Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@19:02:22 GMT

استان مرکزی پایتخت صنعت ریلی کشور است

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۳۷۴۲۸

استان مرکزی پایتخت صنعت ریلی کشور است

ایسنا/مرکزیرئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: استان مرکزی بواسطه برخورداری از پتانسیل صنایع ریلی و ساخت و نوسازی قطعات صنایع ریلی، پایتخت صنایع ریلی کشور است.

به گزارش ایسنا، محمدرضا حاجی‌پور در نشست هم‌اندیشی فعالین صنعت ریلی با حضور معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت در استانداری مرکزی، اظهار کرد: با توجه به ظرفیت‌های استان در بخش صنعتی و اینکه استان قطب چهارم صنعت کشور است، شرایطی فراهم شده که بواسطه وجود شرکت‌های واگن‌پارس و مجموعه فولاد درخشان در حوزه صنایع ریلی، استان وضعیت مناسبی در تهیه و تامین نیازهای صنایع ریلی را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرکت‌های زیرمجموعه و صنایع پایین دستی صنعت ریلی و همچنین خوشه‌ها و انجمن صنایع ریلی در مجموعه استان با ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های طراحی و تامین مواد و قطعات بویژه ساخت واگن فعالیت می‌کنند.

رئیس صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی تصریح کرد: تامین حدود ۷۰ درصد از  واگن‌های باری مورد نیاز کشور در استان مرکزی صورت می‌گیرد و با توجه به ظرفیت خوب این حوزه در ماه‌های گذشته بر اساس سیاست‌های مجموعه وزارت صمت در راستای توجه به ساخت داخل، بواسطه برگزاری جلسات متعددی با واحدهای تولیدی و مجموعه تامین کننده قطعات و استفاده از ظرفیت‌های بسیج مهندسی و مرکز شهید فهمیده صنایع دفاع، در نهایت فعالیت شورای سیاست گذاری صنعت ریلی در استان استارت خورد.

حاجی‌پور با اشاره به اینکه به جز ساخت چرخ و سیستم ترمز تمام قطعات مربوط به واگن در مجموعه استان قابلیت ساخت دارد، گفت: ۵۱ شرکت در بخش خوشه صنایع ریلی داریم و بیش از ۱۳۰ واحد نیز بعنوان تامین کننده نیاز استان و کشور در بخش صنعت ریلی فعالیت دارند.

وی ادامه داد: با توجه به مطالعات صورت گرفته، بالغ بر ۷ درصد بار حمل و نقل شده توسط ریل و مابقی در حوزه‌ جاده انجام می‌شود که در این خصوص گسترش حمل و نقل ریلی به عنوان اولویت برنامه ششم‌ باید در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی صنعت ریلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۷۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان

ابوطالب شفقت در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا لرستان رویکرد مدیریتی صحیح نکته بارز موفقیت این مجموعه است، گفت: این شیوه سرمایه‌گذاری از مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا محسوب می‌شود، اتفاقی که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی است.
شفقت انجام کار‌های پژوهشی و تولید محصولات کاملا ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذار مجموعه حتی نژاد دامی که وارد کرده به نژاد ایرانی تغییر داده است.
وی با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای لرستان علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کند، اظهار کرد: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.
استاندار لرستان با اشاره به بهره‌برداری از شهرک صنعتی کشت و صنعت، گفت: ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت ضروری است.
شفقت بیان کرد: با توجه به سطح اراضی کشت و صنعت فجر صفای لرستان توسعه گیاهان دارویی و فرآوری در دستور کار قرار بگیرد.
وی تاکید کرد: مردم می‌توانند با توجه به درآمد قابل توجه کشت و فروش گیاهان دارویی اقدام کنند به کشت و توسعه گیاهان دارویی روی بیاورند.
به گفته استاندار لرستان بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه استان ظرفیت کشت و توسعه گیاهان دارویی را دارد.
شفقت گفت: سازمان جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف از جمله گیاهان دارویی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.
وی بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبت عنوان کرد و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات
  • قصه پرغصه نابودی صنعت فرش استان
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • اشتغال اهمیت دارد
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • آغاز به‌کار نمایشگاه تخصصی فرانچایز در ایران‌مال
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت