Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس شورای مشارکت‌های زنان مجمع خیرین سلامت مازندران در جمع رسانه‌های استان بر اهمیت توجه نهادهای حاکمیتی نسبت به فعالیت انجمن‌های مردم نهاد تأکید کرد.

به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درساری، عالیه زمانی با بیان اینکه از 10الی 16آبان ماه سال جاری با عنوان هفته ملی سلامت زنان نامگذاری شده است، گفت:علت نامگذاری این هفته با هدف حساس‌سازی جامعه نسبت به بیماری زنان که قشر تأثیرگذاری هستند،است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی با اشاره به اینکه مجمع خیرین سلامت کشور در سال 88شروع به فعالیت کرد،گفت:مجمع خیرین سلامت مازندران در سال 89راه‌اندازی شد و شورای مشارکت زنان مجمع خیرین سلامت استان در تابستان سال گذشته شروع به فعالیت کرد.

وی با اشاره به اینکه بیماری‌هایی، مانند فشارخون،چربی خون و دیابت میزان بالای خطر در سلامتی زنان مازندرانی محسوب می‌شود،افزود:متأسفانه زنان مازندرانی از نظر افزایش وزن رتبه نامناسبی در کشور دارند.

رئیس شورای مشارکت‌های زنان مجمع خیرین سلامت مازندران بیان کرد: هدفگذاری شورا برروی افزایش سواد سلامت زنان است، در همین راستا پیشنهاداتی در حوزه تشکیل کلینیک بانوان با حضور متخصصان ، برنامه ریزی در حوزه آموزش زنان در محورهای مختلف و کاهش آسیب‌های اجتماعی به استانداری مازندران داده شده که هنوز اقدامی صورت نگرفته است.

زمانی با بیان اینکه بیش از 15هزار خدمت در حوزه بهداشتی،درمانی، روان شناسی و..از سوی شورای مشارکت‌های زنان مجمع خیرین سلامت مازندران صورت گرفته است، گفت:زنان خیر مازندران در حوزه اهدای زمین و تکمیل و توسعه مراکز 16میلیارد ریال کمک کردند.

وی با اشاره به کمک بیش از 2میلیارد ریالی زنان خیر در بخش تجهیزات پزشکی و غیرپزشکی و کمک هزینه درمانی، اضافه کرد:در مجموع از سوی مجمع خیرین سلامت استان 41میلیاردتومان کمک صورت گرفته که 19میلیارد ریال از جانب بانوان بود.

این فعال اجتماعی با بیان اینکه برای انجام فعالیت های کمک رسانی به مناطق مختلف استان به آمار و ارقام معتبر نیاز است، گفت:شورای مشارکت زنان مجمع خیرین سلامت تاکنون درخواست‌های بسیاری برای دریافت اطلاعات و آمار از مسؤولان استانی داشته، اما هنوز اقدامی از جانب آنان انجام نشده است.

وی با تأکید بر نقش رسانه در اطلاع رسانی و تأمین سلامت اجتماعی در جامعه، افزود:رسانه ها می‌توانند به عنوان نهاد نظارتی بر عملکرد فعالان حوزه سلامت در بخش های دولتی و مردم نهاد عمل کنند.

زمانی با اشاره به اینکه مجمع خیرین سلامت مازندران تاکنون فعالیت‌های خدماتی بسیاری در استان داشته است، گفت: اما هنوز نهادهای دولتی آگاهی کافی به نقش مجمع به ویژه شورای مشارکت های زنان مجمع خیرین سلامت در زمینه کمک به انجام فعالیت های اجتماعی، بهداشتی و سلامت ندارند.

وی با انتقاد از اینکه متأسفانه نهادهای مردمی در کشور جایگاه اجتماعی خود را پیدانمی‌کنند، افزود:انجمن‌های مردم نهاد یک حوزه مستقل از نهادهای حاکمیتی هستند اما  نگاه نهادهای حاکمیتی به انجمن‌های مردم نهاد به عنوان یک نهاد زیردستی است .

رئیس شورای مشارکت های زنان مجمع خیرین سلامت مازندران با بیان اینکه روستاهای مقصد خدمات رسانی معمولا خودشان متقاضی دریافت کمک هستند، گفت:معمولا اطلاعات ونیازهای بهداشتی روستاها از طریق معتمدین،ساکنین روستا و بهورزان دریافت می شود.

وی در پاسخ به سئوالی درباره استفاده از تحقیقات دانشگاهی برای ارائه خدمات به مناطق تحت پوشش، افزود:برای استفاده از این تحقیقات نیاز به آمار هم وجود دارد که تاکنون چنین تحقیقی مورد استفاده قرار نگرفته است.

زمانی با بیان اینکه در حال حاضر فعالیت شورای مشارکت زنان مجمع خیرین سلامت در حوزه آموزش و پیشگیری است، گفت: با توجه به گسترده بودن فعالیت در این حوزه‌ها، هنوز شورا به بخش پژوهشی وارد نشده است.

این فعال اجتماعی بیان کرد: آگاهی‌رسانی و تشخیص بیماری‌ها در جامعه نیاز به افزایش میزان مسؤولیت پذیری اجتماعی در وجود افراد دارد.

 

 

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اهمیت توجه نهادهای حاکمیتی انجمن های مردم نهاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۴۹۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها نماد مردم سالاری دینی در تصمیم‌گیری‌ها هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود مسگریان صبح دوشنبه در جلسه ۲۷۹ صحن علنی با حضور فرمانده انتظامی استان، فرمانده انتظامی شهرستان و همراهان آنها که به منظور فرارسیدن نهم اردیبهشت ماه در این جلسه حضور داشتند با تبریک سالروز تشکیل شورای شهرها و روستا به اعضا، اظهار کرد: شوراها یکی از نماد مردم سالاری دینی و تجلی حضور مردم در تصمیم‌گیری‌هاست.

وی با اشاره به نهم اردیبهشت ماه سالروز تشکیل شوراها طبق قانون اساسی، گفت: متناسب با نامگذاری ایام هفته شوراها برنامه‌هایی پیش‌بینی شده است.

رییس شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: از دوره نخست تشکیل این نهاد برگرفته از مردم تا کنون، شورای شهرها و روستاها بر عملکرد شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نظارت داشته و اعضای شوراها وکیل مردم در تخصیص هزینه‌ها با توجه به اهداف و سیاست‌های تعریف شده هستند.

مسگریان با بیان اینکه شهرداری‌ها به ویژه در همدان از درآمد پایدار برخوردار نیستند، افزود: مسئولیت اعضای شورای شهر در تشخیص صرفه و صلاح شهر بوده و شهرداری نیز باید با اولویت‌بندی و هماهنگی، در تحقق بودجه به نحو احسن و بدون کمترین انحرافی تلاش کند.

وی با تأکید بر اینکه متأسفانه سال گذشته برخی پروژه‌ها به طور کامل اجرا نشد، تصریح کرد: اجرای پارک ۱۴ هکتاری برای استفاده مردم شمال شهر در منطقه کم برخوردار از جمله این موارد بوده که البته بخشی از اراضی در این پروژه تملک شده و به منظور تملک‌های باقی مانده و اجرای آن باید پیگیری لازم انجام شود.

ثوابی مهمتر و والاتر از خدمت به مردم نیست

سردار سلمان امیری نیز با تبریک روز شوراها گفت: این نهاد مبارک با هم‌افزایی افکار چندین منتخب مردم در اداره شهرها و روستاها، ثمرات خوب و نیکویی به ارمغان آورده است.

وی با بیان اینکه مقام و منصب اعضای شورا با انتخاب مردم به منزله توجه حضرت حق به منتخبان برای خدمتگزاری است، اظهار کرد: ثوابی مهمتر و والاتر از خدمت به مردم نیست و این فرصت باید قدر دانسته شود.

فرمانده انتظامی استان همدان افزود: گستردگی کار شورا و شهرداری در ارکان و لایه‌های اجتماع همراه با تعدد وظایف و خدمات است و عدم توجه به مأموریت‌ها و وظایف خطرناک است.

سردار امیری با تأکید بر اینکه بسیاری از مأموریت‌های نیروی انتظامی و شهرداری در هم تنیده است، بیان کرد: این دو نهاد در کثرت وظایف، مأموریت‌ها و مأموریت‌های مشترک با یکدیگر تشابه‌هایی دارند.

وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح نور، یادآور شد: طرح عفاف و حجاب در جامعه با بسیاری از مأموریت‌های شهرداری نیز مطابقت دارد.

فرمانده انتظامی استان همدان خاطرنشان کرد: امنیت اساسی‌ترین و اصلی‌ترین نیاز مردم است و نیروهای پر تلاش انتظامی به منظور تأمین امنیت جامعه همواره تلاش می‌کنند.

شورای شهر یکی از اصلی‌ترین ارکان دموکراسی است

سید مسعود حسینی نیز با بیان اینکه شورای شهر یکی از اصلی‌ترین ارکان دموکراسی و نظر مردم است، ادامه داد: همدلی و همراهی در این دوره شورا موجب رقم خوردن اتفاقات خوبی در مدیریت شهری شده است.

وی با اشاره به توافقات انجام شده فی مابین شهرداری و نیروی انتظامی، اظهار کرد کرد: با همدلی و همراهی شورای شهر، مسائل چندین ساله بین این دو نهاد رفع شده و همکاری خوبی در نظم‌بخشی شهر انجام شده است.

شهردار همدان با بیان اینکه در اجرای طرح نور، شهرداری نیز با توجه به وظایف تعیین شده در تأمین وسایل نقلیه و فضاسازی همکاری لازم را با نیروی انتظامی داشته است، گفت: به منظور اجرای هر چه بهتر این طرح آمادگی لازم را داریم و با تمام ظرفیت، مراتب همکاری شهرداری با نیروی انتظامی ادامه دارد.

حسینی با تأکید بر اینکه همکاری و همدلی بین شهرداری و نیروی انتظامی وجود دارد، بیان کرد: مأموریت‌های این دو نهاد در هم تنیده است.

کد خبر 6092310

دیگر خبرها

  • نگرانی از کاهش سطح دینداری و افزایش بی اعتمادی در جامعه در یادداشت عباس عبدی
  • شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است
  • وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • شوراها نماد مردم سالاری دینی در تصمیم‌گیری‌ها هستند
  • رییس نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی: هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • نمرهِ عملکرد شورای شهر را مردم باید بدهند