Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: از ابتدای سال جاری محصولات کشاورزی عمده کالای جابه‌جا شده در محدوده این استان است. ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۷ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

علی رحمتی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، در تشریح کالاهای ترانزیت شده اظهار داشت:  محصولات کشاورزی، سیمان، آب معدنی، انواع چوب و سوخت عمده کالاهایی است که در استان جابه‌جا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در 7 ماهه نخست امسال 2 میلیون و 308 هزار تن کالا جابه‌جا شده است، افزود: همچنین در این مدت 250 هزار و 64 تن کالا از مرز بیله سوار صادر شده است.

ممنوعیت تردد ‌بارهای ترانزیتی در مرزهای شلمچه و چذابه از 14 مهر ماهجزئیات محدودیت‌ ترافیکی ایام اربعین حسینی/ محدودیت تردد برای خودروهای ترانزیتیافغانستان 3 سال بعد از موافقتنامه ترانزیتی چقدر در چابهار مشارکت دارد؟+فیلم

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل تصریح کرد: عمده کالاهای صادراتی استان کاشی، شیشه، پروفیل، نمک، قیر، سنگ ساختمانی، میل‌گرد، سیب‌زمینی و آهن‌آلات است.

رحمتی با بیان اینکه پایانه مرزی نقش موثری در تسهیل ترانزیت کالا دارد، گفت: در هفت ماه نخست امسال 95 هزار و 853 تن کالای ترانزیتی از پایانه مرزی خارج شده است.

وی تصریح کرد: آب معدنی، سیمان، ام دی اف، گچ، نئوپان، بیسکویت، سنگ‌های ساختمانی، پروفیل و نمک کالاهای عمده ترانزیتی خروجی از استان است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل اظهار کرد: مجموع کالاهای صادراتی، وارداتی و ترانزیت ورودی و خروجی پایانه مرزی  544 هزار و 318 تن کالا است.

رحمتی با تاکید به اینکه در این ایام 15 هزار و 220 برگ بارنامه صادر شده است، گفت: 11 هزار و 400 راننده در 87 شرکت حمل و نقل کالا در سطح استان فعالیت دارند.

انتهای پیام/ح

R41374/P/S6,49/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۱۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد

استاندار سمنان با بیان اینکه موضوع احتکار به‌هیچ‌عنوان پسندیده نیست و قاچاق کالا به‌نوعی عملاً روند تولید را مختل می‌سازد، گفت: با کسی در سطح استان در این زمینه تعارف نداریم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی عصر امروز در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان که در محل سالن جلسات غدیر استانداری برگزار شد، اظهار داشت: بازدید‌ها و نظارت بر انبارها در این بخش برای جلوگیری از احتکار با جدیت در دستور کار قرار داشته باشد.

وی درباره لزوم مقابله با قاچاق کالا و ارز گفت: قاچاق کالا به دلیل سودآوری بالا، زمینه و بستر ایجاد رقابت در بین تولیدات کالاهای داخلی برای ارتقاء کیفیت را از بین خواهد برد‌.

وی از برگزاری منظم جلسات کمیسیون مبارزه قاچاق کالا و ارز استان قدردانی کرد و گفت: تاکنون بالغ‌ بر 95 جلسه در سطح استان تشکیل و مصوبات نیز اجرایی شده است.

استاندار سمنان گفت: کالا و ارز قاچاق شده بدون پرداخت مالیات و عوارض در مدت‌زمان کوتاه در بازار عرضه‌شده و سودآوری بسیاری دارد، لذا این موارد افراد سودجو را به قاچاق سوق می‌دهد.

هاشمی گفت: اشباع کالاهای بی‌کیفیت قاچاق در سطح بازار، عرصه رقابت در بین تولیدات و کالاهای داخلی را از بین می‌برد.

وی با اشاره به آسیب‌های مهم قاچاق کالا گفت: قاچاق کالا به‌نوعی عملاً روند تولید را مختل می‌سازد.

استاندار سمنان از قاچاق سوخت به‌عنوان نوعی دیگر از قاچاق نام برد و گفت: این نوع قاچاق نیز به دلیل سودآوری مورد توجه است.

هاشمی گفت: جلسات قاچاق کالا و ارز برای کشف و جلوگیری از وقوع این مهم باید به‌صورت مستمر و پرقدرت برگزار شود.

انتهای پیام/361

دیگر خبرها

  • ضربه مهلک قاچاق کالا بر پیکر اقتصاد
  • جابه‌جایی بیش از ۳۴ میلیون تن کالا از مبادی فارس در سال گذشته
  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد ریال کالای قاچاق در ایلام
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد کالای قاچاق در ایلام