Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در ماه اکتبر در دو نشست خبری به بیان جزییات موضوعات سیاست خارجی روسیه از جمله در سوریه، ونزوئلا، مقابله با آمریکا، وضعیت افغانستان و پیگیری و رصد مطالب منتشر شده درباره روسیه پرداخت.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، از زمان آغاز عملیات روسیه در سوریه در سال ۲۰۱۵، درگیری‌های این کشور همواره از جمله موضوعات مهم در نشست‌های خبری برگزار شده توسط زاخارووا بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سخنگو در تاریخ سوم اکتبر، سوریه را کشوری دارای "ثبات" با دو منطقه درگیری یا کانون تنش در استان ادلب توصیف کرد و وضعیت شمال شرق این کشور را "پیچیده" دانست.

زاخارووا همچنین در روز ۱۷ اکتبر و پس از آغاز عملیات ترکیه در شمال سوریه اظهار کرد، تنش‌ها در این کشور "تشدید" شده‌اند و خواستار خویشتنداری "طرف‌های درگیر" شد.

به گزارش ایسنا، مساله دیگری که زاخارووا در این نشست‌ها به آن پرداخته، وضعیت ونزوئلا است.

او در دو نشست برگزار شده در سوم و هفدهم اکتبر به "اخبار مثبتی از ونزوئلا" اشاره کرد و از مذاکره میان دولت و اپوزیسیون در این کشور که به "کاهش درگیری‌های داخلی در ونزوئلا" منجر شده، استقبال کرد. او همچنین تحریم‌های آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد و آن را "تلاشی غیرانسانی برای مجازات کوبا بر سر اتحادش با ونزوئلا" دانست.

زاخارووا در این نشست‌ها با تاکید بر تفاوت دیدگاه‌های روسیه و آمریکا در خصوص مسائل گوناگون در سراسر جهان، ضمن انتقاد از آمریکا به خاطر اقداماتش در سوریه و ونزوئلا، دیپلمات‌های نظامی آمریکایی را به تلاش برای نفوذ به تاسیسات دفاعی روسیه متهم کرد.

این سخنگو در نشستی که سوم اکتبر برگزار کرد، از انتخابات ریاست جمهوری در افغانستان استقبال کرد و به "تلفات کمتر نسبت به انتخابات پارلمانی سال ۲۰۱۸" اشاره کرد.

او در نشست ۱۷ اکتبر درباره گزارش مشترک ماموریت سازمان ملل در افغانستان و دفتر کمیسیونر عالی سازمان ملل در زمینه حقوق بشر درباره شمار بالای قربانیان غیرنظامی در حملات هوایی آمریکا علیه آزمایشگاه‌های تولید مواد مخدر در ۵ مه ۲۰۱۹ ابراز نگرانی کرد. او همچنین تاکید کرد که مبارزه با تولید مواد مخدر "نباید به قیمت جان غیرنظامیان" تمام شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه همچنین گزارشی از اخباری که از تارخ یکم ژانویه ۲۰۱۹ تا ۳۰ ژوئن ۲۰۱۹ درباره روسیه در شش کشور غربی و ژاپن منتشر شده است، ارائه کرد و گفت: تنها دو درصد از این اخبار را می‌توان مثبت توصیف کرد.

او افزود، رسانه‌های انگلیسی در انتشار مطالب درباره روسیه پیشتاز هستند و تنها یک درصد از آن‌ها می‌توانند "مثبت" قلمداد شوند و ادامه گفت: در آمریکا این آمار حتی از ای هم کمتر است و تنها ۰.۲ درصد از اخبار منتشر شده درباره روسیه مثبت هستند. مطالب منفی حدود ۹۰.۸ درصد از کل این مطالب را تشکیل می‌دهند و تنها ۹ درصد از این مطالب خنثی هستند.

زاخارووا اظهار کرد: بیشتر این مطالب منفی از سوی شبکه خبری سی‌ان‌ان و روزنامه‌های نیویورک تایمز و واشنگتن پست منتشر شده‌اند. در انگلیس، روزنامه‌های دیلی اکسپرس و تایمز پیشتاز انتشار مطالب منفی علیه روسیه هستند.

کد خبر 461298 برچسب‌ها روسیه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۳۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: آواره شدن بیش از یک میلیون نفر در رفح ویرانگر خواهد بود

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تصریح کرد: «شرکای اسرائیل و همسایگان می‌گویند رفح نباید مورد حمله قرار گیرد.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تأکید کرد آواره شدن بیش از یک میلیون نفر ویرانگر خواهد بود.

وی ادامه داد: «ما از کابینه اسرائیل می‌خواهیم که به درخواست‌های جامعه بین‌المللی گوش دهد و در یک روند صلح سیاسی مشارکت سازنده داشته باشد.»

جوزپ بورل خواستار آتش‌بس در غزه، صرف نظر از حمله زمینی به رفح، افزایش ارسال کمک‌های بشردوستانه به این باریکه و آزادی بی‌قید و شرط همه اسرا شد.

پیشتر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفته بود نابودی بخش نظامی جنبش حماس مشکلات اساسی را حل نمی‌کند و ضروری است که به راه حلی سیاسی دست یافت.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • بورل: آواره شدن بیش از یک میلیون نفر در رفح ویرانگر خواهد بود
  • سیاست‌های بروکسل علت اصلی گرانی گاز در اروپا
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • امیرعبداللهیان: توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • آمریکا مانع حضور نماینده روسیه در نشست کمیته اطلاعات سازمان ملل شد
  • نشست وزرای دفاع ناتو برای ادامه حمایت از اوکراین برگزار می‌شود
  • تحریم سپاه توسط غربیان گویای سلامت کار پاسداران است