Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهوری روسیه گفت: کمیته قانون اساسی سوریه که با تلاش مسکو، تهران و آنکارا آغاز به کار کرده، این امکان را دارد که بدون دخالت از خارج، روی اصلاح قانون اساسی، وظایف ساختارهای دولتی و توسعه پایدار سوریه کار کند. ۰۹ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه شب گذشته در کنفرانس مطبوعاتی در پایان مذاکرات خود با "ویکتور اوربان" نخست وزیر مجارستان در بوداپست، ابراز امیدواری کرد که کمیته قانون اساسی سوریه در ژنو بتواند موضوع اصلاح قانون اساسی این کشور را بدون دخالت از خارج مورد بررسی قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پوتین توضیح داد: «فعالیت کمیته قانون اساسی سوریه که روسیه برای تشکیل آن به همراه شرکای خود در ایران و ترکیه تلاش زیادی انجام داده، می‌تواند به حل و فصل سیاسی بحران سوریه کمک کند. همانطور که می‌دانید همین چند ساعت قبل در ژنو نخستین نشست این کمیته آغاز شد و در چارچوب آن دولت و مخالفان و نمایندگان جامعه مدنی سوریه می توانند مستقیماً و بدون دخالت از خارج روی اصلاح قانون اساسی، وظایف ساختارهای دولتی و توسعه پایدار در این کشور کار کنند و این مسئله برای آینده سوریه بسیار مهم است.»

رئیس جمهوری روسیه یادآور شد، فعالیت کمیته قانون اساسی سوریه، با توجه به نقش آن در جریان مهاجرت برای مجارستان و برای کل قاره اروپا نیز اهمیت دارد.

ورود هیئت سوری به ژنو برای شرکت در نشست کمیته قانون اساسیبازگشت ظریف به تهران پس از نشست سه‌جانبه ژنومصاحبه| بهترین گزینه در برابر کُردها بازگشت به آغوش دولت سوریه است

نگرانی روسیه از وضعیت مسیحیان ساکن خاورمیانه و تلاش برای حمایت از آنها

پوتین گفت، در دستور کار مذاکرات خود با آقای اوربان، وضعیت مسیحیانی که در خاورمیانه و شمال آفریقا زندگی می کنند هم قرار داشت. روسیه آمادگی دارد تا به مجارستان و دیگر کشورهای علاقه مند کمک کند تا از مسیحیان در مناقشات منطقه‌ای در خاورمیانه و شمال آفریقا حمایت شود. وی افزود: «حقایق آزار و اذیت هر یک از ادیان الهی غیرقابل قبول است. خاورمیانه مهد مسیحیت بوده، در حالیکه مسیحیان خاورمیانه امروزه وضعیت مناسبی ندارند و به معنای واقعی کلمه در مورد آزار و اذیت قرار می گیرند و روسیه در حال انجام اقداماتی برای حمایت از مسیحیان در خاورمیانه است.»

رئیس جمهوری روسیه یادآور شد که این کشور با همکاری کشورهای منطقه در حال انجام این اقدامات است که نه تنها از مسیحیان، بلکه از پیروان دین اسلام نیز حمایت می کند، در ساخت و مرمت مساجد کمک کرده، به مسلمانان کمک‌های بشردوستانه می‌کند. روسیه از پیروان یهودیت در منطقه نیز حمایت می‌کند و به طور مستمر با آنها همکاری دارد.

به عقیده پوتین، مسیحیان منطقه خاورمیانه در حال حاضر مظلومترین مردم این منطقه هستند و روسیه به حمایت از آنها ادامه خواهد داد.

پوتین از کاهش قابل ملاحظه قیمت گاز روسیه برای اوکراین خبر داد

ولادیمیر پوتین در بخش دیگری از کنفرانس مطبوعاتی خود در بوداپست اعلام کرد که روسیه برای گفت‌وگو با اوکراین درباره ارسال گاز و ترانزیت آن به کشورهای شرق اروپا آمادگی دارد و امیدوار است که قیمت گاز برای کی‌یف به میزان قابل توجهی کاهش یابد.

رئیس جمهوری روسیه گفت: « ما آمادگی داریم تا برای از بین رفتن مشکلات در انتقال گاز روسیه از طریق خاک اوکراین و همچنین ارسال گاز برای مصرف داخلی در این کشور کار سازنده‌ای انجام شود و امیدواریم که قیمت آن برای اوکراین به طور قابل توجهی کاهش یابد.»

وی یادآور شد که به رغم اطمینان مقامات کی‌یف درباره انتقال گاز معکوس از اروپا، این کشور در هر صورت دقیقاً سوخت تولید شده در روسیه را خریداری می کند. مسئله مهم این است که نیاز اوکراین مشخص است و آن تامین سوخت مصرفی این کشور است که برای شهروندان و اقتصاد این کشور مهم است. در این رابطه چند روز اخیر بین روسیه و اوکراین و اتحادیه اروپا مذاکرات سازنده‌ای انجام شده، هرچند درخواست‌های مقامات کی‌یف از شرکت گازپروم، کاملا پوچ و بی معناست.

ولادیمیر پوتین همچنین تاکید کرد که مجارستان در زمینه ارسال انرژی از روسیه به اروپا و مسیرهای جدید انتقال انرژی در اولویت قرار دارد. به گفته وی، مشارکت مجارستان در خط لوله "جریان ترکیه" از لحاظ تامین انرژی این کشور و افزایش نقش آن در تامین انرژی اروپا مشخص است و روسیه از پیوستن شرکای مجارستانی به این طرح استقبال می‌کند.

رئیس جمهوری روسیه افزود، مسکو از تصمیم دانمارک درباره خط لوله "جریان شمالی-2" نیز بسیار خرسند است، برا یاینکه این کشور مانند یکی از شرکت کنندگان مسئولیت پذیر مذاکرات بین المللی در دفاع از منافع ملی خود، با توجه به منافع سایر شرکای اروپایی عمل کرده است.

انتهای پیام/

R1445/P/S8,89,90/CT10 واژه های کاربردی مرتبط سوریه ولادیمیر پوتین

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سوریه ولادیمیر پوتین سوریه ولادیمیر پوتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۰۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی دولت روسیه اعلام کرد در شرایط حاضر هیچ بستری برای آغاز گفت‌وگوهای صلح بین اوکراین و روسیه وجود ندارد.

وی با اشاره به شکست گفت‌وگوهای مقامات اوکراینی و روس در ماه‌های اولیه جنگ در استانبول ترکیه گفت: دلیل امتناع اوکراین از ادامه مذاکرات در استانبول فشار مستقیم از سوی لندن بود، باقی همه حدس و گمان است.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه خردادماه پارسال در نشست با رهبران آفریقایی که با هدف میانجی‌گری مذاکرات صلح بین مسکو و کی‌یف، به روسیه سفر کرده بودند، برای نخستین بار اسنادی محرمانه را افشا کرد!

پوتین در این نشست فاش کرد که پس از «توافق صلح پارسال بین مسکو و کی‌یف در ترکیه»، نیروهای روسیه از کی‌یف و مناطق تحت کنترل اوکراین خارج شده بودند. وی اضافه کرد که «پس از خروج داوطلبانه نیروهای روسیه به عنوان بخشی از این توافق، کی‌یف از امضای توافق خودداری کرده است.»

به گفته پوتین، مسکو و کی‌یف در بهار ۲۰۲۲ در استانبول به طور ضمنی با پیش‌نویس این توافق که «پیمان بی‌طرفی دائمی و ضمانت‌های امنیتی برای اوکراین» نام داشته، موافقت کرده بودند و پس از آنکه روسیه به تعهدات خود ذیل این توافق عمل کرده و از کی‌یف خارج می‌شود، اوکراین بدعهدی کرده و از امضای توافق خودداری می‌کند.

براساس این سند، انگلیس، چین، روسیه، آمریکا، فرانسه و ترکیه به عنوان ضمانت‌دهندگان ایفای نقش می‌کردند. به باور پوتین، عدم تعهد کی‌یف به این توافق ناشی از «اقدامات و تلاش‌های مخرب غرب» بوده است. رئیس جمهور روسیه به نقل از گزارش نشریه «فارین اِفرز»، خاطرنشان کرد که این تحولات (بدعهدی اوکراین) با سفر بوریس جانسون، نخست وزیر وقت انگلیس به کی‌یف تلاقی داشته و جانسون، طلایه‌دار تلاش‌های غرب برای مانع‌تراشی در مسیر اجرای این توافق بوده است.

به نوشته این نشریه، چند منبع آگاه پیش‌تر درباره تأثیر تلاش‌های جانسون برای متوقف کردن مذاکرات، روشنگری و تأیید کرده بودند که در جریان سفر به کی‌یف، جانسون، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین را ترغیب کرده تا مذاکرات با روسیه را به دو دلیل اصلی متوقف کند؛ نخست آنکه «مذاکره با پوتین ممکن نیست» و دوم اینکه «غرب در حال حاضر (در آن برهه) آمادگی پایان جنگ را ندارد.»

کد خبر 6089884

دیگر خبرها

  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • پوتین: شاخص‌های کلان اقتصادی روسیه بالاتر از پیش‌بینی هاست
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید