Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@02:56:37 GMT

ثبت نام جایزه علمی پروفسور امیدبیگی شروع شد

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۳۲۱۲۵

ثبت نام جایزه علمی پروفسور امیدبیگی شروع شد

حمدالله اکوانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: صاحبان استعداد برتری که پژوهش‌های کاربردی با موضوع شناسایی، کشت ، فرآوری و فرمولاسیون گیاهان دارویی دارند، میتوانندبرای ثبت نام این جایزه اقدام کنند.

وی افزود: با همکاری شرکت دارویی زردبند و مجمع خیران نخبه‌پرور فارس و به پاس تلاش‌های دکتر رضا امیدبیگی که عمر خود را صرف کسب فناوری‌های مرتبط با حوزه گیاهان دارویی و نشر این علم کرده است، جایزه‌ای علمی به نام این محقق اعطا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکوانی بیان کرد:  این جایزه در سال جاری به برگزیدگان از میان مخترعان یا دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری از دانشگاه‌های استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد و یا متولدین این مناطق اعطا می شود.

وی تصریح کرد: از ۲ جایزه دیگر در حوزه‌های علوم انسانی و فرهنگ و همچنین کشاورزی و صنعت نیز در آینده نزدیک رونمایی خواهد شد.

رئیس بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: داوطلبان واجد شرایط ابتدا از طریق سامانه  www.shiraz-feca.ir  ثبت‌نام و مدارک و مستندات خود را بارگذاری کنند.

اکوانی با اشاره به اینکه افراد دارای شرایط اولیه و حداقل امتیاز لازم در مرحله اول انتخاب می‌شوند، افزود: هیأت داوران مجمع خیران نخبه پرور فارس، مدارک و مستندات منتخبان را مورد ارزیابی دقیق قرار داده و افراد دارای بیشترین امتیاز عنوان برگزیده معرفی خواهد شد.

وی عنوان کرد: متقاضیان می‌توانند حداکثر تا تاریخ ۳۰ آذر ماه ۱۳۹۸ از طریق سامانه، نسبت به ثبت نام و ارسال رزومه اقدام کنند.

اکوانی گفت: برگزیدگان، علاوه بر دریافت لوح و گرفتن نشان طلایی، علمی و معنوی منتخب برجسته کشوری، جایزه علمی مربوطه را نیز دریافت می‌کنند.

بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد با همکاری شرکت دارویی زردبند و مجمع خیران نخبه پرور فارس، در سال ۹۷ اقدام به طراحی و رونمایی از جایزه علمی و بورس تحصیلی پروفسور رضا امید بیگی کرد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بنیاد ملی نخبگان کهگیلویه وبویراحمد خیران نخبگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۲۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلیج‌فارس؛ نامی به بلندای تاریخ و شکوه ایران است

 دهم اردیبهشت هم‌زمان با سالـروز اخراج پرتغالـی‌ها از تنگـه هرمـز و خلیج‌فارس، روز ملی خلیج‌فارس نام‌گذاری شده است؛ این روز یادآور عزم و اراده یک ملــتِ بزرگ، شریـف و آزاده است.
 
 روز ملی خلیج‌فارس امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای ایران‌زمین است، تمدنی که بر شالوده مستحکم فرهنگ و هنر بنیان نهاده شده تا خلیج نیلگون همیشه فارس آن غیر قابل انکارترین سند هویتی در جهان باشد.
 
 کرانه‌های این مرز نیلگون از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب متأثر از فرهنگ عمیق و اصیل برخاسته از این خطه است، اشتراکات فرهنگی بسیار در تجارت و دادوستد تا عرصه‌های متنوع هنر از معماری تا موسیقی و حوزه گردشگری و خوراک و پوشاک شواهدی بر این واقعیت هستند.
 
 بزرگ‌ترین عامل اهمیت خلیج‌فارس وجود معادن سرشار نفت و گاز در کف بستر و سواحل آن است به‌طوری‌که این منطقه را مخزن نفت جهان نام نهاده‌اند.
 
 احمدرضا طاهری، عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان  با گرامی داشت دهم اردیبهشت‌ماه روز ملی خلیج‌فارس بیان کرد: امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای ایران‌زمین است.
 
 وی با بیان اینکه سالروز اخراج پرتغالی‌ها از تنگه هرمز و خلیج‌فارس، در ایران روز ملی خلیج‌فارس نام‌گذاری شده است، افزود: در سال ۱۳۸۹ این مناسبت به‌عنوان میراث معنوی ثبت شده است.
 
 عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان تصریح کرد: علت برجسته‌کردن این جریان در ایران، به تصمیم اتحادیه عرب در اواسط دهه ۱۹۶۰ میلادی که استفاده از نام خلیج‌فارس را برای عرب‌زبانان ممنوع اعلام کرد، و ازآن‌پس گاهی رسانه‌های دنیا بجای نام خلیج‌فارس خلیج عربی را بکار می‌برند.
 
 وی ادامه داد: این مسئله مخصوصاً از دهه هشتاد به بعد با اعتراض گسترده ایرانیان بازتاب جهانی پیدا کرده و در نتیجه در سال ۱۳۸۹ این نام‌گذاری در ایران به‌عنوان میراث معنوی ثبت شد، این اقدام در واقع واکنشی نسبت به تصمیم اعراب در خصوص تغییر نام خلیج‌فارس  بود.
 
 طاهری با اشاره به اینکه از گذشته‌های بسیار دور اسم این خلیج‌فارس بوده است، اظهار کرد: حکام کشورهای عربی با حمایت انگلیسی‌ها و آمریکایی‌ها درصدد گذاشتن اسم جعلی روی آن هستند و توجیهشان این است که آن زمان که نام این خلیج، فارس بوده دولت‌های مهم عرب وجود نداشته‌اند، اما امروز کشورهای عربی بزرگی پیرامون این دریا هستند و جمعیت عرب پیرامون این دریا از فارس‌ها بیشتر است. یا مثلاً معتقدند که سواحل خلیج‌فارس تابع دولت ایران نیستند. یا اینکه تغییر نام مکان‌ها امری طبیعی محسوب می‌شود و موضع‌گیری ایرانی‌ها قانع‌کننده به نظر نمی‌رسد.
 
 وی خاطرنشان کرد: بیشتر اسناد تاریخی از جمله اسناد سازمان ملل و دیگر کشورها و نقشه‌های رسمی و نیمه‌رسمی از اسم خلیج‌فارس استفاده کرده‌اند، ازاین‌رو تاریخ پشتیبان ماست.
 
 طاهری ادامه داد: گذشته از آن، تقریباً نیمی از سواحل خلیج‌فارس در اختیار ایران است و حتی امروز نیز در مکاتبات جهانی هنوز از عنوان خلیج‌فارس استفاده می‌شود. تغییر چنین اسمی علمی نمی‌باشد و پشتوانه ندارد.

 آنچه که برای ما ایرانی‌ها اهمیت دارد همبستگی و اتحاد دراین‌خصوص است که جای تقدیر و تبریک دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مبادله بیش از ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری بین استان فارس و هیات‌های خارجی
  • #من_هم _یک_پروفسور_هستم
  • خلیج‌فارس؛ نامی به بلندای تاریخ و شکوه ایران است
  • رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: چگونه در برابر ضرب و شتم دانشجویان ساکت هستید؟
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • اعطای جایزه به ۶۲ نفر در شصت‌ودومین جایزه ملی البرز
  • آخرین ساعات زندگی افلاطون فاش شد: افلاطون در آخرین ساعات زندگی‌اش چه می‌کرد؟!
  • شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد