Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@11:32:45 GMT

دولت خط مشی دقیقی برای تولید انبوه مسکن ندارد

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۵۷۰۱۸

سیدکمال الدین شهریاری عضو کمیسیون عمران مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به موضوعات مطرح شده در برخی از رسانه ها درباره حذف شرط مالکیت خصوصی در روند ثبت نام طرح ملی مسکن، گفت: در صورت حذف مالکیت خصوصی، مسکن به طبقاتی از جامعه که توان تأمین حداقل مسکن مورد نیاز خود را ندارند، ارائه می شود و این مسکن دولتی ساخته شده و در مالکیت دولت قرار خواهد داشت و تنها به مدت زمان محدود و معینی به خانوارهای مربوطه واگذار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تولید انبوه مسکن

خانوارهای متقاضی مساکن فاقد مالکیت خصوصی اکثرا از اقشار ضعیف جامعه هستند

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خانوارهای متقاضی مساکن فاقد مالکیت خصوصی اکثرا از اقشار ضعیف جامعه بوده که تحت پوشش دستگاه های حمایتی از جمله بهزیستی و کمیته امداد هستند.

وی گفت: فرآیند واگذاری این مساکن به اینگونه است که افراد از طریق دستگاه های حمایتی معرفی شده و مسکن مربوطه برای مدت محدودی به آن ها واگذار می شود و پس از توانمند شدنشان، مسکن باز پس گرفته خواهد شد.

هیچ هزینه ای از متقاضیان مساکن فاقد مالکیت خصوصی گرفته نمی شود

مساکن فاقد مالکیت خصوصی توسط دولت و با اعتبارات ملی ساخته شده و در اختیار متقاضیان نیازمند قرار می گیرد و در این میان هیچ هزینه ای از متقاضی گرفته نمی شود، این روش در بسیاری از کشورها اجرایی شده و اغلب به نام مسکن اجتماعی شهرت دارد

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: مساکن فاقد مالکیت خصوصی توسط دولت و با اعتبارات ملی ساخته شده و در اختیار متقاضیان نیازمند قرار می گیرد و در این میان هیچ هزینه ای از متقاضی گرفته نمی شود، این روش در بسیاری از کشورها اجرایی شده و اغلب به نام مسکن اجتماعی شهرت دارد.

شهریاری ادامه داد: حال در این رابطه این سوال مطرح می شود که آیا دولت برای اجرای طرح مسکن بدون مالکیت خصوصی، منابع اعتباری لازم را دارا است تا برای اجرای طرح، هزینه ای از متقاضیان دریافت نکند.

دولت خط مشی دقیقی برای اجرای طرح ملی مسکن ندارد

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: در شرایط کنونی دولت و وزارت راه و شهرسازی خط مشی دقیقی برای اجرای طرح ملی مسکن ندارد و این مسئله موجب گمانه زنی های مختلف درباره فرآیند اجرای طرح شده است، بنابر این دولت باید در گام نخست شرایط را برای اجرای طرح فراهم کند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: سیزده آبان اعظم طالقانی شورای عالی اقتصادی گام چهارم شیخ دیاباته روز دانش آموز آنتونیو گوترش شهریاری خط مشی انبوه سازان سیزده آبان اعظم طالقانی شورای عالی اقتصادی گام چهارم شیخ دیاباته روز دانش آموز آنتونیو گوترش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۷۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی

به گزارش تابناک اقتصادی؛ رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با تأکید بر اهمیت ساماندهی مسائل اقتصادی در برنامه‌های اساسی کشور، گفت: شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، مسئولیت و تکلیف بزرگی برای بخش خصوصی و بخش دولتی است و ما همگی باید در کنار هم تلاش کنیم تا مشکلات موجود رفع شود، گرچه حل برخی مسائل برای واحدهای تبدیل تولیدی تبدیل به رؤیا شده است.

صمد حسن‌زاده در صد و دومین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان آذربایجان شرقی که با حضور اعضای کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، برگزار شد، افزود: اتاق ایران، یک بسته کارشناسی‌شده در زمینه رفع مسائل ارزی و پولی برای ارائه به دولت تدوین کرده که در آن، راهکارهای پیشنهادی بخش خصوصی به‌صورت مفصل اعلام شده است.

حسن‌زاده با تأکید بر لزوم تأمین نقدینگی برای فعالیت واحدهای تولیدی، گفت: مدیران بانک‌ها دلیل کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی را الزام دولت به اعطای وام‌های تکلیفی از جمله وام مسکن، ازدواج، فرزند آوری و... اعلام می‌کنند.

وی با اشاره به افزایش نرخ بهره‌های بانکی که به‌منظور کنترل نقدینگی انجام شده بود، گفت: با این نرخ هیچ‌گونه ظرفیت و امکانی برای توسعه وجود ندارد.

 

دیگر خبرها

  • سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • دقیقی - اوزونیدیس: پرده دوم از یک درگیری
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تغییر در قانون پیش فروش مسکن، سرمایه‌های انبوه سازان را جذب می‌کند