Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  مهر، در حاشیه برگزاری سومین گردهمایی مربیان و حافظان قرآن کریم استان قزوین در کارگاه سبک زندگی قرآنی با موضوع «ارتباط مؤثر  و ذهن زیبا»  حجت ‌الاسلام سید مصطفی حسینی رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، در گفتگو با خبرنگار مهر به سوالاتی در خصوص تربیت ۱۰ میلیون قاری و برنامه های قرآنی در مدارس پاسخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

*نهضت قرآنی برای تحقق فرامین رهبری و تربیت ۱۰ میلیون قاری در چه مرحله ای است؟

با توجه به مسیری که از ابتدای انقلاب در کشور شروع شد ما شاهد یم نهضت و جهشی در ارتباط با برنامه های قرانی ایجاد شده و رشد خوبی دیده می شود و از دوره ای که تعداد حافظان قران در کشور انگشت شمار بود به چند صد هزار نفر رسیده ایم.

امروز تعدا حافظان کل قرآن کریم بالغ بر ۳۰ هزار نفر است اما افرادی که در این مسیر قرار گرفتند چند صد هزار نفر هستند که در موسسات و مراکز قرآنی مشغول فعالیت هستند، هر چند به اعتقاد ما می توانست وضعیت بهتر از این باشد که به نظر می رسد از ظرفیت های موجود خود به خوبی استفاده نکرده ایم مثلا از ظرفیت رسانه ای، مساجد و آموزش و پرورش به صورت بایسته و شایسته استفاده نکرده ایم.

مشارکت مردمی در این عرصه چگونه بوده است؟

بدون شک به برکت مشارکت مردمی کارها خوب پیش می رود و از هیچ به یک نقطه ای رسیده ایم که ارزشمند است و امروز در مسابقات بین المللی قرآنی کرسی های ارزشمندی داریم هر چند برای رسیدن به مسیر اعلام شده از سوی رهبری و تربیت ۱۰ میلیون قاری قرآنی فاصله زیاد است.

* با همه اقدامات انجام شده به نظر می رسد همچنان قرآن مهجور مانده است برای حل این موضوع چه باید کرد؟

مشکل با اعتقاد راسخ به قرآن حل می شود اگر مردم و مسئولان در ادارات، خانواده، مدارس و همه شئون اجتماعی اعتقاد راسخ داشته باشم که دارو و درمان همه مشکلات کشور در گرو عمل به قرآن است حتما به نتیجه می رسیم و اگر این باور عمیق و واقعی نباشد کارها نمایشی و صوری خواهد بود.
 
مادامی که اعتقاد راسخ نداشته باشیم و اندیشه های قرآنی در تعلیم و تربیت ما، در نظامات کشور، شئون فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی مارسوخ نکند و اندیشه ها عملی و حاکم نشود مشکلات باقی است و از این بن بست آن خارج نخواهیم شد.


* برای انس جوانان و نوجوانان با قرآن در مدارس چه اقدامی شده است؟

تفاهم نامه ای با وزارت آموزش و پروزرش امضا شده و خوشبختانه سال گذشته وزارت آموزش و پرورش اولین اولویت دینی خود را حفظ جز سی ام قرآن قرار داد و امسال هم این طرح ادامه پیدا کرده و در ۳۱ استان اجرا می شود و تلاش می کنیم با همکاری آموزش و پرورش زمینه انس بیشتر دانش آموزان با قرآن فراهم شود.

اساسی ترین کار همین است و اگر کودکان و نوجوانان در این مسیرقرار نگیرند موفقیت ها کم می شود لذا  روش ما حفظ محتوا محور است.  

* اولویت مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور،  در سال جاری چیست؟

اولویت ما تحقق فرمایش رهبری و تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآنی است بر این اساس دبیرخانه ستاد راهوری حفظ قرآن راه اندازی شده تا این کارها پیش برود و تلاش می کنیم موضوع حفظ قرآن به یک گفتمان تبدیل شود لذا باید فرهنگ سازی کنیم و مردم احساس نیاز به قرآن را در همه شئون احساس کنند.

در این راه دنبال تامین ابزار فرهنگی آن و بکارگیری ابزارهای فرهنگی و قرآنی و رسانه ای هستیم تا در این بخش کارها به نتیجه برسد به همین دلیل از همه اندیشمندان و فعالان قرآنی تقاضا می کنیم در کارها مشارکت کنند و قبل از این که فرصت از دست برودد با ایده های خود کمک کنند تا اهداف والای خود را پیاده کنیم.

کد خبر 4759587

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد حسینی اداره کل اوقاف قزوین محفل انس با قرآن بوشهر بارش باران ایلام گرگان خطبه های نماز جمعه مشهد شهرکرد پدافند غیرعامل شهادت امام رضا ع بیرجند قزوین سانحه تصادف یوم الله 13 آبان تئاتر کودک و نوجوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۱۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون سراسری ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ مسئول اداره امور قرآنی سازمان تبلیغات خراسان شمالی گفت:آزمون سراسری نوزهمین دوره آزمون ارزیابی اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم همزمان با سراسر کشور جمعه چهاردهم اردیبهشت ساعت هشت و نیم صبح در مجتمع شهیدین نرسیده به دانشکده علوم قرآنی برگزار می‌شود.
 سید ناصرحسینی افزود: در این دوره ۸۶ نفر از حافظان (۳۴ آقا و ۵۲ شرکت کننده خانم) در ۳ بخش (حفظ ۱۰ جزء، ۲۰ جزء و حافظ کل) شرکت کردند که ۱۷ نفر از حافظان اهل سنت و مابقی از اهل تشیع هستند.
وی گفت: افراد شرکت کننده در این آزمون ، هشت نفر با مدرک کارشناسی ارشد، هشت نفر دانشجو ۲۳ نفر کارشناسی، ۱۴ نفر دانش آموز، ۱۵ نفز دیپلم و ۱۸ نفر نیز در مقطع زیر دیپلم هستند.

در خراسان شمالی بیش از دو هزار نفر حافظ قرآن کریم وجود دارد.

دیگر خبرها

  • آزمون ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • گزارش صداوسیما درباره نکوهش قرآنی ذخیره طلا و دلار در خانه که دوباره وایرال شد + فیلم | به جای احتکار خانگی طلا و ارز چه کنیم؟
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • آزمون سراسری ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می شود
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • افتخار ۲۷ سال خادمی قرآن
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند