Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@15:16:17 GMT

پای مصنوعی هوشمند یار افراد دارای نقص عضو+فیلم

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۶۰۷۱۲

پای مصنوعی هوشمند یار افراد دارای نقص عضو+فیلم

پژوهشگران دانشگاه یوتا(University of Utah) آمریکا در مطالعه اخیرشان موفق به پای مصنوعی هوشمندی شده‌اند که به افراد سالمند کمک می‌کند راحت‌تر گام بردارند.

به گزارش ایسنا و به نقل از مدگجت، تاکنون اندام‌های مصنوعی بسیاری توسعه داده شده‌اند که عملکرد آنها خوب است اما دو مشکل دارند نخست اینکه سنگین هستند و  دیگر اینکه به اندازه کافی هوشمند نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه "یوتا" یکی از دانشگاه‌های برتر آمریکا در زمینه توسعه اندام‌های مصنوعی محسوب می‌شود به طوری که دانشمندان این دانشگاه چندی پیش موفق به توسعه یک دست مصنوعی موسوم به "لوک آرم"(LUKE Arm) شده بودند که افراد قطع عضو را قادر می‌کند تا دوباره اجسام را برداشته و لمس کنند. این دست رباتیک به افراد قطع عضو اجازه می‌دهد تا اشیاء را دوباره لمس کنند و با استفاده از قدرت فکر آن را کنترل کنند.

اندام مصنوعی پیشرفته مذکور از چند "میکرووایر"(microwires) که در زیر پوست کاربر کاشته شده است، استفاده می‌کند و با استفاده از آن سیگنال‌هایی را به یک رایانه خارجی ارسال می‌کند که این امر منجر به حرکت دست می‌شود.

این دست مجهز به چند حسگر نیز است که سیگنال‌ها را به میکرووایرها منتقل می‌کنند و بنابراین حسی را که هنگام برداشتن اشیا تداعی می‌شود، شبیه‌سازی می‌کنند. "لوک آرم" از موتورهایی با پوست سیلیکون ساخته شده است و این موضوع آن را شبیه دست انسان ساخته است. دست مذکور مجهز به یک باتری خارجی است که به رایانه متصل می‌شود. پیش از استفاده از این دستگاه پژوهشگران چند میکروالکترود و سیم را به زیر پوست دست و نزدیک عصب حرکتی دست، کاشته‌اند.

اکنون نیز پژوهشگران این دانشگاه موفق به توسعه پای مصنوعی هوشمندی شده‌اند که کاربران توسط آن می‌توانند به راحتی گام بردارند نکته قابل ذکر این است که وزن این اندام مصنوعی ۲.۷ کیلوگرم است و به همین دلیل کاربران هنگام استفاده از آن اذیت نمی‌شوند.

پای مصنوعی هوشمند مجهز به چند حسگر گشتاور، چرخش نما، شتاب سنج، یک پردازنده رایانه‌ای و فناوری هوش مصنوعی است که حرکات پا را پیش‌بینی و کنترل می‌کنند. این پا از آلومینیوم و تیتانیوم و فلزات سبک ساخته شده است. باتری‌های کوچکی که درون آن تعبیه شده‌اند یکی از علل سبکی این پای هوشمند هستند. حسگر یا ترانسدیوسر گشتاور(Torque sensor)، وسیله‌ای برای تبدیل، اندازه‌گیری و ثبت گشتاور سیستم‌های چرخنده است.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اندام مصنوعي نقص عضو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۰۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد

دکتر حسن هاشمی پور متولد ۱۳۵۰ در رفسنجان است که مقطع کارشناسی در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه تهران و مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر را گذرانده است.

وی استاد تمام مهندسی شیمی بوده که دارای سابقه تدریس ۲۳ سال در دانشگاه های شهید باهنر کرمان و ولی عصر (عج) رفسنجان است.

حوزه تخصص وی سینتیک شیمیایی و جداسازی مواد در قالب پژوهش های تجربی و ریاضی با تاکید بر فناوری نانو است که نتایج این تحقیقات چاپ حدود ۱۰۰ مقاله در مجلات معتبر ملی و بین‌المللی، یک ثبت اختراع بین‌المللی، یک کتاب با ناشر بین‌المللی و دو کتاب با ناشر ملی است.

دکتر هاشمی پور در حوزه فناوری دارای یک شرکت دانش بنیان با تولید محصولات آرایشی و بهداشتی است. 

وی دارای فعالیتهای اجرایی متعدد در سطح ملی و استانی است. همچنین در حوزه ارتباط با صنعت پروژه های صنعتی متعددی با صنایع مختلف دارد که نتایج عملی و کاربردی داشته است.

دستاورد مجموعه این فعالیت ها منجر به آن شد که در سال ۱۴۰۱ از سوی وزارت عتف، دانشمند برتر کشور در حوزه ارتباط با صنعت معرفی شود.

گفتنی است: طی مراسمی روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه با حضور مسئولین کشوری در دانشگاه تهران از دکتر هاشمی پور به عنوان استاد نمونه کشوری تقدیر و تجلیل خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد
  • طرح پایش هوشمند سارقان سابقه‌دار با پابند الکترونیکی در گفت و گو با رئیس پلیس آگاهی پایتخت | ماجرای سرقت دو سارق با پابند الکترونیکی چه بود
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • عینک هوشمند جدید زاکربرگ با توانایی‌های باورنکردنی
  • عینکی که می‌تواند به سؤالات شما پاسخ دهد
  • تشخیص گرایش سیاسی افراد از روی چهره‌شان توسط هوش مصنوعی
  • گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود
  • دو روی سکه هوش مصنوعی در گزارش سال ۲۰۲۴ دانشگاه استنفورد