمده و پرونده‌های زیادی تشکیل شده بود که این موضوع موجب کاهش ثبات مالکیت در جزیره قشم شده بود. بر این اساس، دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل ثبت اسناد و املاک، دستگاه‌های اجرایی متولی و منطقه آزاد قشم به موضوع تعیین تکلیف اسناد رفسنجان جزیره قشم ورود کرد و به یُمن سفر رئیس قوه قضائیه، شاهد گره‌گشایی از این مشکل ۵۰ ساله مردم قشم و تحویل اسناد اهالی این جزیره توسط محسنی اژه‌ای بودیم.

او یادآوری کرد: پیش از این، با ورود دستگاه قضایی، منطقه آزاد و دستگاه‌های اجرایی به این موضوع، بودجه‌های لازم در این رابطه پیش‌بینی شده بود و به موازات آن، تعدادی از شرکت‌های خصوصی پای کار آمدند و عملیات نقشه‌برداری و تعیین محدوده دقیق اراضی موضوع این اسناد انجام شد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: مردم قشم پیش از این به‌دلیل مشخص نبودن تعداد و محدوده اسناد موسوم به رفسنجان دچار مشکلات زیادی بودند و صاحبان آن‌ها به‌دلیل همین مشکلات نمی‌توانستند از آن‌ها استفاده کنند که با پیگیری موضوع توسط دستگاه قضایی، تعداد و محدوده دقیق این اسناد مشخص شد.

وی تأکید کرد: با سفر محسنی اژه‌ای و تعیین تکلیف اسناد رفسنجان، علاوه بر اینکه یک چالش مهم حقوقی از پیش روی مردم قشم برداشته شد، این موضوع موجب افزایش ثبات مالکیت در این جزیره نیز شد و با ایجاد ارزش افزوده، منافع متعددی برای مالکان این اسناد به همراه داشت.

رئیس کل دادگستری هرمزگان با تأکید بر اینکه با تعیین تکلیف اسناد رفسنجان از لحاظ مساحت و مختصات هیچ تغییری در این اسناد ایجاد نشده است، افزود: با این اقدام ضمن تعیین محدوده اراضی، بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای به همان میزانی که در اسناد موسوم به رفسنجان قید شده است، اسناد تک برگ برای مردم صادر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • خانه پیرمردی که بعد ۵۱ سال سند دار شد
  •  مشکل ۵۰ ساله ساکنان جزیره قشم حل شد
  • حل مشکل ۵۰ ساله ساکنان جزیره قشم در سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان
  • روایت رئیس کل دادگستری هرمزگان از فرآیند حل مشکل ۵۱ ساله مردم قشم
  • حل مشکل ۵۰ ساله مردم جزیره قشم در سفر رئیس قوه قضاییه
  • حل مشکل ۵۰ ساله مردم جزیره قشم در سفر اژه‌ای به هرمزگان