Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@04:41:42 GMT

معضل عمارت دامن‌گیر پروژه جاده جایگزین سد هراز شد

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۷۱۰۸۱

معضل عمارت دامن‌گیر پروژه جاده جایگزین سد هراز شد

معضل زباله در استان مازندران نه تنها چیز تازه ای نیست بلکه تقریبا به مراحل بحرانی خود نزدیک می شود و گل سرسبد آن نیز محوطه دپوی زباله عمارت شهرستان آمل است. 

عمارت نام منطقه ای در ۳۰کیلومتری جنوب شهرآمل در مسیرجاده و رودخانه هراز واقع شده و اکنون در دهه چهارم خود به سر برده و در این چند دهه میزبان زباله بیش از ۱۵ شهرستان مرکزی استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

چند سال اخیر راهکاری برای حل معضل زباله عمارت آمل مطرح شد که عبارت  از انتقال این زباله در منطقه پاساکش در فاصله حدود ۵۰ کیلومتری شهرستان آمل و ساخت زباله سوز در سالهای بعد است. 

مسئولان شهرداری آمل سال گذشته اعلام کردند که ۳۴.۵ هکتار از اراضی ۳۷۵ هکتاری منطقه  پاساکش این شهرستان را از اوقاف به قیمت ۱۵۰ میلیارد ریال برای محل جدید دپو زباله خریداری کرده و با تایید قرارداد خرید از سوی بازرسی، این مکان برای حمل زباله آماده سازی خواهد شد.

زباله عمارت در آمل علاوه بر مشکلات زیست محیطی به خاطر انباشت بیشتر از ظرفیت زباله، در راه اجرای ۲ پروژه ملی شامل طرح چهار خطه کردن جاده هراز و سد خاکی هراز مانع ایجاد کرده است که مانع آن نفوذ شیرابه به داخل آب سدی است که در آینده آبگیری می شود.  

تازه ترین مشکل محل دپوی زباله عمارت آمل ، سد راه بودن این سایت در مقابل جاده چهارخطه جایگزین که قرار است جای جاده قدیمی سد را بگیرد، است.

فرماندار آمل روز یکشنبه در نشست شورای اداری شهرستان علاوه بر اعلام ابلاغ مصوبه شورای تامین جهت انتقال و جابجایی زباله عمارت، اظهار داشت: قرار شد که زباله های عمارت به منطقه پاساکش منتقل شود و باید به صورت جدی این قضیه پیگیری و سریع تر این انتقال صورت گیرد.

جعفر رسولی با اشاره به اینکه مشکلات زیست محیطی سایت زباله عمارت تنها بخشی از معضل است ،افزود: یکی از معضلات عمارت قرار گیری بر سر راه جاده چهاربانده جایگزین است. 

وی با تاکید بر اینکه ساخت هرچه سریع تر جاده جایگزین برای ترافیک جاده هراز بسیار مهم و ضروری است ، اظهار داشت: جاده جایگزین به طول یازده کیلومتر تنها راه نجات از معضل ترافیک است که هرهفته صدها هزار خودرو را در جاده هراز گرفتار کرده و موجب عصبانیت مردم و مسافران شده است .

فرماندار آمل گفت: تمام معضلات روبرو با پروژه جاده جایگزین و احداث سد در گرو جابجایی محل دفن زباله است که باید هرچه سریعتر این منطقه از زباله خالی شود. 

وی از شورای شهر آمل خواست تا سریعتر منطقه پاساکش را برای دپوی زباله آماده کنند تا با خالی شدن عمارت ۲ پروژه مهم شهرستان آمل به سرانجام برسد.

رییس شورای شهر آمل نیز با وجود اینکه نتوانست در پشت تریبون شورا اظهار نظر کند در حاشیه جلسه گفت: مصوبه انتقال زباله عمارت به شورای شهر آمل نیز ابلاغ شده است و فرایند آغاز این مسئله نیز کلید خورد. 

خسرو ابراهیم زاده افزود: در حال حاضر شورای شهر آمل با همکاری شهرداری به دنبال انتخاب پیمانکار است تا ابتدا منطقه پاساکش را آماده سازی و سپس اقدام به انتقال زباله از عمارت به جای جدید کند. 

وی با بیان اینکه تا حدود ۱۰ روز دیگر پیمانکار نیز انتخاب خواهد شد ، تاکید کرد: با توجه به اینکه ما موظف به انتقال ایمن و با رعایت نکات بهداشتی زباله هستیم ، باید انتظار زمان بر بودن جابه جایی زباله را داشت و نمی توان پیش بینی کرد چه میزان به طول می انجامد. 

رئیس شورای شهر آمل همچنین گفت که سعی خواهیم کرد در کمترین زمان و با رعایت نکات بهداشتی زباله ها جابه جا شود و خللی در پروژه سد هراز ایجاد نکند. 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدیریت پسماند دفع زباله آمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۱۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی از پروژه تأمین‌کننده آب آشامیدنی منطقه جنوب استان در سمیرم

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان به همراه مدیرکل دفتر فنی استانداری و جمعی از مدیران استان، در قالب سفری یک روزه به شهرستان سمیرم سفر کردند و در جریان پیشرفت طرح‌های عمرانی این شهرستان قرار گرفتند.

مهران زینلیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان در سفر به شهرستان سمیرم، اظهار کرد: در جریان این سفر روند تکمیل برخی از پروژه‌های زیرساختی شهرستان که از مصوبات سفر استانی ریاست جمهوری و سفر شهرستانی استاندار اصفهان هستند، مورد پیگیری قرار گرفت.

وی افزود: روند اجرای یکی از پروژه‌های تأمین آب استان و شهر اصفهان نیز بررسی شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان با اشاره به اینکه این پروژه تأمین کننده آب آشامیدنی منطقه جنوب استان است، عنوان کرد: این پروژه بر اساس تخصیص و مجوزهای وزارت نیرو و سازمان محیط زیست در حال مطالعه و اجرا است و بر این باور هستیم که به جز تأمین بخشی از آب آشامیدنی مردم، در حوزه‌های مختلف باعث توسعه گردشگری شهرستان سمیرم نیز خواهد شد.

وی ادامه داد: اولویت استفاده از نیروی مورد نیاز این طرح‌ها با مردم شهرستان سمیرم است که همین امر منجر به اشتغالزایی و رونق خدمت‌رسانی در شهرستان خواهد شد.

زینلیان با اشاره به اینکه امیدوار هستیم این پروژه بتواند فتح باب مناسبی برای توسعه شهرستان باشد، خاطرنشان کرد: در مطالعات انجام شده برای اجرای این پروژه، مطالبات مردم شهرستان نیز در نظر گرفته شده است که از سنوات گذشته به دلیل محدودیت منابع نادیده گرفته شده بود.

وی تأکید کرد: پایدار شدن جریان آب که به واسطه این پروژه اتفاق خواهد افتاد این امکان را می‌دهد که در حقوق مردم و محیط زیست منطقه اتفاقات مناسبی بیفتد و برای کشاورزانی که تخصیص خودشان را از وزیر نیرو و جهاد کشاورزی گرفته‌اند کمک می‌کند که حقوق مردم به نحو شایسته تأمین شود.

کد خبر 751241

دیگر خبرها

  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • بررسی از پروژه تأمین‌کننده آب آشامیدنی منطقه جنوب استان در سمیرم
  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده هراز
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ چالوس و هراز قفل شد
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ محورهای چالوس و هراز قفل شد
  • شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است
  • امدادرسانی به بیش از ۵۰۰ خودرو در سیلاب نیشابور
  • جاده شمالی یک‌طرفه شد
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها؛ ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز