Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام پارلمان آلمان از حزب دموکرات مسیحی، سیستم سیاسی در آلمان را دچار خستگی و کوفتگی دانسته و انتقاد شدیدی به رویکرد مرکل در این شرایط وارد کرد. ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۳ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، بعد از شکست تاریخی حزب دموکرات مسیحی در انتخابات ایالتی اخیر تورینگن انتقادها به رهبری این حزب و شخص مرکل به عنوان صدر عظم آلمان بالا گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این انتخابات، حزب چپ آلمان، 31 درصد آرا را به خود اختصاص داد. پس از آن، حزب جایگزینی برای آلمان (جریان راست افراطی آلمان )، توانست 23.4 درصد آرا را به خود اختصاص دهد. حزب دموکرات مسیحی در این انتخابات، 21 درصد آرا را کسب کرد تا یکی از بدترین شکست‌های خود را در این ایالت به ثبت برساند. پیروزی دو حزب چپ و راست افراطی در این ایالت بیانگر رویگردانی معنادار ساکنان این ایالت از دو حزب سنتی سوسیال دموکرات و دموکرات مسیحی است.

"نوربرت روتگن"، رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان آلمان از حزب دموکرات مسیحی هم که تا به حال در انتقاد به مرکل موضع محتاطانه‌ای اتخاذ می کرد حالا به این رویکرد خود پایان داده و در اظهاراتی انتقاد شدیدی به صدر اعظم آلمان وارد کرده است.

وی در مقاله‌ای در نیویورک تایمز نوشته است که آلمان در حال حاضر دچار از کار افتادگی کامل شده است. من نمی توانم هیچ سیاست اروپایی را در آلمان ببینم. وزیر امور خارجه ما شکست خورده است و صدر اعظم ما هم این ها را می داند اما کاری نمی کند. دیگر هیچ صلاحیت و انرژی وجود ندارد.

وی خواستار یک نوسازی شخصیتی ومحتوایی در حزبش شده و گفت: ما به شخصیت های جدیدی نیاز داریم که حرفی برای گفتن داشته باشند.

روتگن همچنین در اظهارتی گفته است که باید بر این سکونی که در ائتلاف بزرگ وجود دارد غلبه کرد. سیستم سیاسی در آلمان در حال حاضر  در یک مرحله خستگی و کوفتگی قرار دارد.

"فریدریش مرتس"، از سیاستمداران با نفوذ حزب دموکرات مسیحی آلمان هم چندی پیش ائتلاف بزرگ در آلمان و شخص مرکل به عنوان صدر اعظم را مسئول شکست در انتخابات ایالتی تورینگن ارزیابی کرده است.

به اعتقاد "مرتس" که به نوشته برخی رسانه ها از نامزدهای صدر اعظمی آینده آلمان هم هست، نتیجه بد و تاریخی انتخاباتی برای احزاب دولتی در انتخابات ایالتی تورینگن یک رای عدم اعتماد بزرگ علیه ائتلاف بزرگ در برلین است.

ضربه انتخابات تورینگن به ائتلاف بزرگ؛ درخواست برای کناره گیری مرکل

وی تاکید کرد که او در بسیاری از نشست های محلی شاهد این مسئله بوده که نارضایتی زیادی درباره احزاب متحد مسیحی و حزب سوسیال دموکرات ایجاد شده است. به گفته وی صدر اعظم آلمان هم به دلیل اینکه فاقد رهبری سیاسی و مواضع روشن است در کانون این انتقادات قرار دارد.

این عضو با نفوذ حزب دموکرات مسیحی همچنین گفته است که انفعال و فقدان و کاستی ها در رهبری مرکل سال هاست که مانند مه بر فراز آسمان آلمان گسترده شده است.  وی تاکید کرد که این وضعیت نمی تواند ادامه پیدا کند و من نمی توانم تصور کنم که این سبک رهبری 2 سال دیگر در آلمان ادامه یابد. آلمان و اروپا نمی تواند به این روند ادامه دهد.

دولت ائتلافی متشکل از اتحادیه احزاب متحد مسیحی و حزب سوسیال دموکرات در آلمان از همان آغاز تشکیل، با چالش‌های فراوانی روبه‌رو بود و بعد از شکست مذاکرات ائتلاف موسوم به جامائیکا (حزب لیبرال دموکرات، اتحادیه احزاب متحد مسیحی و سبزها) و در نهایت پس از یک دوره طولانی مذاکرات مجدد برای تشکیل ائتلاف بزرگ روی کار آمد.

اما روند طولانی مذاکرات برای تشکیل دولت ائتلافی جدید در آلمان از همان ابتدا تأثیر بدی روی محبوبیت این دولت بین شهروندان گذاشت و اتفاقات و چالش‌های بعدی هم به تشدید اوضاع دامن زد، به‌طوری که چهارمین دوره صدراعظمی مرکل به کام او تلخ شد.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT7 واژه های کاربردی مرتبط آنگلا مرکل

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آنگلا مرکل آنگلا مرکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۰۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناامیدی رژیم صهیونیستی از شکست طرح بین‌المللی‌اش برای توقف فعالیت آنروا

در پی شکست طرح بین‌المللی که کابینه رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو برای توقف فعالیت آژانس آنروا با تحریک علیه نهادهای بین‌المللی و طرح ادعای دست داشتن کارمندان آن در حملات هفتم اکتبر کلید زده بود، ناکامی و ناامیدی بر محافل رسمی این رژیم حاکم شد.

به گزارش ایسنا، «امیر تیفون»  تحلیلگر مسائل سیاسی رژیم صهیونیستی در روزنامه عبری زبان «هاآرتص» درباره حاکم شدن ناامیدی بر محافل رسمی این رژیم در پی شکست طرح کابینه نتانیاهو برای مختل کردن فعالیت‌های آژانس آنروا گفت: در حالی که اسرائیل نگران است آمریکا و انگلیس چنین اقدامی را در پیش گرفته و تصمیم خود برای تعلیق کمک‌های مالی را لغو کنند، آلمان نیز به لیست کشورهایی افزوده شد که به تازگی ازسرگیری حمایت مالی از آژانس آنروا را اعلام کردند.

تیفون اظهار کرد: شخصیت‌های برجسته‌ای در اسرائیل به تازگی اعتراف کردند، طرحی که با هدف لغو حمایت‌های بین‌المللی از آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) کلید خورد در پی اعلام ازسرگیری حمایت‌های مالی از سوی برخی کشورها شکست خورده است.

طرح کابینه نتانیاهو برای لغو کمک‌های مالی آنروا، آسیب‌های متعددی دید، آلمان یکی از کشورهای با اهمیت برای اسرائیل در جهان است که اعلام کرد قصد دارد حمایت‌های مالی خود از این آژانس را که ژانویه گذشته لغو کرده بود، از سر بگیرد.

وزارت خارجه آلمان در بیانیه‌ای اعلام کرد پس از بررسی ادعاهای اسرائیل متقاعد شدیم نظارت بر فعالیت‌های آنروا و طرح‌هایی که اجرا می‌کند، باید بهبود یابد اما همزمان قصد داریم حمایت‌های خود از این آژانس را به زودی ازسربگیریم.

همچنین برلین از دیگر کشورهایی که حمایت‌های خود از آنروا را قطع کردند، خواست همانند آلمان این حمایت‌ها را در پیش بگیرند.

در بیانیه وزارت خارجه آلمان آمده است آژانس آنروا به ایفای نقش سازنده و بی‌بدیل خود در رسیدگی به بحران انسانی در نوار غزه ادامه می‌دهد و دیگر نهادهای بین‌المللی که در غزه فعالیت دارند، بر زیرساخت‌های آن تکیه دارند.

در مقابل وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای تصمیم آلمان را «تاسف بار و ناامید کننده» خواند و ادعا کرد: اسرائیل اطلاعاتی از «صدها فعال نظامی حماس و صدها فعال دیگر که وابسته به این جنبش و جهاد اسلامی هستند و به عنوان کارمند در آنروا کار می‌کنند» در اختیار آلمان و دیگر کشورهای حامی مالی می‌گذارد.

تیفون در ادامه گفت علت این تصمیم آلمان گزارشی است که «کاترین کولونا» وزیر خارجه سابق فرانسه که از سوی سازمان ملل مامور انجام تحقیقات درباره فعالیت‌های آنروا شد، اواخر هفته منتشر کرد.

کولونا حدود یک ماه قبل به اراضی اشغالی سفر کرده و در آنجا با مسؤولان عالی رتبه کابینه نتانیاهو و ارتش این رژیم برای دریافت اطلاعاتی درباره ادعاهای مطرح شده علیه آنروا دیدار کرد اما او در گزارش نوشت: اسرائیل هیچ‌گونه مدرک و دلیلی بر اینکه بسیاری از کارمندان آنروا اعضای حماس هستند که در غزه فعالیت دارند و هیچ مدرکی دال بر مشارکت کارمندان آنروا در حمله هفتم اکتبر ارائه نکرد.

این گزارش با انتقاد شدید کابینه رژیم صهیونیستی روبرو شد و وزارت خارجه این رژیم در بیانیه رسمی در پاسخ به این گزارش مدعی شد که «در این گزارش خطرات مشکل موجود نادیده گرفته شده و تنها راه‌حل‌های تزئینی که متناسب با حجم گسترده نفوذ حماس در آنروا باشد، پیشنهاد نشده است.»

با این وجود برخی مسؤولان سیاسی رژیم صهیونیستی در گفت‌وگوهای خود با دیپلمات‌های خارجی اخیراً اعتراف کردند اسرائیل آنگونه که امید داشت نتوانست بر گزارش کولونا تاثیر بگذارد و روشن است که در پی انتشار این گزارش دیگر کشورها به آلمان ملحق خواهند شد و کمک‌ها را ازسر خواهند گرفت.

براساس گزارش‌هایی که اواخر هفته منتشر شده، انگلیس نیز در حال بررسی ازسرگیری کمک‌های مالی خود به آنروا است.

تیفون افزود: کشورهایی که تصمیم به ازسرگیری کمک‌ها گرفته‌اند، فرانسه، کانادا، استرالیا، سوئد، نروژ، اسپانیا و ژاپن هستند اما اسرائیل اساساً نگران این است که انگلیس و آمریکا تصمیم خود در این رابطه را تغییر دهند.
 
یک مسؤول رژیم صهیونیستی که در تلاش‌های سیاسی برای متوقف کردن حمایت‌های مالی از آنروا شرکت داشت، در گفت‌وگو با روزنامه «هاآرتص» مدعی شد: این شکست ناشی از نبود جایگزینی قانع کننده برای فعالیت‌های آنروا است، اسرائیل توانست در خصوص فعالیت‌های این آژانس در میان دوستان خود در جهان شک و تردید ایجاد کند اما از طرحش حمایت نکرده و هیچ جایگزین مناسبی برای آنروا ارائه نکرد.

روزنامه «هاآرتص» به نقل از یک دیپلمات غربی از یکی از کشورهایی که کمک‌های مالی را ازسرگرفته، نوشت: تصمیم کابینه کشورش برای انجام این کار به ۲ دلیل است، یکی اینکه دلایلی که اسرائیل ارائه کرد به اندازه کافی جدی نبود و شرایط انسانی در غزه رو به وخامت است و خطر بروز قحطی وجود دارد و دیگر اینکه عاقلانه نیست در حال حاضر کمک‌های مالی متوقف شوند به ویژه که در محافل اتحادیه اروپا این اتفاق نظر وجود دارد که در شرایط فعلی و با وجود ادعاهای اسرائیل حمایت‌ها از آنروا باید ادامه یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ناامیدی رژیم صهیونیستی از شکست طرح بین‌المللی‌اش برای توقف فعالیت آنروا
  • هلی کوپتر ایرباس رکورد سرعت را شکست
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • سریع ترین شناگر ایران رکورد ۱۰۰ متر آزاد را شکست
  • فرصت ویژه برای گرفتن دو انتقام «اوسمار» از گربه سیاه پرسپولیس
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟
  • دبیر: گرفتن یک طلا در المپیک برای ما برد محسوب می‌شود / شکست تیلور روی روحیه ما تاثیر دارد +فیلم
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس