Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@10:24:46 GMT

مهم‌ترین سرمایه شهر داشتن شهروند قانون‌مدار است

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۳۱۲۰۴

مهم‌ترین سرمایه شهر داشتن شهروند قانون‌مدار است

شهردار باغبادران با بیان اینکه یکی از شاخصه‌های اصلی شهر نمونه داشتن شهروندان قانون‌مدار است، گفت: آموزش‌هایی که به نسل نوجوان و جوان می‌دهیم اثر بخش‌تر است، بنابراین باید محورهای آموزشی، سبک زندگی، زیست شهری، اخلاق و رفتار شهروندی و سلامت شهری در مدارس ارایه شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا از لنجان، حجت‌الله امینی باغبادرانی در آئین افتتاح هشتمین دوره طرح دادرس در مدارس شهر باغبادران، اظهار کرد: همه ساله بر اثر وقوع حوادث طبیعی و غیرمترقبه خسارت و تلفات جانی و مالی بسیاری به شهرهای ایران وارد می‌شود، بنابراین باید هر لحظه برای مقابله با زلزله و دیگر حوادث طبیعی و غیرطبیعی آماده باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ناآگاهی اجتماعی از حادثه‌ها و پیامدهای آن یکی از عمده‌ترین دلایل افزایش خسارات است از این رو ترویج فرهنگ مقابله حوادث و بحران‌های طبیعی و انسانی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

شهردار باغبادران تصریح کرد: مهم‌ترین گام در جهت کاهش خطر و افزایش ایمنی، آگاه‌سازی و افزایش سطح اطلاع مردم و آموزش آنان است به همین دلیل آموزش اصول ایمنی در مدارس می‌تواند در هنگام بروز بحران‌های طبیعی موثر باشد.

امینی با بیان اینکه در طرح ملی دادرس، دانش‌آموزان آموزه‌هایی چون باهم زیستن، زندگی اجتماعی و کمک به هم‌نوع در روزهای سخت را فرا می‌گیرند، عنوان کرد: این طرح با هدف ترویج فرهنگ سلامت و آموزش امداد و نجات و روش مواجهه با بلایای طبیعی و حوادث غیرطبیعی و انسانی در مدارس شهر باغبادران اجرایی شده است.

وی تاکید کرد: نیاز است دانش‌آموزان با علل ایجاد حریق، کار عملی و شیوه استفاده از کپسول‌های اطفای حریق و تجهیزات اطفائیه آشنا ‌شوند.

شهردار باغبادران با بیان اینکه یکی از شاخصه‌های اصلی شهر نمونه داشتن شهروندان قانون‌مدار است، اضافه کرد: آموزش‌هایی که به نسل نوجوان و جوان می‌دهیم اثر بخش‌تر است، بنابراین باید محورهای آموزشی، سبک زندگی، زیست شهری، اخلاق و رفتار شهروندی و سلامت شهری در مدارس ارایه شود.

امینی تاکید کرد: آموزش شیوه استفاده از حمل‌ونقل عمومی، حفاظت از محیط‌زیست، تفکیک زباله، مشارکت در امور شهر و مسئولیت‌پذیری و مراقبت از اموال عمومی باید از طریق مدارس و دیگر نهادهای آموزشی در اختیار شهروندان قرار گیرد.

کد خبر 395042

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران کلانشهر مدیریت شهری شهروند حقوق شهروندی آموزش شهروندی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۱۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان گفت: هدف اصلی این طرح تجهیز سیستم گرمایشی مدارس مناطق محروم و کم‌برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، حمید شیرازیانی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی طرح شهید عرب اظهار کرد: در ابتدای کار، مدارسی در سطح استان شناسایی و بررسی می‌شود، این شناسایی نخستین مرحله از اجرای طرح شهید عرب است.

وی افزود: سهمیه تعیین شده از سوی آموزش و پرورش برای اجرای این طرح، ۸۱ مدرسه است که ضرورت دارد کارشناسان ما برای بررسی و برآورد هزینه از این مدارس بازدید داشته باشند.

مدیرکل نوسازی مدارس استان همدان خاطرنشان کرد: سیستم گرمایش و سرمایش بیشتر این مدارس دارای نواقص و ایرادات کوچک و جزئی است؛ بعضی مدارس نیاز به تعویض شمعک و بعضی دیگر نیاز به تعویض رادیاتور دارند.

شیرازیانی اضافه کرد: قرار است از محل استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی، تجهیزات و لوازم مورد نیاز خریداری و تحویل پیمانکار تعیین شده از سوی آموزش و پرورش شود.

در ادامه مجتبی قمری، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان همدان و مسئول قرارگاه جهادی عدالت تربیتی با اشاره به کلیات طرح، تصریح کرد: ارگان‌ها و نهادهای مختلفی پشتیبان این طرح هستند.

وی تصریح کرد: بعضی از این نهادها با تأمین بخشی از هزینه‌ها، بعضی با تأمین تجهیزات با کیفیت و ارزان قیمت، بعضی با کمک در اجرا و عملیاتی کردن طرح و بعضی نیز با معرفی و شناسایی مدارس، نقش خود را ایفا می‌کنند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان همدان اضافه کرد: از جمله این نهادها می‌توان به معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری، جامعه خیران مدرسه‌ساز، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و قرارگاه جهادی عدالت تربیتی اشاره کرد.

قمری گفت: بسط فرهنگ نیکوکاری، ترویج روحیه جهادی، ایجاد بستر آشنایی دانش‌آموزان با گروه‌های جهادی و بهینه‌سازی و استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی از اهداف طرح شهید عرب است.

به گزارش ایمنا، شهید علی عرب ملقب به ققنوس دفاع مقدس، سال ۱۳۴۹ در زرند کرمان متولد شد و در روز دوم عملیات کربلای یک در حالی که تنها ۱۶ سال داشت، با افتادن در آتش خود را فدای هم‌رزمانش کرد.

کد خبر 747856

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال
  • اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در همدان
  • انتقاد از رایگان نشدن هزینه سمپاد دهک اول تا چهارم
  • ۱۷۰۰ میلیارد تومان در حوزه راهداری استان بوشهر تخصیص یافته است
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان در طرح‌های آموزشی بوشهر
  • اعتبار توسعه راه‌های جنوب استان بوشهر تامین شد
  • گلایه از اجرا نشدن قانون در سازمان سنجش
  • رعایت نشدن قانون بکارگیری نیرو در بخشی از شعبه‌های دادگستری