Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین مظاهری معاون علمی(آموزشی-پژوهشی) واحد اراک در گفت‌‌و‌‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره مجلات علمی و پژوهشی که در این واحد دانشگاهی منتشر می‌‌‌شود گفت: 10 مجله علمی و پژوهشی با موضوعاتی چون جامعه‌‌‌شناسی، ادبیات فارسی، نساجی، شیمی داریم که دو مورد از این مجلات که در حوزه ریاضیات و مکانیک بوده دارای مجوز وزارتین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک مجله حشره‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شناسی هم در حوزه کشاورزی داریم که در اسکاپوس (scopus) نمایه شده و کلیه این مجلات به زبان انگلیسی منتشر می‌‌شود.

وی تشریح کرد: کلیه مجلاتی که در واحد اراک منتشر می‌‌‌‌‌‌شود در قالب فصلنامه بوده و مقالاتی که در مجلات علمی و پژوهشی این واحد دانشگاهی ارائه شده برگرفته از نوشته‌‌‌های استادان این واحد دانشگاهی و دیگر دانشگاه‌‌‌‌‌های کشور بوده؛ البته بخشی از مقاله‌‌‌‌‌‌‌هایی که در مجلات ما منتشر شده شامل نوشته‌‌‌های استادان خارج از کشور است.

مظاهری خاطرنشان کرد: درصددیم تا در رشته‌‌‌ حقوق در واحدهایی چون نراق و اراک هم مجلات علمی و پژوهشی ایجاد کنیم که بعد از دریافت مجوزهای مربوط از سازمان مرکزی، موفق به انتشار این مجلات خواهیم شد.

وی درباره قوانین جدید در انتشار مجلات علمی و پژوهشی دانشگاهی متذکر شد: طیق آخرین آیین‌نامه‌‌ای که در حوزه نشریات علمی منتشر شد، از این زمان تغییراتی در زمینه انتشار مجلات تخصصی و پژوهشی ایجاد شد. بر طبق این آیین‌‌نامه نشریات واحدهای دانشگاهی مختلف در دانشگاه آزاد باید بر این مبنا منتشر شوند. از جمله این تغییرات می‎توان به سردبیران نشریات علمی اشاره کرد که باید استاد تمام باشند.

معاون علمی(آموزشی-پژوهشی) واحد اراک تاکید کرد: فرآیند ارزیابی رتبه نشریات نیز تغییر کرده است و این ارزیابی از طریق سامانه ارزیابی نشریات علمی وزارت علوم و با توجه به معیارهای علمی مندرج در متمم این آیین‌‌نامه انجام خواهد شد.

مظاهری درباره شرایط اعضای گروه دبیران مجلات دانشگاهی گفت: شرایط اعضای گروه دبیران مجلات دانشگاهی نیز تغییر کرده است. حداقل 3 نفر از اعضای گروه دبیران نشریه باید عضو هیئت علمی مؤسسه صاحب امتیاز و حداقل 50 درصد اعضای گروه دبیران باید خارج از مؤسسه صاحب امتیاز باشند. تعداد اعضای هیئت تحریریه نیز باید حداقل 7 نفر با مرتبه علمی استاد و دانشیار در رشته تخصصی مربوط به موضوع باشند.

معاون علمی(آموزشی-پژوهشی) واحد اراک درباره تولید محصولات دانش‌‌‌‌‌بنیان در مراکز رشد واحد اراک اظهار کرد: ماشین درخت‌‌‌کن که کارکرد اصلی آن در کندن درختان بدون آسیب رسیدن به ریشه درخت بوده در مرکز رشد واحد اراک برای اولین‌‌‌‌‌‌‌بار در کشور ساخته شده است. از دیگر تولیدات ما در مرکز رشد واحد اراک می‌‌‌توان به حلال‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هایی اشاره کرد که در پالایشگاه‌‌‌ها تولید می‌‌‌شود و با توجه به گرید بالایی که دارند جزو محصولات گرانبها محسوب می‌‌شوند.

وی درباره طرح پایش و ماموریت واحد اراک در این طرح و نظام موضوعات متذکر شد: طرح پایش در دانشگاه آزاد اتفاقی بی‌‌‌‌‌‌نظیر در آموزش عالی کشور بوده که با تعیین 40 چالش اصلی، نقشی تعیین‌‌‌کننده در حل مشکلات کشور دارد. در این طرح، بحث نانو، خانواده و مدیریت را به عنوان ماموریت مشخص برای واحد اراک پیشنهاد کردیم. با توجه به توانمندی که دانشکده علوم انسانی ما در حوزه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های مرتبط با این موضوع دارد، فعالیت در موضوعات علوم انسانی را به عنوان موارد مشخص در نظام پایش این واحد دانشگاهی مطرح کردیم.

انتهای پیام/

188 / 188 معاون علمی(آموزشی-پژوهشی) حسین مظاهری مجلات علمی و پژوهشی ریاضیات و مکانیک

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: معاون علمی آموزشی پژوهشی حسین مظاهری مجلات علمی و پژوهشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۰۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه ماموریت اصلی این دانشگاه کمک به اشتغال است، گفت: در این راستا از سال گذشته طرح " آباد" یا آموزش برای اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی در استان کردستان آغاز شده است.

دکتر شاهین فکور افزود: در قالب این طرح دوره‌های مکمل تخصصی برای دانشجویان دانشگاه‌های مختلف و با هدف رفع خلاء‌های مهارتی دانشگاهی و با محوریت نیاز‌های بازار برگزار می‌شود.

وی گفت: هم اکنون در قالب این طرح تفاهمنامه‌ای با دانشگاه کردستان منعقد شده و شرکت کنندگان در پایان ضمن دریافت گواهینامه به بازار کار نزدیکتر می‌شوند.

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان با اشاره به راه اندازی مرکز کاریابی تخصصی با مجوز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز توسط این دانشگاه گفت: مجوز اولین مرکز کاریابی تخصصی با هدف آشنایی دانش آموختگان دانشگاهی با بازار کار در شهرستان بیجار اخذ شده و در آینده نزدیک به بهره برداری می‌رسد.

دکتر شاهین فکور خاطر نشان کرد: یکی دیگر از برنامه‌های این دانشگاه برای کمک به اشتغال پرداخت تسهیلات اشتغالزایی با سود چهار درصد و تنفس باز پرداخت یکساله است که در سال گذشته ۲۲۰ میلیارد ریال در استان کردستان به دانشجویان، دانش آموختگان و متقاضیان پرداخت شده است و تلاش می‌کنیم این آمار در سال جاری افزایش یابد.

وی به افزایش ۲۳ درصدی پذیرش دانشجو در سال گذشته در دانشگاه علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: هزار و ۷۹۰ نفردر سال گذشته در این دانشگاه پذیرش شدند.

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان با اشاره تاسیس رشته‌های جدید تحصیلی در این دانشگاه متناسب با نیاز بازار کار گفت: در سال گذشته ۳۶ رشته جدید به این دانشگاه اضافه شد.

هم اکنون سه هزار و ۳۵۰ نفر در ۹ واحد دانشگاهی علمی و کاربردی در استان کردستان مشغول به فعالیت هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • برگزاری اولین دوره مسابقات کشوری علمی پژوهشی مفتاح کاپ در دانشگاه فردوسی مشهد
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • اولین تاکسی برقی وارد اراک می‌شود
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم