Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، احد فتوحی در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در شهرستان مهر که به منظور بررسی و رفع مشکلات تعدادی از طرح‌های صنعتی برگزارشد، افزود: با پیگیری‌های انجام شده، رده بندی زیست محیطی این شهرک صنعتی توسط سازمان حفاظت محیط زیست در برخی از زون‌های شهرک صنعتی اصلاح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تصریح کرد: محدودیت‌ها برای استقرطیف بیشتری از صنایع، بویژه صنایع شیمیایی در این شهرک صنعتی رفع شده و آماده استقرار واحد‌های صنعتی و جذب سرمایه گذار است.

فتوحی ادامه برتوسعه و تکمیل زیرساخت‌ها در شهرک صنعتی مهر تاکید کرد و گفت: در یک سال گذشته بیش از ۳۰ میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت‌ها در این شهرک صنعتی هزینه شده است.

او گفت: در یک سال گذشته طرح‌های شبکه روشنایی، زیرسازی وآسفالت بخشی از شهرک صنعتی، گاز رسانی و احداث دیواره کنترل سیلاب در این شهرک صنعتی انجام شده است.

فتوحی با بیان اینکه شهرک صنعتی مهراز شهرک‌های صنعتی درحال توسعه استان است، اضافه کرد: شهرک صنعتی مُهر با ۲۰۰هکتار مساحت از ظرفیت استقرار ۲۵۰واحد صنعتی با اشتغالزایی پنج هزار نفر برخوردار است و هم اینک ۲۰ قرارداد سرمایه گذاری با متقاضیان فعالیت در این شهرک منعقد شده و ۳ واحد نیز با اشتغال ۶۰ نفر در مرحله بهره برداری است.

او گفت: این شهرک صنعتی در یک سال اخیر در شمار شهرک‌های صنعتی که دارای بیشترین واگذاری زمین بوده اند قرارگرفته و در این مدت ۳۷ هکتار از اراضی آن واگذارشده و طرح‌های مهمی در آن عملیات ساخت وساز را آغازکرده اند.

فتوحی با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان مُهر از جمله وجود پالایشگاه گاز پارسیان در این شهرستان و همجواری آن با منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (عسلویه) در جنوب شرقی استان بوشهر، بیان کرد: شهرک صنعتی مُهر با محوریت ایجاد صنایع تخصصی مربوط به نفت، گاز و پتروشیمی و استقرار صنایع پایین دستی از قابلیت‌های مناسبی برای توسعه صنعتی این شهرستان برخوردار است.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس بر رفع مشکل واحد صنعتی بسته بندی و انجماد فراورده‌های گوشتی تاکید کرد و گفت:براساس مقررات این واحد صنعتی ملزم به انجام عملیات پیش تصفیه تا سطح زیر ۲۰۰۰COD می‌باشند و شرکت شهرک‌های صنعتی فارس نیزهمزمان با توسعه و تکمیل شهرک صنعتی و استقرار سایر واحد‌های دیگر نسبت به احداث تصفیه خانه اقدام خواهدکرد.

فتوحی افزود: این واحد صنعتی می‌تواند با ارائه تعهد درخصوص انجام پیش تصفیه فعالیت خود را مطابق با استاندارد‌های زیست محیطی فعالیت خود را آغاز نماید.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس همچنین درحاشیه جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید لامرد که درمحل مجتمع بزرگ آلومینیوم جنوب در منطقه ویژه اقتصادی لامرد برگزارشد، بر آمادگی شهرک صنعتی انرژی برلامرد که درهمجواری منطقه ویژه اقتصادی لامرد قراردارد برای استقرارصنایع پایین دستی آلمونیوم تاکید کرد و گفت: مهمترین مشکل این شهرک صنعتی، تامین آب است که توافقاتی بمنظور تامین آب این شهرک صنعتی ازطرح انتقال آب از خلیج فارس به منطقه اقتصادی لامرد انجام شده است.

فتوحی افزود: این شهرک صنعتی از چشم انداز مناسبی برای توسعه و ایجاد اشتغال برخورداراست.

وی افزود: شهرک صنایع انرژی‌بر لامرد ظرفیت استقرار ۴۰۰ واحد صنعتی با پیش‌بینی اشتغال زایی ۲۰ هزار نفر را دارد.
انتهای پیام/م

بررسی مشكلات دو واحد صنعتی فارس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۵۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان

 اقبال حمیدی در آخرین روز از هفته زمین پاک در نشستی تخصصی با شهردار سنندج و مدیرکل امور شهری استانداری کردستان بیان کرد: تفکیک از مبدا زباله باید در اولویت مدیریت پسماند شهرداری قرار گیرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان اظهار کرد: بحث تفکیک زباله جزو مطالبات اصلی ما است که اگر این مسئله صورت نگیرد تعداد سگ‌های ولگرد نیز روزبه‌روز افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: در شهر‌های کردستان بحث تفکیک از مبدا زباله نهادینه نشده است و زباله‌تر و خشک با یکدیگر دفع شده است که موجب ایجاد مشکلاتی همچون افزایش بیماری‌ها می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: سایر استان‌های کشور به این مسئله پرداختند و جلوتر از ما هستند و کمتر درگیر مشکلات زیست‌محیطی می‌شوند.

حمیدی تاکید کرد: لازم است که شهرداری سنندج هرچه سریع‌تر نسبت به تفکیک از مبدا زباله اقدام کنند و برای آن برنامه داشته باشند.

شهردار سنندج نیز در این نشست با ارائه آمار و عملکرد کاری شهرداری در این مدت؛ خاطرنشان کرد: امور زیست محیطی شهری از اولویت کاری ماست.

انور رشیدی گفت: گسترش فضای سبز، پویش سنندج سبز، غرض ۴۰ هزار اصله نهال در نقاط مختلف شهر در سال ۱۴۰۲ و ایجاد زیر ساخت‌های زیست محیطی از مهمترین برنامه‌های شهرداری سنندج بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی