Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@02:29:32 GMT

چه افرادی نباید آدامس بخورند؟

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۷۵۰۸۷

چه افرادی نباید آدامس بخورند؟

جویدن آدامس به برخی از افراد به هیچ وجه توصیه نمی‌شود چرا که بعضی از باور‌ها درباره جویدن آدامس کاملا اشتباه است.

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ محققان استرالیایی کشف کردند که با جویدن آدامس و فشار به فک و محل گیجگاه، سردرد بیماران میگرنی افزایش می‌یابد. موارد دیگر منع جویدن آدامس در ادامه مطلب اشاره شده است:

میگرن

جویدن آدامس به برخی از افراد به هیچ وجه توصیه نمی‌شود چرا که بعضی از باور‌ها درباره جویدن آدامس کاملا اشتباه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تحقیقات در بین افراد مختلف انجام شده است، اما در این میان افراد مبتلا به میگرن نشانه‌ای متفاوت از خود بروز دادند.

این افراد پیش از انجام این مطالعات روزانه یک تا شش ساعت آدامس می‌جویدند که به درخواست پزشکان به مدت یک ماه عادت جویدن آدامس را ترک کردند و پس از اتمام این دوره یک ماهه مشخص شد در ۲۶ نفر از این بیماران بهبودچشمگیری حاصل شده است.

افرادی که اضافه وزن دارند

جویدن آدامس به دلیل داشتن نوعی شکر، میل فرد را به خوردن غذا‌های نشاسته‌ای مانند برنج و نان افزایش و میل به مصرف میوه و سبزیجات را کاهش می‌دهد و در نتیجه به مصرف مواد غذایی بیشتر و افزایش وزن منجرمی شود.

آسیب به دندان‌ها

اگر آدامس‌تان شیرین و در واقع حاوی شکر باشد، شما با هربار جویدن درست مانند این است که دندان‌تان را حمام شکر می‌کنید و باعث پوسیدگی دندان می‌شوید. حتی اگر آدامس بدون قند مصرف کنید، بازهم دندان‌هایتان در معرض خطر است. جویدن آدامس برای کسانی که دندان‌های پوسیده یادر حال پوسیدن دارند، منع شده است.

منبع: خراسان

بیشتر بخوانید: 8 غذایی که به درمان میگرن کمک می‌کنند فواید عجیب آدامس جویدن

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پوسیدگی دندان دندان افزایش وزن اضافه وزن آدامس میگرن سردرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۵۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین داروی رشد دندان آزمایش می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مین چی، در صورت تایید ایمنی، این دارو در اختیار بیمارانی قرار خواهد گرفت که به طور مادرزاد دندان ندارند تا تاثیرگذاری آن نیز تایید شود. محققان امیدوارند در ۲۰۳۰ میلادی فروش این دارو را آغاز کنند.

افراد معدودی دچار فقدان دندان مادرزادی هستند. عدم وجود ۶ دندان یا بیشتر شرایطی است که موروثی تلقی می شود. طبق بیانیه بیمارستان کیتانو که در این پژوهش همکاری می کند، نخستین مرحله آزمایش بالینی از سپتامبر امسال تا آگوست ۲۰۲۵ میلادی ادامه می یابد. برای مشخص شدن تاثیرگذاری دارو، آن را به داخل رگ افراد سالم ( ۳۰ مرد ۳۰تا ۶۴ ساله) تزریق می کنند. شرکت کنندگان باید حداقل یکی از دندان های عقبی شان را از دست داده باشند تا اگر دارو تاثیرگذار بود و دندان رشد کرد، مشکلی ایجاد نشود. هیچ عارضه جانبی مهمی در آزمایش روی حیوانات مشاهده نشده است.

در مرحله بعدی این دارو در بیمارستان کیتانو به بیماران با فقدان دندان مادرزادی داده می شود. محققان تصمیم دارند در این مرحله تعداد شرکت کنندگان را به ۲تا ۷ نفر محدود کنند که حداقل از زمان تولد ۴ دندان نداشته باشند.

داروی رشد دوباره دندان پروتئینی به نام USAG-۱ را غیر فعال می کند که مانع رشد دندان است. محققان معتقدند در آینده این دارو نه تنها برای افرادی با چالش فقدان دندان مادرزادی بلکه بیمارانی که به دلیل جراحت یا پوسیدگی دندانشان را از دست داده اند، کارآمد خواهد بود.

کد خبر 6098343 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • مصرف روزانه پیاز چه خواصی دارد؟
  • اولین داروی رشد دندان آزمایش می‌شود
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • قطع داروهای لاغری مانند اوزمپیک و ویگووی باعث اضافه وزن می‌شود؟
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟
  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟
  • لبخند زیبا و جذاب، راز جذابیت لبخند بازیگران چیست؟
  • سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!