Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقامات دولتی عراق هنوز نتوانسته‌اند به راهکارهای قانع‌کننده‌ای برای معترضان عراقی دست یابند. بسته اصلاحات دولتی و پارلمانی مردم را قانع نکرده است و آن‌ها به تظاهرات خود ادامه می‌دهند. سطح خواسته‌های معترضان به جایی رسیده که خواهان تبدیل نظام پارلمانی به ریاست‌جمهوری هستند.

اخبار بین‌الملل- نکته جالب توجه در این خواسته این است که از سوی طرف‌های زیادی در نظام حاکم حمایت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی سال‌های گذشته نیز بر لزوم تبدیل نظام پارلمانی به ریاست‌جمهوری تأکید شده بود هرچند هشدارهایی هم وجود دارد مبنی بر اینکه نظام ریاست‌جمهوری احتمالا مقدمه‌ای برای بازگشت استبداد و دیکتاتوری باشد.

ندیم الجابری، نماینده اسبق پارلمان عراق معتقد است که چنین خواسته‌هایی به دلیل فضای سیاسی و اجتماعی در عراق مقدمه‌ای برای بازگشت استبداد است اما هادی العامری، رئیس ائتلاف فتح معتقد است که نظام پارلمانی شکست خود را ثابت کرده است.

العامری گفت: با وجود احترام زیادی که به تمامی طرح‌های سیاسی برای حل مشکلات مردم عراق دارم اما ما راهکار واقعی را در ضرورت احیای روند سیاسی و انجام اصلاحات اساسی در قانون اساسی می‌دانیم.

العامری گفت: دولت‌های محلی نیز شکست خود را ثابت کرده‌اند. باید شوراهای استان‌ها لغو شده و استاندار مستقیما از سوی مردم انتخاب شود.

از سوی دیگر جاسم الحلفی، عضو دفتر سیاسی حزب کمونیست عراق گفت: مشکل عراق در نظام پارلمانی نیست در ماهیت گروه‌ها، ائتلاف‌ها و احزابی است که براساس ائتلاف‌های طایفه‌ای و نژادی تشکیل می‌شوند. اکنون تنها به اصلاح قانون انتخابات نیاز نداریم بلکه باید قانون احزاب و ساختار این احزاب نیز درست شود.

لیث شبر، مشاور سابق عادل عبدالمهدی، نخست‌وزیر عراق گفت: دلایل زیادی وجود دارد برای اینکه مردم خواهان نظام ریاست‌جمهوری شوند که مهم‌ترین آن شکست‌های پشت سرهم در کشور از سال ۲۰۰۳ و همچنین شیوع فساد است.

شبر می‌گوید: نزاع سیاسی درباره پست‌ها میان گروه‌های سیاسی حاکم براساس معادله سهمیه‌بندی وجود دارد.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: پارلمان عراق کمونیست اصلاح قانون عراق مقامات دولتی نظام پارلمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۴۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری

رئیس سازمان نظام پرستاری از درخواست جذب سالانه ۱۵ هزار نیروی پرستاری برای رفع کمبود پرستاران خبر داد و گفت: جذب و استخدام نیروی پرستاری در تناسب با رشد تعداد تخت‌های بیمارستانی نیست. - اخبار اجتماعی -

محمدتقی جهانپور در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با بیان این‌که در حال حاضر با کمبود حدود 100 هزار نفر نیروی پرستاری در کشور مواجه هستیم، اظهار کرد: وقتی یک پرستار به دلیل اتمام طرح یا مهاجرت یا بازنشستگی از سیستم درمان خارج می‌شود 200 ساعت بار کاری اضافی به سایر پرستاران تحمیل می‌کند که این امر موجب فرسودگی شغلی جامعه پرستاری شده است.

وی افزود: رشته پرستاری به خودی خود دارای سختی‌های زیادی است و فرسودگی شغلی ناشی از کمبود نیرو نیز این سختی‌ها را بیشتر می‌کند. 

جهانپور با اشاره به اینکه در دوسال اخیر با زحمات دولت سیزدهم 16 هزار تخت بیمارستانی به مجموع تخت‌های کشور اضافه شده، گفت: با وجود این تامین پرستار کافی برای این تعداد تخت صورت نگرفته البته در سال گذشته بیش از 8 هزار پرستار جذب شدند ولی باید تامین نیروی انسانی برای خدمت‌رسانی به مردم متناسب با این تعداد تخت نیز در نظر گرفته شود‌.

تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت

رئیس سازمان نظام پرستاری تصریح کرد: عدم تناسب تعداد تخت‌های بستری با تعداد پرستاران باعث می‌شود در ارتقای کیفیت خدمات پرستاری دچار مشکل شویم و پرستاران نیز دچار آسیب‌های ناشی از فشار کاری زیادشوند که این امر، یکی از دلایل مهاجرت‌ و ترک خدمت نیروهای پرستاری به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور اداری و استخدامی با همکاری سازمان نظام پرستاری استاندارد پرستار به تخت بیمارستانی را به طور دقیق مشخص و برای رسیدن به آن برنامه‌ریزی کند، تصریح کرد: درخواست ما این است که سالانه حداقل 15 هزار نفر به جامعه پرستاری در حوزه بالینی اضافه شود‌؛ در زمان حاضر میزان جذب و تربیت نیروهای پرستاری کمتر از ایت تعداد است و افزایش تعداد نیروها با صدور مجوزهای استخدام نیروهای پرستاری قابل انجام خواهد بود‌.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه
  • درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • بازسازی ۷۵ درصدی گنبد یخدان میرفتاح ملایر
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند