Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری امتداد، بررسی سالنامه آماری بیمه مرکزی مربوط به سال ۱۳۹۷نشان می‌دهد که هیچ شرکتی به جز بیمه ایران سهمی بیش از ۱۰درصد از بازار بیمه کشور نداشته و تنها شرکت دولتی بیمه کشور، ۳۴.۵درصد از سهم بازار را از آن خود داشته است.

براین اساس این شرکت به تنهایی در سال گذشته ۱۵۶۹۴۲.۲میلیارد ریال حق بیمه از مجموع ۴۵۴۴۳۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳حق بیمه کل کشور را تولید کرده است.

در سال ۹۷و بعد از شرکت بیمه ایران، به ترتیب شرکت‌های بیمه آسیا با ۹.۸و حق بیمه تولیدی ۴۴۳۷۳.۲میلیارد ریال، دی با ۷.۹و حق بیمه تولیدی ۳۵۸۷۱.۹میلیارد ریال و دانا با ۶.۸و حق بیمه تولیدی ۳۱۰۱۶.۸میلیارد ریال بیشترین درصد از سهم بازار را به خود اختصاص داده‌اند.

همچنین در این سال، شرکت‌های بیمه آرمان، میهن، تعاون، تجارت‌نو، زندگی خاورمیانه و حکمت صبا در سرزمین اصلی و شرکت‌های بیمه امید، حافظ، ایران معین، آسماری، موسسه متقابل کیش و موسسه بیمه کلوپ بین المللی بیمه متقابل اطمینان متحد قشم در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی سهمی کمتر از یک درصد از بازار بیمه در سال گذشته داشته‌اند.

به این ترتیب ۳۴.۵درصد از حق بیمه تولید شده در کشور توسط شرکت بیمه ایران و ۶۵.۵درصد دیگر توسط بخش غیر دولتی و تمامی شرکت‌های بیمه دیگر تولید شده است.

این در حالی است که اگر بخواهیم حق بیمه تولیدی بخش دولتی و نیمه دولتی شامل شرکت‌های آسیا، البرز و دانا را که براساس قانون اصل ۴۴به بخش غیردولتی واگذار شده‌اند را محاسبه کنیم، حق بیمه تولید شده توسط این ۴شرکت برابر با ۵۶.۷درصد خواهد شد.

نکته قابل توجه، افزایش قابل توجه سهم بیمه دی از حق بیمه تولیدی بخش غیردولتی به ۷.۹درصد است که رشدی ۵۳.۶درصدی نسبت به سال ۹۶را نشان می‌دهد.

به گزارش ایبِنا، در بین شرکت‌های خصوصی اما بهترین عملکرد در این زمینه متوجه شرکت‌های بیمه پاسارگاد با ۵.۱، پارسیان با ۴.۵و معلم با ۳.۶درصد بوده است.

 

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۴۲۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون

یکی از مهمترین چالش های ذهنی مشتریان محصولات و خدمات هر سازمان، خدمات پس از فروش است، اما سازمان باید پیشتر به پاسخ این سوال فکر کند که «اگر مشتری با مشکلی مواجه شد، باید چه کند؟»

به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون؛ پاسخگویی به سوالات، نیازها، مشکلات و خواسته‌های مشتریان، از الزامات هر سازمانی است و ساده سازی این فرایند پاسخگویی، باید به هر شکل و روشی در دستور کار باشد.

راه اندازی مرکز تماس، از ساده‌ترین ابزار‌های برای تعامل با مشتری است، ولی در عین حال با افزایش تعداد مشتریان، تنوع بخشی به کانال‌های ارتباطی به منظور افزایش سرعت و کیفیت پاسخگویی به آن‌ها هم الزامی است.

شرکت بیمه تعاون با شناخت درست این مساله، ابزار‌های متعددی را به منظور پاسخ به سوالات و راهنمایی مشتریان در نظر گرفته است. اطلاعات موجود نیز نشان می‌دهد این ابزار‌ها نه تنها کانال ارتباطی خوبی با مشتریان ایجاد کرده، بلکه استقبال مشتریان از این کانال‌های متنوع نیز قابل توجه است.

اطلاعات دریافتی نشان می‌دهد، همان طور که حق بیمه تولیدی شرکت بیمه تعاون در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۵۰ درصد افزایش یافته است، تعداد کل تماس‌های تلفنی وارد شده به مرکز ارتباط به مشتریان این شرکت نیز ۵۰ درصد بیشتر شده است. پاسخگویی به ۹۷ درصد از ۱۱۴ هزار تماس وارده در سال گذشته، از تمرکز جدید این مرکز بر لزوم پایایی ارتباط میان شرکت و مشتریان حکایت دارد.

برقراری سرویس Voice Mail به منظور دریافت نظرات مشتریان و پاسخگویی به آن‌ها و ایجاد کانال‌های ارتباطی در فضای مجازی از طریق پلتفرم‌های واتساپ، تلگرام، بله، سروش و ایتا که امکان پاسخگویی همزمان را ایجاد کرده اند نیز، سطح این خدمت در بیمه تعاون را ارتقا داده است.

پاسخگویی آنلاین از طریق «رایچت» نیز که یک سیستم تعاملی توسعه یافته است، تجربه مطلوبی برای هر ارتباط مشتری با این شرکت است. به عبارت دیگر، اکنون مشتریان بیمه تعاون، از همه ابزار‌های موجود از قبیل، تلفن، سایت اطلاع رسانی و شبکه‌های اجتماعی، می‌توانند به سادگی با این شرکت ارتباط برقرار کرده و خواسته‌های خود را مطرح کنند.

ویژگی هایی، چون سرعت پاسخگویی، مستندسازی موارد مطرح شده، عدم وابستگی به زمان و مکان و امکان ارسال مستندات را می‌توان از جمله مزایای این کانال‌های ارتباطی دانست.

دیگر خبرها

  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • حضور۲۰ واحد تولیدی استان بوشهر در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود