Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@16:41:58 GMT

چاپ سه بعدی پوست زنده با رگ های خونی

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۵۴۳۱۵

چاپ سه بعدی پوست زنده با رگ های خونی

ایسنا/خراسان رضویمحققان مؤسسه پلی تکنیک Rensselaer ایالات متحده روشی در چاپ سه بعدی پوست زنده با رگ‌های خونی ایجاد کردند که این روش گامی مهم در جهت ایجاد پیوندهایی شبیه‌تر با پوست طبیعی انسان خواهد بود.

به گزارش ایسنا و به نقل از نیوساینتیست، پانکا کاراند، استادیار مهندسی شیمی و بیولوژیک و عضو مرکز تحقیقات بیوفناوری و مطالعات میان رشته‌ای این مؤسسه اظهار کرد: در روش‌های کنونی پوست‌های چاپی موجب تسریع در بهبودی زخم‌ها شده و بعد از مدتی ازبین می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پوست‌ها هرگز با سلول‌های میزبان یکپارچه نمی‌شوند و در واقع مانند یک باند عمل می‌کنند. علت این عملکرد عدم وجود یک سیستم عروقی عملکردی در پیوندهای پوستی است.

محققان معتقدند، در صورت افزودن عناصر کلیدی مانند سلول‌های اندوتلیال انسانی، که در دیواره رگ‌های خونی قرار دارند، سلول‌های پرسیت که سلول‌های اندوتلیال را پوشش می‌دهند، کلاژن حیوانات و سایر سلول‌های ساختاری که در پوست‌های پیوندی وجود دارد، می توان عروق بیولوژیکی ایجاد کرد.

این گروه که از مدت‌ها پیش با گروه دانشگاه ییل همکاری دارند، این پوست جدید را بر روی موش‌ها آزمایش کردند و دریافتند که با رگ‌های طبیعی موش ارتباط برقرار کرده است.

کاراند گفت: این ارتباط بسیار مهم است‌، زیرا با این روش انتقال خون و مواد مغذی به پیوند وجود دارد و پیوند زنده خواهد ماند.

برای اینکه این مرحله در سطح بالینی کاربردی شود، محققان باید سلول‌ها را با استفاده از فناوریی ویرایش ژن مانند CRISPR  ویرایش کنند تا عروق بتوانند در بدن بیمار یکپارچه شوند و میزبان آن را پذیرش کند.

وی در ادامه افزود: برای رفع چالش‌های مربوط به بیماران سوانح سوختگی باید کار بیشتری انجام شود اما این روش در درمان زخم‌های ناشی از دیابت کاربردی خواهد بود و موجب تسریع بهبودی زخم بیماران دیابتی خواهد شد.

نتایج این تحقیق در نشریه Tissue Engineering منتشرشده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۴۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که آسپرین چگونه در برابر سرطان روده بزرگ عمل می‌کند.

طبق یافته‌های منتشر شده، به نظر می‌رسد آسپرین جنبه‌های پاسخ ایمنی بدن را در برابر سلول‌های سرطانی تقویت می‌کند.

دکتر «مارکو اسکارپا»، محقق ارشد و جراح عمومی دانشگاه پادووا در ایتالیا، گفت: «مطالعه ما مکانیسم مکمل پیشگیری یا درمان سرطان با آسپرین را در کنار مکانیسم دارویی کلاسیک آن که شامل مهار التهاب است، نشان می‌دهد.»

برای این مطالعه، محققان نمونه‌های بافتی را از ۲۳۸ بیمار که بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ تحت عمل جراحی سرطان روده بزرگ قرار گرفته بودند، به‌دست آوردند. از این تعداد، حدود ۱۲ درصد مصرف‌کننده آسپرین بودند.

به گفته محققان، نمونه‌های بافتی از مصرف‌کنندگان آسپرین، گسترش کمتر سرطان به غدد لنفاوی و فعالیت تهاجمی‌تر سلول‌های ایمنی در برابر تومورها را نشان داد.

در آزمایشگاه، آنها کشف کردند که قرار دادن سلول‌های سرطانی روده بزرگ در معرض آسپرین، توانایی سلول‌های ایمنی را برای هشدار به یکدیگر در مورد وجود تومورها افزایش می‌دهد.

به طور خاص، سلول‌های ایمنی شروع به بیان بیشتر پروتئینی به نام CD۸۰ کردند. به گفته محققان، در بیماران مبتلا به سرطان رکتوم، مصرف‌کنندگان آسپرین بیان CD۸۰ بالاتری در بافت‌های سالم داشتند که نشان می‌دهد آسپرین توانایی سیستم ایمنی را برای جستجو و از بین بردن سلول‌های سرطانی افزایش می‌دهد.

اسکارپا گفت: «گام بعدی یافتن راهی برای ورود آسپرین به عمق روده و تقویت اثرات ضد سرطانی آن خواهد بود.»

کد خبر 6090456

دیگر خبرها

  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • چطور هم وزن کم کنیم و هم از افتادگی پوست جلوگیری کنیم؟
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بند ناف نوزاد در هرمزگان
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد
  • آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟