Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@03:37:59 GMT

باید حوزه صنعت ریلی راه‌اندازی شود

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۴۰۳۰۷

باید حوزه صنعت ریلی راه‌اندازی شود

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: باید حوزه صنعت ریلی راه‌اندازی شود و در این زمینه انجمن‌ها و تشکل‌های تولید واگن باید در محور شورای سیاست‌گذاری باشند. ۱۰ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۰ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی صادقی نیارکی ‌در نشست هم‌اندیشی فعالان صنعت ریلی با اشاره به ظرفیت بالای استان مرکزی در حوزه تولید اظهار داشت: به نظر می‌رسد باید وقت بیشتری باید برای استان مرکزی به سبب ظرفیت‌های بالایی که دارد گذاشته شود، برای ریل باید یک معاونت در سطح وزارت صنعت و کشور وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: محور توسعه در همه کشورهای توسعه‌یافته ریل است، همه ما در وزارت صمت و بقیه ارکان دولت غافل بودیم و با این مقوله رفتار مناسب اداری نکردیم، اهمیت آن به همه اسناد بالا دستی به عنوان چراغ راهنمای سیاست‌گذاری انتقال پیدا کرده ولی در اجرا با اسناد بالادستی فاصله معناداری وجود دارد.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: در علم ژئوپلوتیک زمین، جغرافیا و سیاست سه مولفه اصلی است و غربی‌ها ایران را قلب زمین می‌دانند.

صادقی نیارکی ادامه داد: برنامه محوری دولت، بحث ریل سراسری و کریدور شرق و غرب است، ایران چهار راه دنیا است و کل بار دنیا می‌تواند با هزینه بسیار کمی از محورهای جغرافیایی جا به جا شود و امنیت پایدار را برای ایران و کشورهایی که می‌خواهند با ایران کار کنند به ارمقان آورده می‌شود.

وی تصریح کرد: در علوم استراتژیک و ژئوپلوتیک زمین محور توسعه است، پس تسلط بر زمین و مسیر توسعه باید مورد توجه سیاست‌گذاران قرار گیرد.

وزیر صمت در اصفهان: ظرفیت‌های موثر در توسعه صنعت ریلی استفاده می‌شودبخش خصوصی در حوزه صنعت ریلی ایران سرمایه‌گذاری کندفرصت بی‌نظیر تحریم برای تولید/دانشگاه صنعت ریلی ایران را خودکفا کرد

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: باید به اقتصاد صنعت ریلی توجه کرد، توجه به مولفه‌های اقتصادی منجر به توسعه یک بخش می‌شود، اقتصاد صنعت ریلی دو بخش شامل بخش مسافری و بخش باری است، بخش مسافری خود شامل بخش بین شهری و درون شهری می‌شود، در مورد اقتصاد بخش باری نیز بالای 85 درصد ساخت داخل داشته که این به معنای در اختیار داشتن ظرفیت بسیار خوب ایران است.

صادقی نیارکی عنوان کرد: چرخ و ترمز به راحتی می‌تواند در کشور تولید شود، در حوزه اقتصاد بار باید با صاحبان بار که شامل پتروشیمی، نفت و گاز و معادن حرف زد، اگر  بخواهیم حمل و نقل ایمن، پایدار، منظم و توسعه داشته باشیم باید در حمل و نقل بار اعم از زیر ساخت و سایر موارد سرمایه‌گذاری کرد.

وی تاکید کرد: اقتصاد بار را باید به مزیت نسبی کشور وصل کرد، در حوزه مسافری نیز باید دولت به کمک بیاید، اینجا فاینانس معنا پیدا می‌کند که این مستلزم صرفه اقتصادی است، باید نگاه کلان به توسعه بخش ریلی داشت که این نگاه کلان در این جلسات با نگاهی هم‌افزا شکل می‌گیرد.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: باید حوزه صنعت ریلی راه‌اندازی شود و در این زمینه انجمن‌ها و تشکل‌های تولید واگن باید در محور شورای سیاست‌گذاری باشند.

صادقی نیارکی اضافه کرد: قانون حداکثر بسیار قانون خوبی است، برای نخستین بار جرم‌نگاری شده است، توجیهی برای واردات در این صنعتی که 80 درصد ظرفیت آن خالی است وجود ندارد، باید جلوی اقدام ارجاع به خارج گرفته شود.

وی افزود: صنعت ریلی در حوزه صنعت کشور و امنیت آن جزء صنایع راهبردی است، توان در دولت و وزارت صنعت، معدن و تجارت زیاد نیست و باید از همه توان بخش خصوصی، تشکل‌ها و سایر موارد استفاده کرد.

انتهای پیام/ش

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۴۰۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران

به گزارش همشهری آنلاین، سهیل دادخواه، سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ گفت: مدرسه فریلنسری دانشگاه علم و فرهنگ با شعار «تجربه دنیایی متفاوت با توسعه اکوسیستم فریلنسری ایران» در راستای گسترش اشتغال جوانان در عصر دیجیتال با رویکرد آینده مشاغل، به دنبال ترویج فرهنگ فریلنسری، توانمندسازی فریلنسرها و توسعه اکوسیستم فریلنسری کشور است.

دادخواه افزود: این اقدام به دنبال توجه ویژه به نیازها و آینده کارآفرینی در کشور شکل‌گرفته است، تا امکانات آموزشی و پشتیبانی برای افرادی که به دنبال راهکارهای نوآورانه و خلاقانه در حوزه فریلنسری هستند، فراهم شود.

سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ درباره خدمات قابل‌ارائه این مدرسه به پلتفرم‌ها، فریلنسرها، مدرسین و کارفرمایان، گفت: خدمات به پلتفرم‌ها در قالب هدایت کارفرمایان به سمت پلتفرم‌ها، توسعه و ترویج فرهنگ فریلنسری، ترغیب کارفرمایان به واگذاری خدمات به فریلنسرها، ترغیب افراد به فریلنسرشدن، هدایت فریلنسرها به پلتفرم‌ها است. همچنین خدمات به فریلنسرها نیز شامل تعیین صلاحیت حرفه‌ای، کمک به دیده شده فریلنسرهای متخصص و توانمند و ارتقای مهارت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری فریلنسرها است.

وی افزود: از خدمات قابل‌ارائه به مدرسین نیز می‌توان به محورهایی چون کمک به دیده شده افراد توانمند، ارتقا سطح مهارت‌های نرم و سخت آنها، تعیین صلاحیت حرفه‌ای مربیان، فضای کار اشتراکی، استودیو تولید محتوا، تأمین زیرساخت‌های کلاس حضوری و غیرحضوری اشاره کرد.

دادخواه همچنین به خدمات ارائه شده به کارفرمایان اشاره کرد و گفت: آشنایی با فریلنسرها و نحوه کارکردن با آنها، دسترسی به متخصصین در حوزه‌های مختلف، امکان تبادل نظر و گفتگو در حوزه‌های مختلف نیز خدماتی است که به کارفرمایان ارائه می‌شود.

ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران

سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار خاطرنشان کرد: از دیگر ظرفیت‌های این مجموعه ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران است که همه افراد فعال در زیست‌بوم فریلنسری کشور می‌توانند در این بستر حضور فعال داشته باشند.

وی همچنین گفت: اولین رویداد تخصصی فریلنسری در کشور توسط دانشگاه علم و فرهنگ و با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دیجیتال ریاست‌جمهوری ۸ خردادماه ۱۴۰۳ برگزار و جزئیات آن به‌زودی اعلام می‌شود.

گفتنی است، این اقدام می‌تواند گامی به‌سوی افزایش مهارت‌ها و فرصت‌های شغلی در حوزه‌های جدید و رشد اقتصاد دیجیتالی کشور باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت https://freelancingschool.ir/ مراجعه کنید.

کد خبر 849030 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم تکنولوژی (فناوری) - دیجیتال اینترنت

دیگر خبرها

  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • ضرورت توسعه صنعت گوهرسنگ در ایران
  • ۱۲ نگین درخشان صنعت گاز در دولت سیزدهم
  • رفع کمبودهای حوزه آب برای توسعه صنعت و کشاورزی خراسان شمالی