Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

افزایش ناگهانی بلیت موزه های کشور که تیرماه به تصویب و آبان ماه نیز اجرایی شد، انتقاد فعالان گردشگری ورودی را برانگیخت آن‌ها اعلام می کنند این نرخ در پکیج تورهای ورودی تاثیر زیادی دارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، امسال هیئت وزیران با توجه به بالا رفتن هزینه نگهداری، مرمت و تجهیز موزه‌ها و بناهای تاریخی در سال‌های اخیر با افزایش مبلغ ورودیه موزه‌ها و اماکن فرهنگی و تاریخی موافقت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورودیه موزه‌های ملی، منطقه‌ای، کاخ موزه‌ها و آثار تاریخی (غیر منقول) ثبت جهانی و شاخص برای بازدید کنندگان داخلی حداکثر به مبلغ ۵۰ هزار ریال و برای بازدیدکنندگان خارجی حداکثر به مبلغ یک میلیون ریال و ورودیه موزه‌های محلی، استانی و سایر آثار تاریخی-فرهنگی (غیر منقول) برای بازدید کنندگان داخلی حداکثر به ۴۰ هزار ریال و برای بازدید کنندگان خارجی حداکثر به ۵۰۰ هزار ریال افزایش می‌یابد.

از اول آبان ماه نیز این افزایش نرخ اعمال شد. به دنبال آن فعالان گردشگری و برگزار کنندگان تورهای گردشگری خارجی و دفاتر مسافرتی نسبت به این موضوع انتقاد کردند انتقاد آنها به واسطه افزایش نرخ نیست بلکه به افزایش بی سابقه و چندین برابری آن است. آنها می گویند که از قبل برای ورود تورهای گردشگری برنامه ریزی می کنند اما چرا یک باره ۱۵۰ درصد افزایش به وجود می آورند. ما این افزایش هزینه را چطور به مسافر اعلام کنیم.

شاید در نظر اول به حساب نیاید که برای یک گردشگر خارجی بلیت ۱۵ هزار تومانی ۵۰ هزار تومان شده است اما زمانی که در یک تور گردشگری از ده‌ها موزه بازدید می شود این افزایش هزینه آنجاست که خودش را نشان می دهد.

در این باره امیرپویان رفیعی شاد عضو هیات مدیره انجمن ضنفی دفاتر خدمات مسافرتی استان تهران گفت: این که بلیت موزه ها گران هست یا نه یک بحث تخصصی است اما از این لحاظ مشکلی نداریم بلکه مشکل اینجاست که در حوزه تورهای ورودی، پکیج ها از سال قبل بسته می‌شود و براساس همان هزینه های تور را اعلام می کنند اگر یک دفعه با چنین افزایش نرخی مواجه شویم و ورودی جایی مانند تخت جمشید از ۱۵ هزار تومان به ۲۰ هزار تومان افزایش پیدا کند، روی کل تور تاثیر خواهد داشت. در تورهای کلاسیک چندین سایت تاریخی مورد بازدید قرار می گیرد تجمیع این سایت ها و موزه ها موجب می شود تا نرخ تور بالا برود. نرخی که از قبل برای آن برنامه ریزی نکرده اند.

رفیعی شاد درباره اینکه معمولا تورهای ورودی هزینه های سربار را به پکیج ها اضافه می کنند نیز گفت: ما هزینه های سربار را در ایران داریم ولی آنقدر نیست که بتواند این موضوع را پوشش دهد در شرایط فعلی که دفاتر خدمات مسافرتی در حوزه ورود گردشگر دچار مشکل هستند، هزینه های سربار را خرج صرافی و موارد متعدد دیگر می کنند قطعا این مبلغ هم برای هزینه های ورودی موزه ها در نظر گرفته نشده است بلکه این هزینه برای موارد خیلی جزئی است که در پکیج دیده نمی شود. 

وی درباره اینکه تقریبا چند سالی است افزایش نرخ بلیت موزه ها در دستور کار قرار دارد و باید آژانس ها پیش بینی آن را از قبل می کردند گفت: پیش بینی می کنند اما این افزایش قیمت امسال به ۱۵۰ درصد رسیده است یعنی افزایش غیر منظقی.

از طرف دیگر تبعیض نرخ متفاوت بلیت برای گردشگران داخلی و خارجی مناسب نیست چون در ده فرمان اعلام شده سازمان UNWTO نیز آمده است افرادی که به سفر می روند باید از حقوق اتباع آن کشور برخوردار باشند. بحث دلاری هتلها نیز منتفی شد چون ناقض این فرمان است.

وی افزود: با توجه به این که اعتراض های متعددی از سوی دفاتر به ما اعلام شده است نامه ای را به وزارت میراث فرهنگی نوشته ایم این وزارت می تواند اعلام کند که به عنوان مثال براساس تورم هر سال افزایش نرخ مشخصی را داریم ولی این اقدام انجام نمی شود و دفاتر را شوکه می کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: فعالان گردشگری بلیت موزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۵۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌عضو شورای انقلاب فرهنگی کشور گفت : تاثیر سوابق تحصیلی حاصل از دروس نهایی دانش آموزان در آزمون سراسری سال بعد ، با ده درصد افزایش به شصت درصد خواهد رسید.

سید جلال موسوی خطیر در حاشیه بازدید از حوزه آزمون سراسری گروه تجربی در دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری با بیان اینکه شورای انقلاب فرهنگی در صدد حذف آزمون چهار گزینه ای و تشریحی نمودن آزمون سراسری در سالهای آینده است ،نخستین اقدام برای این منظور را افزایش تاثیر سوابق تحصیلی دانش آموزان در نمرات نهایی اعلام کرد.

وی با تاکید بر اینکه شواهد نشان دهنده این است که برگزاری دو نوبت آزمون سراسری در سال آمادگی داوطلبان را بیشتر میکند و از استرس آنها می کاهد افزود : یکی از راهبردهای موثر شورای عالی انقلاب فرهنگی ، بیشتر کردن تعداد نوبت های برگزاری آزمون سراسری تا حذف برگزاری کنکور به شکل سنتی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد : با هوشمند کردن آزمون های سراسری ، امنیت آزمون بیشتر و از تقلب کاسته می شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • سفر به دنیای زیبایی و ابتکار؛ تور سوئیس با ما
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟
  • سرعت بازرگانی در راه آهن شمال غرب افزایش یافته است
  • افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده
  • ریزگردها به ترکیه رسیدند
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از برحورد پلیس آمریکا با دانشجویان