Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا معماریان روز یکشنبه در گفت‌ و گو با ایرنا افزود: تلویزیون محلی در هر منطقه‌ای موجب معرفی آداب و رسوم می‌شود تا این ارزش‌های اجتماعی به فراموشی سپرده نشود.

وی بیان کرد: سنت‌های قدیمی زیبایی در بین مردم هر شهر و روستای استان اصفهان و یا هر منطقه کشور وجود دارد که بخش زیادی از آن‌ها فراموش و یا دچار تغییرات اساسی شدند که رسانه‌های محلی فرصت‌های استثنایی برای پرداختن به سنت‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در گذشته قرض‌الحسنه‌های فامیلی برای کمک به همدیگر در هنگام ضرورت، صله رحم‌های فصلی و رسیدگی به اوضاع احوال همدیگر در بین مردم در قالب‌های مختلف مرسوم بود، اظهارداشت: این فعالیت‌ها موجب افزایش امنیت اجتماعی و کاهش پدیدهای شوم مثل طلاق می‌شود که برای بسط و گسترش این فرهنگ‌ها به فعال‌سازی رسانه‌های محلی نیاز دارد.

وی با اشاره به اینکه نباید تبلیغات و فعالیت اقتصادی مبنای فعالیت تلویزیون محلی بشود، خاطرنشان‌کرد: این دسته از رسانه‌های باید فراتر از تبلیغات فعالیت خود را توسعه دهند و نقش فرهنگی خود را ایفا کنند.

معماریان با بیان اینکه فرهنگ‌ ریش‌سفیدی و نصیحت‌پذیری از بزرگان فارغ از میزان دارایی و سواد در گذشته بیش از حال حاضر در جامعه وجود داشت، گفت: این سنت‌ها بر اساس آداب و رسوم به محتواهای تلویزیونی تبدیل شود که مردم با مشاهده برنامه‌های آن‌ها به زندگی امیدوار و ناامیدی‌ها مسیر زندگی را به امید و روشنی تبدیل کند.

وی اضافه کرد: تولیدکنندگان محتواهای سمعی و بصری با ارزیابی، نظرسنجی، مهندسی فرهنگی و رصد وضعیت جامعه نیازها را شناسایی و بر اساس آن برنامه بسازند و از طریق شبکه‌های محلی تلویزیون نیازهای اجتماعی و فرهنگی را تامین کنند که حتما مردم از برنامه‌های استانی و شهرستانی استقبال خوبی خواهند داشت.

وی با اشاره به اینکه وحدت و انسجام ملی یکی از نیازهای امروز جامعه است، خاطرنشان‌کرد: دشمن به دنبال تفرقه‌افکنی برای مدیریت در کشور و تحقق اهداف خود است اما وحدت بین مردم این نقشه شوم را می‌تواند نقش بر آب کند که در این مسیر رسانه‌های محلی در کنار رسانه ملی نقش دارند.

این روانشناس با بیان اینکه برخی از فضیلت‌های اجتماعی و انسانی مثل گذشت، کارگروهی، بخشش و دلسوزی برای همدیگر در جامعه کم‌رنگ شده است، یادآور شد: با تهیه سریال‌های سینمایی، فیلم و سایر محتواهای رسانه‌ای قادر به فرهنگ‌سازی برای گسترش این مفاهیم مهم خواهیم بود.

به اعتقاد وی نباید فیلم و برنامه‌های تلویزیونی موجب ناامیدی در بین مردم و گسترش فرهنگ‌های غلط غربی مثل زندگی فردی بشود بلکه باید برنامه های این رسانه ها در راستای گسترش فرهنگ های اسلامی و ایرانی در بین مردم جامعه باشد.

معماریان توسعه و گسترش برنامه‌های فرهنگی و هنری مبتنی بر ارزش‌های کشور را ضروری برشمرد و گفت: برنامه‌های تلویزیون در تحقق این امر مهم نقش موثری دارند و مسئولان امر باید در برنامه‌ریزی‌های خود به این موضوع بپردازند.

وی با اشاره به ضرورت ارزیابی و رصد هرگونه فعالیت ها در عرصه‌های مختلف اظهارداشت: این موضوع به کیفیت بخشی خدمات کمک می‌کند و امروز باید متولیان این عرصه فعالیت‌های تولیدی را برای شناخت سهم خود در فرهنگ‌سازی، رفع چالش‌های اجتماعی و افزایش کارکرد های این رسانه، ارزیابی کنند.

تلویزیون ایران از سال ۱۳۴۵ کار خود را به طور آزمایشی در تهران آغاز کرد و در سال ۱۳۵۷ فقط ۱۵ مرکز تلویزیونی در شهرستان‌های کشور فعال بود.

شبکه تلویزیونی مرکز اصفهان نیز سال ۱۳۷۵ آغاز بکار کرد.

به گفته مسئولان سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی اکنون به طور میانگین بیش از ۹۰ درصد از جمعیت کشور زیرپوشش برنامه‌های شبکه صدا و سیما قرار دارند در حالی که این رقم پیش از پیروزی انقلاب اسلامی خیلی اندک بود.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی فرهنگی تلویزیون اصفهان همدلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۱۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است

ایسنا/کردستان رییس کل دادگستری کردستان ضمن تاکید بر تعیین تکلیف پرونده های محکومین به قصاص در استان گفت: قضات باید در صدور قرار تامین منجر به بازداشت با دقت بیشتری عمل کنند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی روز شنبه(۸ اردیبهشت) در نشست مشترک شورای معاونین دادگستری استان با روسای دادگستری و دادستانهای حوزه های قضایی تابعه استان در سنندج اظهار کرد: مدیران قضایی استان در سال جاری باید حضور پررنگ تری در میان مردم داشته باشند و درخواست‌های حقوقی و قضایی آنها را رسیدگی کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش اضافه کرد: ضروری است تا در سال جاری قضات در جهت مختومه نمودن پرونده های قضایی توام با اتقان آراء تلاش و جدیت بیشتری داشته باشند تا زمینه رضایتمندی بیشتر مردم استان فراهم شود.

رئیس کل دادگستری کردستان بر استفاده بیشتر از ظرفیت صلح یاران در جهت ایجاد صلح و سازش در پرونده های قضایی تاکید کرد و افزود: مدیران قضایی استان در سال جاری باید حضور پررنگ تری در میان مردم داشته باشند و بصورت مستمر ضمن حضور در مساجد و اماکن مذهبی، درخواست‌های حقوقی و قضایی آنها را رسیدگی کنند.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال ‌جهش تولید با مشارکت مردم اظهار کرد: مسئولین قضایی استان باید در جهت تحقق شعار سال ضمن شناسایی کارخانجات و واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل و اعلام این واحدها به ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان، اهتمام جدی داشته باشند.

وی تاکید کرد: سند تحول قضایی و اجرای برنامه های عملیاتی قوه قضاییه در سال ۱۴۰۳ باید محور حرکت فعالیتهای دستگاه قضایی استان در سال جدید باشد و با اتخاذ تدابیر و برنامه‌ریزی مدون، این برنامه در دادگستری استان اجرایی شود.

رئیس کل دادگستری استان بر تکریم مراجعین به دستگاه قضایی تاکید و تصریح کرد: یکی از مصادیق بارز این موضوع، پاسخگویی صحیح به سوالات و درخواست‌های ارباب رجوع است و همچنین ارزش قائل شدن قضات و کارکنان اداری برای وقت مردم است.

در این جلسه، اعضای شورای معاونین دادگستری استان و روسای دادگستری و دادستان های حوزه های قضایی تابعه استان به بیان برنامه های حوزه های تحت تصدی خود پرداختند و مصوباتی هم به تصویب رسید.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • حدیث میرامینی ، بازیگر : مردم می‌گویند با این تلویزیون دروغگو همکاری نکن!
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • حفظ و احیای معماری اسلامی و ایرانی در یزد ضروری است
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده
  • اجرای آیین دو هزار ساله بیل‌گردانی
  • اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست