Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد جهاندیده روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دولت در حوزه اشتغال طرح‌هایی را با مسئولیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دست اجرا دارد تا فعالان در این بخش بتوانند با پشتوانه قوی ضمن استمرار فعالیت خود، زمینه رشد اشتغالزایی را در کشور فراهم سازند.
وی یکی از این طرح‌ها را کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی اعلام کرد و افزود:فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در این طرح دوره آموزشی خود را تحت عنوان کارورزی به مدت ۳ ماه در واحدهایی که درخواست نیروی کار از طریق سامانه کارورزی به ثبت رساندند را می‌گذرانند و حقوق آنها در مدت کارورزی، توسط دولت پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: کارفرمایانی هم که پس از پایان دوره آموزشی این افراد را بکارگیرند از مزایای معافیت حق بیمه به مدت ۲۱ ماه بهره‌مند می‌شوند که با احتساب دوره کارورزی و معافیت بیمه کارفرمایی مجموعا دو سال لحاظ می‌شود.
وی افزود: مطابق آخرین دستورالعمل اجرای طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی، سقف سنی در اجرای این طرح حداکثر ۳۵ سال تعیین شد تا هر فارغ‌التحصیل دانشگاهی بتواند به راحتی جذب بازار کار شود.
جهاندیده مهارت آموزی در محیط کسب و کار واقعی را از دیگر طرح های حمایتی دولت برای کارآفرینان و تولیدکنندگان بر شمرد و گفت: در این طرح نیز مشوق‌هایی برای افراد بیکار و کارآفرینان و صاحبان مشاغل در نظر گرفته شده است تا با هماهنگی اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای از آموزش و مهارت در رشته‌های مرتبط استفاده کنند. 
وی بیان کرد: صاحبان مشاغل، اصناف و تولیدکنندگان و کارآفرینان استان می‌توانند با بکارگیری افراد در قالب طرح مهارت آموزی در محیط کسب و کار واقعی به مدت یک سال از مزایای عدم شمول قانون کار و تامین اجتماعی برای مهارت آموزان استفاده کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: طرح‌های دیگری نظیر یارانه دستمزد هم در استان در حال اجراست که می‌تواند منشا خدمات خوبی در حوزه اشتغال و کارآفرینی برای کارآفرینان و برای افراد جویای کار باشد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان تسهیلات اشتغال کارآفرینی تعاونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۵۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با اشاره به ظرفیت‌های این استان،گفت: همه تلاش واحدهای دانشگاهی و استان در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است.

  سید عبدالله میرغیاثی ۱۰ اردیبهشت در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ که به میزبانی چالوس برگزار شد با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است، اظهار کرد: این سند با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده است.

وی افزود: به عنوان یک سند بالادستی همه ما مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکردهای تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را طبق این سند پیش ببریم.

وی با بیان اینکه مازندران یک استان حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالا است،تصریح کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحدهای مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: اولین گامی که در استان مازندران و در راستای سند تحول برداشتیم سعی شد در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحدهای دانشگاهی را برای یک بار به عنوان هیأت رئیسه داشته باشیم همچنین با رؤسای واحدهای دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار شد.

میرغیاثی یادآور شد: بر اساس ظرفیت هر یک از واحدهای دانشگاهی برنامه‌ریزی خواهیم کرد تا بتوان وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران به درجه مطلوب و مقبول برسد.

وی گفت: اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی برگزار شد.

این مسئول تاکید کرد: رئیس دانشگاه آزاد کشور این اجلاسیه را با مدیران گروه‌های کشوری علوم اجتماعی برگزار کرد تا در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت بگیرد تا با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه را جبران کنیم.

میرغیاثی ادامه داد: اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی جای نگرانی دارد زیرا در جامعه‌ای که علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‍‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • تکمیل و بهره‌برداری یک‌هزار طرح در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی نفت
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست / در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود
  • تجلیل از کارگران نمونه استان سمنان
  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهند ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • کارفرمایان باید حقوق و عزت کارگر را رعایت کنند
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است