Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلنا نوشت: ماجرا به اوایل شهریور ماه ۹۸ بازمی‌گردد که مریم حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت از تدوین پیش‌نویس اولیه آیین‌نامه جذب پرستار جویای کار اتباع بیگانه سخن گفت و بعد از آن موج انتقادات آغاز شد. البته بعد از انتقادات فعالان صنفی پرستاران، معاون پرستاری وزارت بهداشت که پیش از این گفته بود «چنانچه پرستار بیگانه در مناطق محروم - که ایرانی‌ها تقاضای کار ندارند - تقاضای کار کند، ما مجوزهایش را صادر خواهیم کرد»، اولویت را به پرستاران ایرانی داد و گفت که «اگر در یک منطقه هم پرستار ایرانی جویای کار داشته باشیم هم پرستار خارجی، اولویت با ایرانیان است، هر چند در آیین‌نامه جدید نیز پرستاران اتباع بیگانه به استخدام رسمی دولت درنمی‌آیند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان، فعالان صنفی حوزه پرستاری که بارها از اجرا نشدن قانون - از جمله بر زمین ماندن قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری بعد از ۱۳ سال - انتقاد کرده‌اند، به زیر پا گذاشتن حقوق پرستاران ایرانی اعتراض دارند. آنها می‌گویند به جای تدوین آیین‌نامه برای جذب پرستاران خارجی، فکری به حال ۲۰ هزار پرستار بیکار کنید و در عین حال مزایا و شرایط اشتغال در مناطق محروم را ارتقا ببخشید تا این‌همه پرستارِ فارغ‌التحصیل برای کار و خدمت به آن مناطق بروند. 

همه اینها در حالی است که حضرتی با تاکید بر این‌که آیین‌نامه‌ جذب پرستاران بیگانه هنوز نهایی شده و فقط در حد پیش‌نویس است، بیکاری ۲۰ هزار پرستار را تکذیب می‌کند. وزارت بهداشت قویا اعتقاد دارد تعداد پرستاران بیکار کشور به این رقم‌ نمی‌رسد.

واقعا ۲۰ هزار پرستار بیکار داریم؟

محمد شریفی‌مقدم، دبیرکل خانه پرستار به فارغ‌التحصیلی ۱۲ هزار پرستار در سال اشاره می‌کند و می‌گوید: باید پرسید وزارت بهداشت چقدر از این تعداد را جذب کرده است؟ ما طی ۵ سال گذشته ۵۰ تا ۶۰ هزار پرستار فارغ‌التحصیل داشته‌ایم و میزان جذب آنها در وزارت بهداشت کمتر از ۱۰ هزار نفر است. حتی اگر ۲۰ هزار جذب هم داشته باشیم، باز هم ۳۰ تا ۴۰ هزار پرستار بیکار هستند. این معادله بسیار ساده و سرراست است.

کد خبر 461497 برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان اتباع خارجی بیماری - پرستار

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت و درمان اتباع خارجی بیماری پرستار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۶۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران تخصیص یافت

به گزارش خبرنگار مهر، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) و در جریان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳، اظهار کرد: دوستان دولت و اعضای کمیسیون تلفیق بودجه پیشنهاد دادند که از ردیف جدول ۷ مربوط به وزارت بهداشت و درمان، ۱۰ همت از اعتبارات این وزارتخانه برای فوق‌العاده شغل پرستاران اختصاص داده شود.

وی بیان کرد: براین اساس و با موافقت دولت و در راستای تراز جداول، ۱۰ همت از اعتبارات وزارت بهداشت و درمان برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران اختصاص پیدا می‌کند.

کد خبر 6092886 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران
  • ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران تخصیص یافت
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده پرستاران