Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد، محمد رستگاری در برنامه رادیویی رادیو یزد در پاسخ به سئوال شهروندان در مورد جاده کنج‌کوه اظهار داشت: محور کنج‌کوه 29 کیلومتر است که عرض این جاده در هشت کیلومتر میانی کم است که مشکلاتی را برای کاربران راه ایجاد میکند. وی افزود: عمده تصادفات در این محور ناشی از سرعت بالا و عدم توجه به جلو است اما چند نقطه از این محور به عنوان نقاط حادثه خیز شناسایی شده و در صدد رفع مشکلات آن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رستگاری عنوان کرد: کار اجرایی در دو پیچ خطرناک این جاده توسط همکاران ما به صورت امانی و توسط عوامل فنی این اداره کل در دست اصلاح هندسی است و اکنون در دست اجرا است. معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد بیان کرد: تعریض این هشت کیلومتر نیز در دستور کار است که پس تامین حداقل اعتبارات لازم برنامه ریزی تعریض این محدوده انجام شده و با جدیت پیگیر آن هستیم. وی در مورد راه‌های مواصلاتی روستاها نیز یادآور شد: راه‌های روستایی ماهیت روستایی دارد و باید این ماهیت حفظ شود ولی برخی نقاط، نقاط حادثه خیز است که لازم است آشکارسازی و اصلاحات ایمنی در آن انجام شود. رستگاری ادامه داد: برخی راه‌های روستایی نیز نیاز به اصلاح هندسی دارد که این امر هزینه‌بر است اما هم بحث آشکارسازی و نصب علائم ایمنی و هم اصلاح هندسی را به صورت موازی در دستور کار قرار داده‌ایم و به صورت اضطراری اولویت بندی شده و بر اساس اولویت اجرا می‌شود. وی با اشاره به برنامه‌های در دست اجرا بیان کرد: امیدواریم ظرف یک سال آینده اتفاقات خوبی در حوزه راه‌های روستایی بیفتد و مشکلات کمتری در این حوزه‌ها شاهد باشیم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۹۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاده‌روهای خیابان ۱۹ دی قم نوسازی می‌شود

مدیر منطقه هفت شهرداری قم گفت: پیاده‌روسازی خیابان ۱۹ دی از محور استاد فقیهی تا چهارراه بازار در حال انجام است.

محمد رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به مسئله پارکینگ در این منطقه، اظهار کرد: در منطقه هفت پارکینگ زائر، پارکینگ شرقی حرم، پارکینگ رودخانه و پارکینگ شهید کاظمی به عنوان پارکینگ‌های عمومی ایجاد شده‌اند.

وی با اشاره به محدودیت فضایی برای احداث پارکینگ‌های جدید در منطقه هفت افزود: در صورت به نتیجه رسیدن پروژه بسط شرقی و تکمیل پارکینگ‌های در دست کار در هسته مرکزی، شرایط پارکینگ‌های این منطقه بهبود خواهد یافت.

مدیر منطقه هفت شهرداری قم با اشاره به اقدامات این منطقه برای رودخانه، خاطرنشان کرد: در بلوار سردار شهید سلیمانی اصلاح کف و بهسازی آسفالت صورت گرفت، همچنین اصلاح هندسی برداشتن نرده‌ها و اصلاح جداول در این بلوار به سمت حرم مطهر نیز انجام شد.

رمضانی اضافه کرد: سال گذشته یک تابلیه روی رودخانه به منظور کاهش ترافیک با هزینه ۱۱ میلیارد تومانی انجام شد که موجب رضایتمندی بسیاری برای مردم و زائران می‌شود.

وی با اشاره به اینکه پیاده‌روسازی خیابان ۱۹ دی از مخابرات تا چهارراه بازار در حال انجام است، عنوان کرد: این کار به بهبود وضعیت تردد عابر پیاده منجر خواهد شد.

مدیر منطقه هفت شهرداری قم با اشاره به اقدامات انجام شده برای بهسازی بافت تاریخی شهر قم، گفت: جداره‌سازی در بعضی نقاط با همکاری میراث فرهنگی و سازمان بهسازی اطراف حرم در منطقه صورت گرفت که موجب بهبود سیما و منظر در بناهای تاریخی شد، از آن جمله می‌توان به بهسازی گاراژ شمس‌العماره در چهارراه بازار اشاره کرد.

رمضانی با اشاره به بودجه ۳۵۵ میلیارد تومانی منطقه هفت شهرداری قم، افزود: از مهم‌ترین پروژه‌های در دست اقدام در این منطقه زیرگذر امام موسی صدر است.

کد خبر 748145

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • اجرای زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • پیاده‌روهای خیابان ۱۹ دی قم نوسازی می‌شود
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه