Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-01@22:16:46 GMT

خودرویی با امکانات پیشرفته +عکس

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۵۶۰۵۸

خودرویی با امکانات پیشرفته +عکس

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، صنایع خودروسازی مزدا از خودروی CX-9 2020 رونمایی کرد. این اتومبیل با فناوری جدید و جعبه دنده و تجهیزات پیشرفته طراحی شده است. مزدا با انتشار فهرست قیمت مدل‌های این خودرو برای عرضه گسترده آن در بازار مصرف آمریکا برنامه‌ریزی می‌کند.

خودروی CX-9 2020 دارای موتور توربوشارژ ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ لیتری با ۲۰۵ اسب‌بخار قدرت است. جعبه دنده شش سرعته خودکار این اتومبیل به فناوری جدید و اختصاصی مزدا با نام i-Activ مجهز شده است. این فناوری در هنگام رانندگی تمامی چرخ‌ها را درگیر کرده و با انتقال نیروی موتور به آن‌ها شرایط بهترین عملکرد ممکن را بدون کمترین میزان وقفه برای خودرو فراهم می‌کند.

سیستم هدایت G-Vectoring Control Plus کنترل اتومبیل در وضعیت‌های گوناگون آب و هوایی و رانندگی را تا میزان قابل توجهی بهبود می‌بخشد. رانندگان تاثیر این سیستم را به وضوح در مسیرهای پرپیچ و خم و در سر پیچ‌های شدید حس می‌کنند. این سیستم حتی در زمانی که سرعت اتومبیل زیاد باشد در موقع تغییر مسیر کشش رو به مرکز را افزایش داده و از انحراف خودرو جلوگیری می‌کند. در واقع می‌توان گفت سیستم G-Vectoring Control Plus کنترلی باورنکردنی را برای خودرو به وجود می‌آورد.

دیگر ویژگی که به نوعی امضای شرکت مزدا برای اتومبیل CX-9 2020 است، سیستم خاص صندلی‌های می‌باشد.

مزدا با طراحی نوعی از صندلی‌های ویژه برای خودروی جدید خود سفرهای طولانی مدت با CX-9 2020 را بسیار لذت‌بخش و راحت‌تر از هر خودروی دیگری کرده است.

از دیگر ویژگی‌های خودروی CX-9 2020 می‌توان به گرم‌کن آینه‌های جانبی، چراغ‌های جلوی مجهز به مه‌شکن و برف‌پاک‌کن، پوشش حریم خصوص برای شیشه عقب، بلوتوث، سیستم پیش‌بینی کننده وضعیت آب و هوا، دوربین‌های کنترلی پیرامون خودرو و قابلیت ورود و خروج بدون کلید اشاره کرد.

علاوه بر موارد اعلام شده در بالا، مهندسان مزدا سیستم‌های ایمنی گسترده‎‌ای را در این خودرو به وجود آورده‌اند.

این سیستم‌ها که به صورت خودکار فعال است سبب می‌شود تا راننده در حین رانندگی هیچ‌گونه نگرانی از بایت بروز حادثه را نداشته باشد.

مزدا CX-9 2020 در صورت نزدیک شدن بیش از اندازه به خودروهای دیگر به صورت خودکار سرعت را کاهش می‌دهد و هم‌چنین با اسکن مسیر عابران پیاده را تشخیص داده و سرعت و مسیر اتومبیل را تنظیم می‌کند. قیمت این خودرو ۳۵ هزار و ۹۶۰ دلار شروع می‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: مزدا مزدا CX 9 2020

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۶۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) خودروی لوکس چینی که قرار است به جنگ ب‌ام‌و و بنز برود

هونگچی سدان لوکس خود را به نام Guoya، برای رزرو توسط مشتریان در سراسر جهان معرفی کرد. این خودرو تحت برند جدید Hongqi Golden Sunflower قرار می‌گیرد و آن را می‌توان یکی از اولین رقیبان مستقیم مرسدس‌بنز S کلاس و ب‌ام‌و سری ۷ به حساب آورد.

علاوه بر Guoya، سه مدل دیگر به نام‌های Guoyao، Guoli و Guoyue ناوگان Golden Sunflower این برند را تشکیل می‌دهند. گلدن سان فلاور نامی از گران‌ترین و مجلل‌ترین مدل‌های هونگچی است.

این مدل که قبلاً با نام هونگچی L ۱ شناخته می‌شد، از زبان طراحی خودروی L-Concept استفاده می‌کند. نمای جلویی آن از یک جلوپنجره بزرگ آبشاری استفاده می‌کند که با ادوات کرومی تزئین شده است، در حالی که چراغ‌های جلوی گرد در هر دو طرف حس خاصی را به شما می‌دهند. لوگوی مرکزی و برجسته هونگچی قابل جمع شدن است.

شایان ذکر است که چراغ‌های جلو از فناوری DLP (پردازش نور دیجیتال) بهره می‌برند که چراغ‌ها را قادر می‌سازد تا نور را در جاده به حداکثر برسانند و نماد‌هایی را برای نشان دادن به عابران پیاده نمایش دهند. هونگچی ادعا می‌کند که طرح چراغ عقب از شکل "فانوس قصر" الهام گرفته شده است.

ابعاد این خودرو ۵۳۵۳/۱۹۹۸/۱۵۱۱ میلی‌متر و فاصله بین دو محور ۳۲۶۰ میلی‌متر است. هونگچی این مدل را در مدل‌های ۴ نفره و ۵ نفره عرضه می‌کند. از بغل، این خودرو دارای فاصله کم از سطح زمین، همراه با بدنه دو رنگ سفید - قرمز و رینگ‌های ۱۹ یا ۲۰ اینچی پره‌ای متراکم است.

دو گزینه پیشرانه برای مشتریان در دسترس است، پیشرانه پلاگین هیبریدی ۳.۰ T و پیشرانه پلاگین هیبریدی ۴.۰ T که هر دو با گیربکس ۸سرعته اتوماتیک جفت می‌شوند. موتور ۳.۰ T دارای حداکثر قدرت ۳۸۸ اسب بخار است. موتور ۴.۰ T حداکثر قدرت ۴۸۲ اسب بخار دارد. هر دو پیشرانه با بسته‌های باتری لیتیومی سه‌تایی جفت می‌شوند، اما ظرفیت و برد مشخصی در حال حاضر توسط هونگچی به طور رسمی اعلام نشده است.

همانطور که قابل حدس بود، کابین خودرو مجهز به نمایشگر کیلومترشمار و یک صفحه‌نمایش مرکزی بزرگ است. لوگوی نمادین گلدن سان فلاور در فرمان خودرو دیده می‌شود. فضای داخلی نیز با تعداد زیادی روکش چوب تزئین شده که با پوشش چرمی نرم و مواد فلزی تکمیل شده است.

یک صفحه‌نمایش لمسی در ردیف عقب برای کنترل عملکرد‌های داخلی مانند گرمایش صندلی، ماساژ و دمای تهویه‌مطبوع وجود دارد. امکانات دیگر عبارت‌اند از هدآپ دیسپلی با قابلیت واقعیت افزوده، حالت تعامل چندحالته چهره، صدا و حرکت و تنظیم هوشمند نور محیط.

منبع: خبر آنلاین؛ امیر مسعود عابدین

tags # خودرو لوکس سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ اطلاعاتی جالب درباره زندگی انسان در کره ماه؛ از قیمت زمین تا وام مسکن در ماه! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • جزئیات حادثه واژگونی خودروی ایکس ۵۵ پرو
  • زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات
  • قطع سهمیه خودرویی «مادران» و «فرسوده‌ها»؟
  • (تصاویر) خودروی لوکس چینی که قرار است به جنگ ب‌ام‌و و بنز برود
  • ثبت تصویری از خودروی عجیب یک روحانی در شهر قم
  • رای شورای رقابت درباره تغییر خودروی ثبت نامی در سامانه یکپارچه
  • (عکس) اولین قربانی تصادف در ایران چه کسی بود؟
  • ۱۰ برابر کشور‌های پیشرفته در تصادف کشته می‌دهیم
  • رونمایی از مزدا EZ-۶ در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی