Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار سید تیمور حسینی روز یکشنبه در جریان سفر به استان کردستان و در جمع خبرنگاران اظهار داشت:‌  این دوربین‌ها با برنامه‌ریزی صورت گرفته به تجهیزات و امکانات موجود اضافه می‌شود که در حال حاضر توسط اداره راهداری و توسعه حمل و نقل جاده‌ای در حال انجام است.

وی با تاکید بر اینکه افزایش نقش مشارکت‌های مردمی و ارتقای سطح آگاهی شهروندان در پیشگیری از بروز تصادفات اهمیات دارد اضافه کرد:‌ نهادینه کردن فرهنگ رفتار ترافیکی موثرترین راهکار در کاهش تصادفات رانندگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار حسینی با اشاره به اینکه در فصل سرما قرار داریم و باید خود را برای اجرای طرح زمستانه آماده کنیم، گفت: فصل سرما مشکلات و مسائل مختلف مختص به خود را برای مردم ایجاد می‌کند بنابراین همکاری و حضور پررنگ همه سازمان‌ها و نهادهای خدمات رسان امدادی ضروری است.

وی با تاکید بر برنامه ریزی، مدیریت مناسب و هدفمند در یام باقی مانده سال افزود: باید با مشارکت همدیگر زمینه را برای تحقق اهداف مهم فراهم کنیم.

سردار حسینی یادآور شد: با تلاش و همت همکارانم در پلیس راه کردستان و همکاری و مشارکت سازمان‌ها، نهادهای مرتبط با حوزه ترافیک و همچنین مشارکت مردم این استان در زمینه کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای طی ۶ ماهه اول امسال برتر بوده است.

فرمانده پلیس راه کشور اضافه کرد: ۳۸ درصد حوادث رانندگی در کردستان به دلیل واژگونی خودروها است که از میانگین کشوری بالاتر است بنابراین رانندگان استان باید به قوانین و مقرارات رانندگی احترام گذاشته و با سرعت مطمئنه حرکت کنند.

سردار حسینی در جلسه پایش تصادفات استان کردستان هم با تاکید بر توجه به اثر کار گروهی و خرد جمعی اظهار داشت:‌ کاهش وقوع تصادفات و مدیریت ترافیک بدون همدلی و هم‌افزایی همه سازمان‌ها و نهادها امکانپذیرنیست.

وی با اشاره به سه عامل راه، خودرو و انسان در وقوع تصادفات گفت: عامل چهارم که مدیریت تصادفات است هم تاثیر بالایی در وقوق تصادفات داشته که این موضوع در دست پلیس قرار دارد.

سردار حسینی تاکید کرد: ماموریت اصلی پلیس هرچند کار سختی محسوب می‌شود، تسهیل در تردد و مدیریت ترافیک با همکاری مردم و سازمان‌ها است.

وی با اشاره به اینکه فلسفه پلیس خدمت به مردم و رسیدگی به مشکلات انتظامی آنها است افزود: افتخار پلیس خدمت به مردم و ارائه خدمات بی‌منت است.

سردار حسینی افزود: ماموران انتظامی هیچگاه نباید خود را با دیگران مقایسه کنند چراکه مسیری که در پیش گرفته‌اند مسیر درستی است.

فرمانده انتظامی کردستان هم در این نشست گفت: کردستان استانی فرهنگی است که نتیجه ‌آن وجود مردمی قانونمند و قانونمدار است.

سردار علی آزادی اظهار داشت: باوجود کاستی‌های موجود در زمینه‌ راه و جاده در استان کردستان ولی با همکاری و مشارکت همه سازمان‌ها و نهادها و همچنین رعایت قوانین و مقرارات از سوی مردم موفقیت مهم رتبه اول کاهش تصادفات کشور حاصل شد.

وی اضافه کرد: مطالبه رهبر معظم انقلاب در زمینه کاهش جانباختگان تصادفات را سرلوحه ماموریت خود قرار داده‌ایم و در تمامی جلسات و همایش‌ها بر آن تاکید می‌کنیم.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پلیس راه کردستان حوادث تصادفات جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۱۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد

به گزارش قدس آنلاین، سیدکمال هادیانفر با اشاره به وجود ۳۲۰۰ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور اظهار کرد:‌ بر اساس صورتجلسه بین پلیس و راهداری۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز پر حادثه است.

وی با یادآوری این‌که اختلافی با پلیس در این زمینه نداریم، اما داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز دقیق نیست، افزود: از منابع داخلی وزارت راه  وشهرسازی ۴۱۲ نقطه از اینها رفع شده است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد دولت این بوده که در لایحه بودجه ۳۰۰۰ میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه‌خیز تخصیص یابد که مجلس آنرا تصویب کرده که البته گیر و گورهایی دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که ۶۰ درصد از تصادفات رانندگی در ۳۰ کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها اتفاق می‌افتد، گفت: در برخی جاها حریم شهرهاست و برخی جاها حریم جاده‌هاست که در حال رفع آنها هستیم.

هادیانفر با بیان این‌که با تدابیر استانداران در نوروز ۱۴۰۳ تصادفات رانندگی در ۳۰ کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها به ۵۶ درصد کاهش یافت، اضافه کرد: از NOGها خواسته‌ایم اگر طرحی برای کاهش تصادفات رانندگی دارند آنرا به وزارت راه و شهرسازی ارائه کنند تا بتوانیم تکلیف قانونی در این زمینه را اجرایی کنیم.

وی درباره وظیفه خودروسازان برای تولید خودروهای باکیفیت، اظهار کرد: در کمیسیون ایمنی راه‌ها این موضوع را پیگیری می‌کنیم، این‌که بگوییم فقط عامل انسانی باعث بروز تصادفات رانندگی است حرف درستی نیست. هفته گذشته جلسه‌ای با وزیر صمت داشتیم و وی از بنده موضوع ارتقای ایمنی در خودروها را مطالبه کرد!

وی ادامه داد: وزیر صنعت گفت چه کار کنیم که ایمنی در خودروها ارتقا یابد. بنده گفتم در دهه ۸۰ چه عواملی باعث کاهش جان‌باختگان ناشی از تصادفات رانندگی شد. یکی از موارد واردات خودروهای ایمن بود و خودروسازان به سمت رقابت با خودروهای وارداتی رفتند.

وی تاکید کرد: واردات خودرو علاوه بر ارتقا ایمنی، باعث رقابت بین خودروسازان می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • کاهش جُرم سرقت در کرمان
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان