Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ دولت هند در اقدامی با هدف کسب سرمایه‌گذاری خارجی بخشی از مخازن نفت خود در ایالت "کارناتاکا" را به شرکت نفتی آرامکو عربستان سعودی اجاره خواهد داد.
نشریه "اکونومیک تایمز" روز پنجشنبه با اعلام این خبر نوشت: به این ترتیب شرکت آرامکو خواهد توانست ۴.۶ میلیون بشکه نفت خام را در هند انبار کند..
عربستان دومین کشوری است که مجوز استفاده از مخازن نفتی هند را به دست آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این کشور، امارات برای استفاده مشابه با دهلی نو به توافق رسیده بود.
یک مقام هندی گفت: قرارداد اولیه میان شرکت ذخایر راهبردی نفت هند و آرامکو امضا شده است که بر اساس آن شرکت نفتی سعودی می‌تواند ۴.۶ میلیون بشکه نفت خام در هند ذخیره کند. این شرکت همچنین می تواند مازاد نفت ذخیره شده خود در هند را به پالایشگاه های هندی بفروشد.
هند به دنبال جذب سرمایه گذاری ۱.۵ میلیارد دلاری کشورهای تولید کننده نفت و شرکتهای خارجی برای ساخت ذخایر راهبردی نفتی به عنوان یک تضمین در مقابل نوسانات قیمت نفت در بازار های جهانی است.
هند در پروژه خود قصد ساخت مخازن زیر زمینی  با ظرفیت ۶.۵ میلیون تن نفت خام را دارد.
جذب سرمایه برای ساخت این مخازن فشار بر دولت هند را کاهش خواهد داد و همچنین به دولت نارندرا مودی کمک خواهد کرد تا به اهداف بودجه ای خود برسد.
یکی دیگر از مزایای  گسترش ذخایر راهبردی نفتی،  ضمانت در مقابل نوسانات قیمت نفت خام در بازار های جهانی است.
هند هم اکنون دارای ذخایر نفتی زیر زمینی به حجم ۵.۳۳ میلیون تن  میباشد که می توانند نیاز هند به نفت را به مدت ۱۰ روز تامین کنند.
در سال گذشته اولین محموله نفتی متعلق به شرکت ملی نفت ابوظبی در امارات  برای ذخایر راهبردی و زیر زمینی نفتی هند، وارد این کشور شد.
عربستان سعودی ماه گذشته اعلام کرد که این کشور به دنبال سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیارد دلاری در بخش های پتروشیمی، معادن، زیرساخت ها و غیره در هند است.
همچنین شرکت عربستانی آرامکو در دومین سرمایه گذاری بزرگ خود در هند، قصد دارد ۲۰ درصد از سهام شرکت صنایع رلاینس به ارزش ۱۵ میلیارد دلار را خریداری کند.
محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی به دنبال نفوذ بیشتر  شرکت دولتی آرماکو  در بازار های نفتی به خصوص در آسیا بوده است.
شرکت عربستانی آرامکو در ماه اسفند ۱۳۹۶ از توافق خود با هند برای ساخت یک پالایشگاه بزرگ نفت به ارزش ۴۴ میلیارد دلار  در منطقه رتناگیری خبر داد.
این پالایشگاه قرار است با همکاری امارات و شرکت های هندی از جمله نفت هند، بهارات پترولیوم و هندوستان پترولیوم ساخته شود.
هند به شدت برای تاماین نفت خود به عربستان سعودی احتیاج دارد. عربستان پس از عراق بزرگ ترین صادر کننده نفت به هند است.
در سال مالی ۲۰۱۹-۲۰۱۸ عربستان سعودی ۴.۳۳ میلیون تن نفت خام به هند صادر کرد. واردات کل نفت هند در این مدت ۲۰۷.۳ میلیون تن بوده است.
هند همچنین ماهانه حدود ۲۰۰ هزار تن گاز ال پی جی از عربستان سعودی خریداری می کند.
مجموع تقاضای نفت خام هند حدود ۴.۶ میلیون بشکه در روز است که این کشور را در رتبه سومین مصرف کننده بزرگ جهان پس از آمریکا و چین قرار می‌دهد. برچسب ها: هند ، مخازن نفت ، عربستان

منبع: خرداد

کلیدواژه: هند مخازن نفت عربستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۱۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی | ماموریت صهیونیست ها در سفر به عربستان چیست؟

به گزارش همشهری آنلاین، یک هواپیمای شخصی اسرائیلی که اخیرا تعدادی از مقامات اسرائیلی را به قطر و مصر برده بود، بعدازظهر امروز (شنبه)، در ریاض فرود آمد.

تلویزیون اسرائیل «کان» گزارش داد این هواپیما از فرودگاه بن گوریون در تل‌آویو برخاسته و بعد از توقف کوتاهی در عمان به عربستان سعودی رفته و آنجا فرود آمده است.

کان مدعی شد که احتمالا چند مقام اسرائیلی به منظور گفت‌وگو درباره عادی‌سازی روابط با عربستان سعودی با این هواپیما به ریاض رفته باشند.

این شبکه اسرائیلی در ادامه با اشاره به سفر قریب‌الوقوع «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا به منطقه، خاطرنشان کرد مقامات موساد و شاباک (سرویس امنیت داخلی رژیم اسرائیل) چند روز پیش از همین هواپیما برای انجام سفرهایی در منطقه استفاده کرده‌اند.

در این گزارش اشاره شده است که از این هواپیما برای انتقال مقامات اسرائیلی در چارچوب مذاکرات تبادل اسرا در قطر و مصر استفاده شده است.

کد خبر 847561 منبع: فارس برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه عربستان فلسطین

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • وزیر خارجه آمریکا به عربستان می‌رود
  • وزیر خارجه آمریکا به عربستان می‌رود؛ غزه محور اصلی گفت‌وگو با مقامات سعودی
  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی | ماموریت صهیونیست ها در سفر به عربستان چیست؟
  • ‏رئیس‌کل بانک مرکزی عازم عربستان سعودی شد
  • سفر نخست‌وزیر پاکستان به عربستان
  • رئیس‌کل بانک مرکزی عازم عربستان سعودی شد
  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟