Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-30@14:15:28 GMT

نخستین گردهمایی فناوری‌های نوین برای مبارزه با قاچاق کالا

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۷۲۱۳۳

‍‍‍‍‍‍

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا از دعوت از شرکت‌های دانش بنیان برای پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا در قالب گردهمایی فناوری های نوین با محوریت استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دهقانی‌نیا  در گفتگوی ۱۸:۳۰ با موضوع دعوت از شرکت‌های دانش بنیان برای پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا گفت: این دعوت به معنی استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان در حوزه تولید و حمایت از ان‌ها با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب و دستور ویژه رئیس جمهوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: در این باره با شرکت‌های یادشده جلساتی برای احصاء یک مدل بهینه برای پیشگیری و مبارزه با کالای قاچاق ترتیب دادیم.

دهقانی نیا ادامه داد: همچنین با صندوق نوآوری ۱۳ محور از آنچه شرکت‌ها می‌توانند در زمینه مبارزه با قاچاق کالا کمک کنند تهیه کردیم که در ده روز اول اذرماه ۹۸ سه روز را در قالب یک گردهمایی برگزارمی‌کنیم.   او  گفت: این نخستین گردهمایی فناوری‌های نوین در حوزه پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا با محوریت استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان است.

او درباره سرفصل‌های این ۱۳ محور گفت:   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

مدیرکل نظارت بر سامانه‌ها افزود: علاقه مندان با مراجعه به سایت ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا به آدرس  www.epe.ir و سایت صندوق نوآوری به آدرس www.inif.ir می توانند علاوه بر رویت محورها، در این دو سامانه ثبت نام و اعلام حضور کنند. 

او درباره ظرفیت های استفاده از این فناوری ها در کشور گفت: گردهمایی ای که به آن اشاره شد به همین منظور برگزار خواهد شد و اقدامات داوطلبانه و پیگیری ها و هماهنگی های ستاد مبارزه با قاچاق کالا با ارگان های دست اندرکار، گواهی بر این ادعاست.

دهقانی نیا تاکید کرد: برای رسیدن به تفام نامه ها جلساتی ترتیب دادیم و از دستگاه های متقاضی خواستیم برای گرهمایی نمایندگانی اعزام کنند تا نیازمندی های خود را به شرکت های دانش بنیان اعلام کنند.

او با اعلام اینکه در روزهای برگزاری گردهمایی به شرکت ها غرفه داه خواهد شد، گفت: پس از اعلام نیاز دستگاه ها، در همان محل تفاهم نامه اولیه برای دستیابی به محصول نهایی منعقد می شود.  

 یوسف قاسمی دیگر میهمان برنامه ظرفیت های کشور در خصوص فناوری های نون را بسیار بالا ارزیابی کرد و گفت کدر این حوزه کشورهای همسایه فاصله جدی با ما دارند و  د حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات مهمترین ابزار هوشمندسازی در شفاف سازی دیجیتال در مبارزه با قاچاق قابلیت های فوق العاده ای داریم . 

 سامانه های خوبی در کشور داریم که در حوزه های مشابه راندمان و دستاوردهای خوبی کسب کرده اند و دلیل این امر حضور استعدادهای برتر در آن است. 

 

 

 

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان دعوت ستاد مبارزه با قاچاق کالا دهقانی نیا فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۲۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری فناکمال حمنی، که در راس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای فناوری ، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی‌ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم کرد. به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

 

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاورد‌های ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون فناوری ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این فناوی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است و این امر نشاندهنده قدرت ایرانی است.

دیگر خبرها

  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!