Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-26@22:32:19 GMT

درآمد ماهانه ۹ میلیون تومان با «نان بستنی»

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۴۴۵۰۹

درآمد ماهانه ۹ میلیون تومان با «نان بستنی»

آفتاب‌‌نیوز :

ایمان نظری جوان 32 ساله خوزستانی است که در مدت کوتاهی موفق شده از یک کارگاه کوچک و سنتی در منزل به یکی تولیدکنندگان نان بستنی تبدیل شود. وی در حال حاضر برای بیش از شش نفر اشتغال ایجاد کرده است.

وی متولد 1366 است و دارای مدرک فوق‌دیپلم که از سال 1392 به‌عنوان یک کارگر ساده در یک کارگاه تولید نان بستنی مشغول به فعالیت شد و بعد از گذشت یک سال با خرید دستگاه ساده و سنتی به مبلغ 5.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

3 میلیون تومان در منزل کار خود را شروع کرد.

بسیج سازندگی در خصوص راز موفقیت این کارآفرین با ایشان گپ و گفتی صورت داده که بخش‌های از آن را به‌صورت خلاصه در زیر آمده است:

این شغل تخصص خاصی را نمی‌خواهد. من در ابتدا تخصص خاصی را نداشتم. زمانی که به‌صورت کارگر در کارگاه مشغول به کار بودم درآمد چندانی نداشتم که با راهنمایی یکی از دوستانم و با توکل بر خدا کار خود را شروع کردم.

انجام این کار بصورت سنتی در منزل در ابتدا خوب بود ولی من را راضی نمی‌کرد. تولید نان بستنی به این شکل بسیار ساده است ولی زحمت زیادی را می‌طلبد. دو سال به همین منوال سپری شد. در طول این دو سال کارگاهمان پیشرفت خوبی کرد و ما موفق شدیم تعداد دستگاه‌ها و نفرات را افزایش دهیم ولی با بازاریابی خوبی که انجام داده بودیم تولیدات ما جوابگوی نیاز بازار نبود.

بعد از تحقیق و پرس‌وجو در خصوص دستگاه‌های نیمه‌صنعتی تولید نان بستنی به‌نوعی برخوردیم که نیاز ما را تأمین می‌کرد ولی هزینه لازم جهت تهیه آن نداشتیم. پس از مطلع شدن از حمایت‌های بسیج سازندگی از کارگاه‌های صنایع تبدیلی به آن‌ها مراجعه نمودم، پس از موافقت با این طرح، بنده را به بانک جهت گرفتن وام معرفی نمودند و پس از اخذ وام توانستیم دستگاه موردنظر را خریداری کنیم.

در ابتدا خودم محصول را برای فروش به درب بستنی‌فروشی‌ها می‌بردم ولی رفته‌رفته تقاضاها بسیار زیاد شد و ما قادر به تأمین نیاز آن‌ها نبودیم به همین جهت نوبت‌های کاری را افزایش دادیم به‌نحوی‌که در حال حاضر کارگاه ما بصورت سه شیفت کار می‌کند و در حال حاضر عمده‌فروش ما به فروشگاه‌های پخش عمده‌ی این محصول است و به‌غیراز روزهای تعطیل کارگاه بصورت شبانه‌روزی در حال فعالیت است و برای هر نوبت دو کارگر ‌بصورت مستقیم مشغول به کار هستند.

مواد لازم جهت تولید این نان آرد، شکر و روغن و شیر سویا (لیسی تین) که با نسبت‌های مشخص باهم مخلوط و پس از ریختن در غالب‌های مخصوص و قرار دادن در دستگاه مخصوص این کار به نان بستنی تبدیل می‌شود.

* سودی معادل 320 هزار تومان در روز

از هر کیسه 50 کیلویی آرد 4 هزار نان بستنی به دست می‌آید که در 20 جعبه 200 عددی بسته‌بندی می‌کنیم و هر جعبه را به مبلغ 16 هزار تومان به فروش می‌رسانیم.

کارگاه ما در هرروز 8 هزار نان بستنی تولید می‌کند که فروشی معادل 640 هزار تومان به دست می‌آید که باکم کردن هزینه‌ها ازجمله خرید آرد و دست مزد کارگر و ... سودی معادل 320 هزار تومان در هرروز به دست می‌آید.

شخصی که تازه می‌خواهد تازه‌وارد این کار شود با آورده‌ای کمتر از 4 میلیون تومان می‌تواند با خرید یک دستگاه سنتی و دستی کار را شروع کند و با 6 الی 7 ساعت کار در روز می‌تواند درآمدی معادل یک‌میلیون تومان در ماه داشته باشد.

در استان به‌غیراز کارگاه ما فقط دو کارگاه در این عرصه فعالیت می‌کنند و بازار این محصول در استان خوزستان به‌طور کامل در اختیار تولیدکنندگانی است که خارج از استان فعالیت می‌کنند

برای این‌که به این مرحله برسم تلاش زیادی کردم در این راه خانواده‌ام پشت من ایستادند و از من حمایت کردند تا من توانستیم در مدت 2 الی 3 سال جواب تمام سختی‌هایم را بگیرم. بااینکه بیش از 5 ماه نیست که از تأسیس این کارگاه نیمه‌صنعتی می‌گذرد، من از کارم راضی هستم و قصد دارم تا چند ماه آینده کارگاه دوم را نیز راه‌اندازی نمایم که در این کارگاه نوعی دیگر از نان بستنی را تولید خواهیم کرد و تا چند هفته آینده نیز محصولاتمان را با برند آریانا به بازار عرضه خواهد شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: آفتاب

کلیدواژه: نان بستنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۴۴۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تورم خوراکی‌ها در آغاز سال

مرکز آمار ایران در جدیدترین گزارش خود اقدام به انتشار جزییات تورم در فروردین ۱۴۰۳ کرده است. آمار و ارقام جدید اما نشان می‌دهد در فروردین امسال، تورم ماهانه مناطق شهری و روستایی افزایش یافته و بر عکس تورم در بلندمدت کاهشی شده است.

به گزارش اعتماد، به بیان دیگر سطح عمومی قیمت کالاها و اقلام خوراکی و غیرخوراکی در این بازه زمانی، در مناطق شهری و روستایی نسبت به اسفندماه سال گذشته بیشتر شده، اما در بازه یکساله تورم رو به پایین رفته است. در فروردین امسال، تورم ماهانه مناطق شهری با افزایش ۰.۵ واحد درصدی به ۲.۵ درصد رسیده است. این بدان معناست که در فروردین ۱۴۰۳، قیمت یک سبد یکسان و متنوع از اقلام خوراکی و غیرخوراکی، ۲.۵ درصد بیشتر از سطح عمومی قیمت آن در اسفند ۱۴۰۲ بوده است.

این عدد در مناطق روستایی با ۱.۳ واحد درصد افزایش به ۳.۱ درصد رسیده است. بدین ترتیب میزان تورم ماهانه فروردین در مناطق روستایی سطح بالاتری نسبت به مناطق شهری داشته است. این در حالی است که در اسفند ۱۴۰۲، این رویه معکوس بوده و فشار تورمی بر دوش شهرنشینان سنگین‌تر بوده است.

مقایسه‌های موجود حاکی از آن است که در مناطق روستایی، تورم ماهانه غیرخوراکی‌ها در سطوح بالاتری نسبت به نرخ مشابه در خوراکی‌ها قرار داشته است. در مقابل در مناطق شهری، تورم ماهانه خوراکی‌ها بیشتر از غیرخوراکی‌ها بوده است. اما یک نگاه کلی نشان می‌دهد که تورم در بخش خوراکی‌ها در ماه اول سال، با شوک بالایی مواجه شده است. به‌طور مثال، تورم بخش سبزی و حبوبات فقط در یک ماه، نزدیک به ۹.۵ درصد بالا رفته. یا انواع گوشت قرمز و سفید نزدیک به ۳ درصد رشد تورم ماهانه داشته‌اند.

طبق داده‌های مرکز آمار ایران، نرخ تورم سالانه به کمترین میزان خود در ۲۱ ماه اخیر رسیده است و رقم ۳۸.۸ درصد را به ثبت رسانده. بر اساس داده‌های منتشرشده از سوی متولی اصلی انتشار آمار نرخ تورم، شاخص قیمت مصرف‌کننده در پایان سال گذشته به ۲۳۶.۳ واحد رسیده است. به این ترتیب، نرخ تورم سالانه در فروردین‌ماه عدد ۳۸.۸ درصد را ثبت کرده که این رقم در مقایسه با اسفند ۱۴۰۲ کاهشی ۱.۹ واحد درصدی پیدا کرده است.

به علاوه، مقایسه نرخ تورم سالانه فروردین‌ماه امسال با فروردین‌ماه سال گذشته، از کاهش ۸.۸ واحد درصدی این متغیر حکایت دارد. افزون بر این، بررسی‌ها نشان می‌دهند با تداوم روند نزولی نرخ تورم ۱۲ماهه، این نرخ در پایان فروردین‌ماه به کمترین میزان خود از تیرماه ۱۴۰۱ به این سو رسیده است.

حرکت یکساله نرخ تورم در حال معکوس شدن است

سید مرتضی افقه، اقتصاددان و استاد دانشگاه شهید چمران اهواز در مورد کاهش نرخ تورم سالانه به ۳۸.۸ و افزایش تورم ماهانه خانوارهای کشور به ۲.۶ درصد به «اعتماد» گفت: کاهش نرخ تورم سالانه به دلیل تمرکز بانک مرکزی بر روی کاهش نرخ نقدینگی بوده؛ اما افزایش ماهانه نرخ تورم به این معنی است که حرکت یکساله نرخ تورم در حال معکوس شدن است و سیاست کاهش نقدینگی نیز شکست خورده است. این استاد دانشگاه در ادامه افزود: هر چند کاهش نقدینگی باعث افت تورم شده اما رکود را هم به همراه داشته است که منجر به تعطیلی برخی از کارخانجات و بنگاه‌های کوچک و متوسط شده که به دلیل کاهش نقدینگی دچار آسیب شده‌اند.

پیش‌بینی دولت دستیابی به نرخ تورم ۳۰ درصدی بود

افقه تصریح کرد: کاهش یکساله نرخ تورم نشان‌دهنده آن است که دولت تا حدودی به اهداف خود نزدیک شده اما پیش‌بینی دولت برای دستیابی نرخ تورم ۳۰ درصدی تا پایان سال ۱۴۰۲ بود که عملا فاصله زیادی با این پیش‌بینی داریم. ضمن اینکه، افزایش ماهانه نرخ تورم نشان‌دهنده معکوس شدن این رویه است.

این اقتصاددان خاطرنشان کرد: سیاست انقباضی بانک مرکزی در خصوص کنترل نقدینگی در کاهش نرخ تورم موثر بوده اما نرخ تورم سالانه ۳۸.۸ درصدی هم رقمی نیست که دولت وعده آن را داده بود چرا که وعده رییس‌جمهور در ابتدای دولت سیزدهم نصف شدن نرخ تورم و در نهایت تک‌رقمی کردن آن بود که نه تنها میزان تورم نصف نشده بلکه در دو سال اخیر تنها ۶ تا ۷ درصد افت داشته است.

اثر مستقیم نرخ دلار بر میزان تورم

افقه در ادامه با اشاره به نوسان نرخ دلار در کانال ۶۵ هزار تومانی گفت: رسیدن نرخ دلار به ۷۰ هزار تومان به دلیل تنش‌های منطقه‌ای بود که پس از آن مجددا نرخ دلار به ۶۵ هزار تومان افت کرد که نمی‌توان افت تورم یکساله را به این مساله ارتباط داد؛ چرا که در دو هفته اخیر این اتفاقات افتاده است و در نرخ‌های آتی تورم اثرگذار بوده است.

ضمن آنکه تا پیش از این نرخ دلار ۵۵ هزار تومان بود که با رشد ۱۰ هزار تومانی به ۶۵ هزار تومان رسیده است که باز هم این رقم باعث افزایش تورم می‌شود. این کارشناس اقتصادی ادامه داد: متاسفانه دولت با تنش‌های اجتماعی مانند موضوع حجاب این روزها باعث فراری دادن سرمایه‌گذاران شده است و هنوز هم تنش‌های ایران و اسراییل در سایه وجود دارد و این موارد کمکی به کاهش نرخ ارز و افت تورم نخواهد کرد.

اثرات روانی تورم در مورد انتخابات در امریکا رو به افزایش است

افقه با بیان اینکه مسائل بین‌المللی بر میزان تورم کشور اثرگذار است، افزود: احتمال انتخاب دونالد ترامپ در امریکا به عنوان رییس‌جمهور باز هم وجود دارد و تا آن زمان هر چقدر نظرسنجی‌ها به سمت قطعیت این موضوع پیش برود اثرات روانی بر روی نرخ ارز و فرار سرمایه و نرخ تورم خواهد داشت، ضمن آنکه در کشور جناح تندرویی در مجلس مستقر شده که معمولا اولویت این جناح مسائل ایدئولوژیک است تا مسائل معیشتی و رفاهی که باعث می‌شود شاخص‌های اقتصادی و به خصوص نرخ تورم افزایشی باشد و نرخ ارز هم رو به بالا شود.

چرا باید تورم وجود داشته باشد؟

آلبرت بغوزیان، اقتصاددان در مورد افزایش نرخ تورم ماهانه و افت نرخ تورم سالانه به «اعتماد» گفت: ممکن است تا سه ماه آینده شاخص تورم باز هم افت کند چرا که نسبت به یک زمان پایه آن را می‌سنجند و اگر ماه بعد نسبت به ماه قبل این تورم افزایش پیدا کند مسلما تورم سالانه هم مثبت خواهد بود و در خاتمه میانگین این ماه‌ها را در نظر می‌گیرند. این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: آنچه انتظار می‌رود این است که نرخ تورم از سوی دولت کنترل شود نه اینکه با اعلام نرخ تورم ماهانه و نقطه به نقطه صرفا یک آماری اعلام شده باشد؛ چراکه مشغول کردن اذهان عمومی با کاهش یا افزایش نرخ تورم چندان اهمیتی ندارد. سوال اصلی این است که چرا باید تورم وجود داشته باشد؟

تورم روزانه هم مهم است

بغوزیان خاطرنشان کرد: اینکه در فروردین ماه میزان تورم رشد کرده به دلیل افزایش نرخ ارز بود و اینکه برخی اقلام هم گران شدند و اینکه آیا در اردیبهشت ماه هم این تورم رشد خواهد کرد یا خیر مهم است و اینکه هر ماه تا پایان سال میزان تورم چقدر خواهد شد، بحث اصلی به رضایت مردم برمی‌گردد چرا که بازی با اعداد تنها باعث سردرگمی مردم می‌شود.

این اقتصاددان ادامه داد: در بحث تورم تنها میزان تورم سالانه مطرح نیست و تورم روزانه هم مهم است. به دلیل اینکه نرخ تورم به صورت متوسط اعلام می‌شود پس مردم در طول سال این میزان گرانی را تحمل کرده‌اند و هزینه این تورم را پرداخت کرده‌اند و به جز خوراکی‌ها در بخش اجاره‌بها و پوشاک و لوازم‌تحریر هم این تورم از سوی مردم پرداخت شده است.

او افزود: نقش بانک مرکزی این است که بتواند نقش خود را در کنترل نرخ ارز مدیریت کند و به دلیل اینکه پایه پولی به دلیل کسری بودجه دولت افزایش پیدا می‌کند باعث تورم بیشتر می‌شود و بانک مرکزی هم پاسخگوی نیاز دولت است، این در حالی است که بانک مرکزی باید از هرگونه استقراض دولت جلوگیری کند و اینکه دولت نباید بیشتر از درآمدی که دارد خرج کند، چرا که این انباشت بدهی‌ها هیچ‌وقت بازگردانده نشده در غیر این صورت این تورم منفی می‌شد.

دیگر خبرها

  • ماهانه ۶ هزارتن شیرخشک در کشور مصرف می‌شود
  • تردز حالا ۱۵۰ میلیون کاربر ماهانه دارد
  • میان وعده هایی سالم برای کودکان
  • نوشیدنی‌های مفید برای میان وعده کودکان
  • تولد ماهانه ۱۱۰ نوزاد در بیمارستان امام رضای کبودراهنگ
  • تولید ماهانه تخم مرغ به ۱۱۲ هزارتن رسید
  • افزایش تورم خوراکی‌ها در آغاز سال
  • نرخ تورم ماهانه و نقطه به نقطه استان یزد کاهش یافت
  • کارگاه چوب بری در جاده مخصوص کرج در آتش سوخت
  • حریق واحد تجاری در جاده مخصوص مهار شد