Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آخرین نیوز»
2024-04-30@13:22:52 GMT

یک مصاحبه و 12 ادعای خلاف واقع!

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۷۴۹۶۹

یک مصاحبه و 12 ادعای خلاف واقع!

به گزارش آخرین نیوز از روزنامه کیهان، دقت و صداقت در گفتار برای هر فردی ضروری است اما برای مسئولان کشور این ضرورت دوچندان بوده و نمی‌توان به سادگی از کنار مواضع آنان گذشت، چرا که هر حرف و سخن آنان عوارض و نتایج خاص خود را به دنبال دارد. آنچه می‌خوانید 12 نکته قابل تأمل از مصاحبه مفصل غلامرضا انصاری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه کشورمان با روزنامه اعتماد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکاتی که بیان آنها از سوی معاون وزیر خارجه جای تعجب داشته یا با واقعیت‌ها همخوان نیست و در مواردی بوی تحریف از آن به مشام می‌رسد.

1. انصاری در پاسخ به دومین سؤال جمله‌ای عجیب و قابل تأمل می‌گوید؛ «یکی از ویژگی‌های برجام این بود که یک همدردی بین‌المللی را به نفع ایران رقم زد»!

- یعنی مشکل اصلی کشور ما «عدم همدردی» دیگر کشورها با ما بود؟! آیا الان که 6 سال گذشته است و به قول آقایان، همدردی بین‌المللی هم شکل گرفته، گره‌ای از کار فروبسته این مرزوبوم گشود شده است؟ اساساًً آن همه امتیاز نقد در توافق هسته‌ای دادیم که همدردی بدست آوریم؟!

2. «موافق این نیستم که هدف برجام، اقتصادی بود!»

- این اظهارنظر یکی از تاریخی‌ترین مواضع دست‌اندرکاران برجام است که یک‌بار هم از سوی ظریف بیان شده بود. گویا حافظه ملت را در حد ماهی فرض کرده‌اند. فقط بفرمایند اگر هدف برجام، اقتصادی نبود پس چه بود؟!

3. «هیچ کشوری در دنیا مجوز سازمان ملل و شورای امنیت را برای غنی‌سازی ندارد اما ایران دارد.»

- جالب است بدانید قبل از برجام، غنی‌سازی 20 درصد را انجام می‌دادیم اما بر اساس برجام در دنیا استثنا شدیم و حق غنی‌سازی بیش از 3/5 درصد را نداریم!

4. «براثر برجام تمام قطعنامه‌های سازمان ملل در یک‌شب کنار رفتند!»

- اتفاقاً قطعنامه‌های سازمان ملل کنار نرفتند بلکه در قالب قطعنامه 2231 فقط تجمیع شدند!

5. «دونالد‌ ترامپ پس از حضور در کاخ سفید، احساس کرد که کلاه بزرگی سر آمریکا رفته و شروع به مخالفت با برجام کرد.»

- آقایان دیپلمات به این سؤال ساده پاسخ نمی‌دهند این چه کلاهی است که سر آمریکا رفته و یکی از شروط اساسی‌ ترامپ برای ایران برداشتن بند غروب توافق و دائمی ‌کردن این کلاه است؟!

6. «بدون شک برجام برای ایران یک پیروزی بزرگی بود اما نواقصی هم داشته است.»

- اتفاقاً کاملاًً برعکس است؛ صحیح‌تر آن است که بگوییم «برجام برای ایران یک شکست بزرگی بود اما نکات خوبی هم داشته است؛ مثلاً اینکه دست چدنی آمریکا آشکار و برای ملت مایه عبرت شد.

7. «ما متعهد به برجام بوده و هستیم. هیچ‌وقت هم اعلام نکرده‌ایم که می‌خواهیم از برجام خارج شویم!»

- بله و احسنت! همین گزاره و چراغ سبز نشان دادن ایشان و دستگاه دیپلماسی بود که باعث شد آمریکا از برجام خارج شود؛ شما حتی اگر به سرسوزنی از تعهدات خود هم عمل نکنید، ما همچنان پایبند خواهیم بود.

8. «اگر سیستم بانکی ایران می‌خواهد با سیستم بانکی جهان اعم از کوچک یا بزرگ آن هر نوع ارتباطی را برقرار کند، شرط آن FATF است.»

- ادعای وجود چنین شرطی، خلاف واقع است! یک سؤال هم مطرح می‌شود این است که FATF قدمتی 30 ساله دارد (تأسیس در سال ۱۹۸۹) چطور می‌شود که در سی سال گذشته، چنین شرطی نبوده و طی این چند سال اخیر مطرح شده است؟

9. «اگر ما نتوانیم به سلامت از این وضعیت عبور کنیم، سیستم بانکی کشور به‌طور کامل فلج خواهد شد. یعنی شما حتی امکان حضور در کشورهای دوست و همسایه را در حوزه بانکی نخواهید داشت.»

- این ادعا شبیه همان حرف‌هایی است که می‌گفتند اگر توافق نشود، جنگ خواهد شد. کارکردی جز ارعاب و تسهیل اهداف طرف غربی ندارد.

10. «اگر در این چند ماه که به ما فرصت داده شده نتوانیم FATF را بگذرانیم مطمئن باشید که سیستم بانکی کشور با یک بحران جدی رو‌به‌رو خواهد شد!»

- از جنس ادعای قبلی!

11. «به همین کسانی که این حرف را می‌گویند بفرمایید که به ادعای همه واحدهای اطلاعاتی کشور، بیشترین اطلاعات از طریق موبایل‌ها به خارج از کشور منتقل می‌شود. این شامل همه‌چیز است اعم از جزییات، کلیات، عکس، تصویر، اطلاعات است. خوشبختانه همیشه سازمان‌های اطلاعاتی ما دستور داده‌اند که علی‌الخصوص از این موبایل‌های پیشرفته استفاده نکنید. زیرا عکس، صدا، تصویر و حتی رفتار شما در این موبایل‌ها قابل رصد و ارسال است. آن‌کسانی که می‌گویند FATF باعث می‌شود که اطلاعات کشور بیرون برود، آیا حاضر هستند که موبایل‌های خود را تحویل بدهند؟»

- به وزارت امور خارجه برای داشتن چنین معاونی با این سطح از استدلال و تحلیل باید تبریک گفت. به فردی گفتند در پمپ بنزین سیگار نکش، جواب داد من جلوی پدرم هم می‌کشم!

12. «مشاهده کنید که اکنون در FATF چند کشور عضو هستند؟ همه جهان عضو هستند.»

- در خوشبینانه‌ترین حالت این حرف را می‌توان به حساب اشتباه لفظی گوینده گذاشت. چرا که تنها 35 کشور عضو FATF و رژیم آل‌سعود و صهیونیستی هم عضو ناظر آن هستند. البته شاید منظور معاون ظریف اتحادیه‌های عضو این نهاد باشد که در این صورت هم ایران از سال 2016 عضو ناظر اتحادیه اوراسیا به‌عنوان یکی از این اتحادیه‌هاست.

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۴۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت پرونده باغ ازگل / موضع قوه‌قضاییه درباره محتواهای خلاف قانون پلتفرم‌های داخلی

سخنگوی قوه قضاییه گفت: درخواست عفو بابک زنجانی از سوی دادگستری استان تهران مطرح و با تائید رئیس قوه قضاییه و موافقت رهبر انقلاب حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، اصغر جهانگیر در اولین نشست خبری خود با اصحاب رسانه با تشکر از سخنگویان پیشین عدلیه اظهار کرد: آقایان میرمحمد صادقی، الهام و مرحوم کریمی راد، جمشیدی، حجت الاسلام والمسلمین اژه‌ای، اسماعیلی، خداییان و ستایشی مراتب تقدیر و تشکر خود را ابراز می‌کنم.

وی افزود: یکی از جنبه‌هایی که اعطای این مسئولیت خیر به بنده را سپرد ناشی از این نگاه راهبردی رئیس قوه قضاییه در اهمیت به مقوله پیشگیری از وقوع جرم و ضرورت حذف زمینه‌های ایجاد جرم، قبل از وقوع آن با همکاری مردم و به ویژه از طریق کمک رسانه‌ها به عنوان رکن جدید حاکمیتی در دنیای جدید مورد توجه قرار دادند، بوده است که برای ما تعیین کننده است.

سخنگوی قوه قضاییه اضافه کرد: قوه قضاییه به عنوان کانون پیگیری و تحقق عدالت و احقاق حقوق مردم و حل و فصل دعاوی و رفع تظلمات و مبارزه با مظاهر فساد و پیشگیری از وقوع جرم و نظارت بر حسن اجرای قوانین براساس قانون اساسی و سیاست‌های ابلاغی و سایر قوانین، وظایف سنگینی دارد که به ما سپرده شده است. تبیین این وظیفه سنگین و شناساندن حجم عظیم این وظایف مستلزم اطلاع‌رسانی دقیق و پاسخ‌گویی به افکار عمومی برای استفاده از ظرفیت‌های عظیم مردمی در کنار دستگاه قضایی است.

جهانگیر با تبریک روز کارگر و روز معلم گفت: کارگران به عنوان بازوان اصلی تولید کشور نقش مهمی در حوزه اقتصاد و سازندگی کشور ایفا کرده‌اند و می‌کنند و امسال نیز شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم است این نقش بیش از پیش پر رنگ شده است که باید مورد توجه قرار گیرد، در قوه قضاییه تلاش کنیم تا وسیله تسهیل فعالیت این عزیزان را در حدی که شان آن‌ها رعایت شود را در جامعه فراهم کنیم.

وی با تسلیت ایام شهادت امام جعفر صادق (ع) گفت: یکی از موضوعاتی که در هفته‌های گذشته با آن در دستگاه قضایی روبه‌رو بودیم و به نوعی می‌تواند سر منشا همه فعالیت‌ها و ماموریت‌ها و سیاست‌ها باشد، بحث نسخه جدید سند تحول و تعالی قوه قضاییه بود که از سوی ریاست قوه قضاییه ابلاغ شد.

تشکیل پرونده با موضوع آزمون وکالت مرکز وکلا در دادسرای کارکنان دولت / ‏‬ موضع قوه قضاییه درباره بعضی محتواهای خلاف قانون پلتفرم‌های داخلی

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: درخواست عفو بابک زنجانی از سوی دادگستری استان تهران مطرح و با تائید رئیس قوه قضاییه و موافقت رهبر انقلاب حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد.

جهانگیر تصریح کرد: در حوزه پیشگیری از جرایم و دعاوی با چالش‌هایی از جمله تزلزل در روابط حقوقی اشخاص روبرو هستیم. ناکافی بودن بعضی از تبعات ارتکاب جرم یا مسائل دیگر که زمینه شکل‌گیری جرایم را ایجاد می‌کرد که تراکم پرونده ها و تعدد شکایات در سیستم قضایی را به دنبال داشت. بحث هوشمندسازی شروط قراردادی و تقویت خدمات دفاتر اسناد رسمی و خدمات حقوقی هوشمند از جمله فرایندهایی است که در سند تحول قضایی پیش‌بینی شده است، در سند تحول به بحث مقابله با فساد و کارآمدی توجه ویژه‌ای شده است. در این سند تلاش شده به نحوی ماموریت‌های لازم پیش‌بینی شود که پیامد نهایی اجرای سند دسترسی به عدالت مورد نظر و رضایت‌مندی مردم باشد.

وی درباره آخرین وضعیت پرونده آزمون وکالت مرکز وکلا گفت: سازمان سنجش مدعی است ما حفاظت لازم را به عمل آوردیم؛ پرونده‌ای در این خصوص در دادسرای کارکنان دولت تشکیل شده که در مرحله تحقیقات مقدماتی است.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که در بعضی از پلتفرم‌های داخلی محتوای خلاف قوانین، موارد غیراخلاقی، توهین و اتهام وجود دارد و موضع قوه قضاییه در این موضوع چیست؟ گفت: به نظر می‌رسد بحث دسترسی به پلتفرم‌ها کلمه دقیقی نباشد، آنچه مهم است پاسخگویی پلتفرم‌ها است، برخورد با انتشار محتوای مجرمانه در فضای مجازی، بر اساس فهرست مصادیق محتوای مجرمانه، مصوبات کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه و دستوراتی که مراجع قضایی و نهادهای مسئول می‌دهد، انجام می‌شود. این مسئله استثناء ندارد و در خصوص پیام رسان‌های داخلی هم به این صورت است، دستگاه قضایی نسبت به این امور بی‌تفاوت نیست، با سرعت و دقت این مسائل را رصد و به تخلفات آشکار و غیرآشکار رسیدگی می‌کند.

آخرین وضعیت پرونده باغ ازگل

جهانگیر در پاسخ به سوالی درباره احضار برخی چهره‌ها در فضای مجازی درباره به مخاطره انداختن امنیت عمومی هم‌زمان با عملیات وعده صادق گفت: در این رابطه پنج پرونده تشکیل شده است و متهمان احضار و تفهیم اتهام شدند؛ پرونده‌ها در حال تکمیل تحقیقات است.

وی درباره آخرین وضعیت پرونده باغ ازگل گفت: پس از گزارش آقای صدیقی پرونده قضایی تشکیل شد، افرادی در ارتباط با این پرونده احضار شدند و تحقیقات مقدماتی به عمل آمد، از مراجع ذی‌ربط از جمله سازمان ثبت درباره نحوه واگذاری و از شهرداری استعلام انجام شده است. اظهارات سردفتری که این انتقال انجام شده دریافت شده و پرونده در حال تکمیل تحقیقات مقدماتی است.

خبر در حال تکمیل است…

کد خبر 749307

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت پرونده باغ ازگل / موضع قوه‌قضاییه درباره محتواهای خلاف قانون پلتفرم‌های داخلی
  • چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!
  • بزرگداشت روز ملی خلیج فارس در واقع تکریم هویت ملی ایرانیان است
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • ببینید | ادعای عجیب وزیر صمت درباره تولید خودرو در ایران
  • کیهان: فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! /جمهوری اسلامی: روحانیت خودش پیشقدم شود/از پرواز با بال استعداد‌ها تا پرواز با جت شخصی
  • معاون وزیر راه: ۴۷۵ نقطه پرتصادف در راههای کشور داریم
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟