Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@02:51:55 GMT

راه اندازی اینترنت ۵G به صورت رسمی در چین

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۵۶۹۶۴

با اعلام تعرفه‌های اینترنت نسل پنجم، مخابرات چین آماده ارائه خدمات ۵G به مشتریان خود است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، پنجمین نسل اینترنت پرسرعت در جهان که با نام ۵G شناخته می‌شود، به صورت رسمی در چین راه‌اندازی شد، شرکت مخابرات کشور چین طی اعلامیه‌ای، صبح امروز اعلام کرد که تعرفه اینترنت ۵G از طرف اپراتور‌های این شرکت منتشر شده و مردم می‌توانند از این خدمات استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس شرکت‌های مخابراتی China Unicom و China Telecom بسته داده خود را با ۳۰ گیگابایت حجم، با ویژگی‌های مختلف از قیمت ۱۲۸ یوان چین (۱۸ دلار) تا ۵۹۹ یوان (۸۵ دلار) به فروش می‌رسانند. نکته جالب آن است که قیمت اینترنت ۴G نیز در این کشور با قیمتی مشابه در دسترس کاربران است و به این ترتیب مخابرات پرجمعیت‌ترین کشور جهان، برای ارائه نسل جدید اینترنت، تعرفه‌های خود را چندان افزایش نداده است.

با وجود سه اپراتور بزرگ جهان در چین، این کشور در حال حاضر بزرگ‌ترین شبکه ۵G در جهان را داراست، چین در حال حاضر در سه شهر پکن، شانگ‌های و گوانجو پوشش کامل ۵G را ارائه می‌دهد و برنامه دارد تا ۵۰ هزار شبکه اینترنت ۵G را در نقاط مهم دیگر شهر‌های بزرگ خود راه‌اندازی کند. کشور چین به این ترتیب، پیشگام اینترنت ۵G در جهان شناخته می‌شود و با وجود مساحت بسیار بزرگ این کشور، اینترنت ۵G به سرعت در تمامی نقاط مهم آن در حال راه‌اندازی است.

مخابرات چین از پیش‌تر نیز برنامه‌های خود برای تاسیس شبکه جامع ۵G را اعلام کرده بود و به همین دلیل است که تلفن‌های هوشمند ۵G در این کشور فروش بالایی دارند. شرکت هوآوی در روز گذشته تنها در مدت یک دقیقه توانست بیش از ۱۰۰ هزار مدل هوآوی میت ۳۰، ۵G را به فروش برساند. شرکت‌های شیائومی، اوپو و ویوو نیز مدل‌های ۵G خود را یا تولید و یا در دست تولید دارند و به زودی وارد بازار می‌کنند، اینترنت نسل پنجم با سرعت بالا خود می‌تواند تحولی شگرف در استفاده مردم از اینترنت، فضای ابری، سرویس‌های استریم و بازی‌های آنلاین ایجاد کند.

به گزارش خبرگزاری صبح چین، درصد بالایی از مردم چین به دنبال تغییر تلفن‌های هوشمند خود و خرید مدل‌های ۵G هستند، در حال حاضر این کشور با رشد ۷ درصدی در بخش اینترنت ۵G، بالاترین آمار را در جهان دارد، کره جنوبی با مقدار ۳ درصد در رده بعدی است. دولت چین انتظار دارد تا پایان سال ۲۰۲۰ بیش از ۱۱۰ میلیون کاربر به شبکه اینترنت نسل پنجم این کشور بپیوندند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: سیزده آبان اعظم طالقانی شورای عالی اقتصادی گام چهارم شیخ دیاباته روز دانش آموز آنتونیو گوترش تابناک اینترنت چین سیزده آبان اعظم طالقانی شورای عالی اقتصادی گام چهارم شیخ دیاباته روز دانش آموز آنتونیو گوترش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۶۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود

ایتنا - شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.
قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت