Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامرضا حاجتی، روان شناس درباره آلزایمز و جدیدترین یافته‌ها برای درمان این بیماری اظهار کرد: تحقیقی در رابطه با آلزایمر در سال ۲۰۱۹ انجام شده و روی ۱۵۵ کشور با ۷۰ هزار نفر و ۴ گروه انجام شده است.

وی در ادامه گفت: این ۴ گروه شامل متخصصین نظام سلامت، بیماران، خانواده بیماران، مراقبین و جمعیت عام انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهمترین بخش آن این بود که بتوان متوجه شد که آگاهی عمومی این ۴ دسته درباره بیماری آلزایمر چگونه است.

حاجتی افزود: گروه اول یعنی متخصصین تا حدود ۶۰ درصد بر این نظر بودند که آلزایمر سالمندی طبیعی است و این نشان دهنده این است که آگاهی متخصصین هم در دنیا در این مورد کم است.

این روان پزشک در ادامه بیان کرد: گروه دوم یعنی مراقبین بیشتر شرم داشتند و بیمار را پنهان می‌کردند و از گفتن این موضوع شرم داشتند و در تحقیقات مشخص شد که مراقبین در اکثر کشور‌ها خانواده‌ها و بیشتر دختر بزرگتر خانواده این نقش را بر عهده دارد و بیشترین فشار هم روی این دختر می‌آید که باید خانواده خود را نگه دارد و رنج بیماری پدر و مادرش را هم به دوش بکشد و مراقبت از این افراد حدود ۱۶ ساعت از ۲۴ ساعت شبانه روز است.

۵۰ درصد بیماران معتقدند از سمت مراقبین نظام سلامت به آن‌ها بی اعتنایی می‌شود

وی در ادامه بیان کرد: در بررسی روی گروه سوم یعنی بیماران مشخص شد ۵۰ درصد بیماران معتقدند از سمت مراقبین نظام سلامت به آن‌ها بی اعتنایی می‌شود و حس توجه به آن‌ها منتقل نمی‌شود در حالی که متخصصان این حوزه معتقدند این حس در بیماری آن‌ها وجود دارد و فقط نمی‌توانند آن را ابراز کنند و نیاز است که توجه کافی به این مریض‌ها بشود.

غربالگری باید از ۶۰ سالگی شروع شود

حاجتی بیان کرد: این ناآگاهی‌ها باعث می‌شود نگرش فرد عوض شود و به بیمار توجه نشود و به عنون مثال غربالگری آن‌ها باید از ۶۰ سالگی شروع شود و از ۶۵ سالگی آلزایمز شروع می‌شود و در این سن یک درصد شیوع دارد و هر سال یک درصد به آن اضافه می‌شود و وقتی به ۹۰ سالگی می‌رسد شیوع بین ۳۰ تا ۴۰ درصد می‌شود.

حاجتی در ادامه گفت: رویکرد کلی‌ای که به بیمار آلزایمز وجود دارد تشخیص زود هنگام است و تاکید شده که بیماری افراد دقیق بررسی شود. تست غربالگی یک تست ساده ارزیابی شناختی مختصر است و ۳۰ نمره دارد و مریض‌هایی که با سواد یا بی سواد باشند تستشان فرق می‌کند و در این تست اگر نمره کسب شده از ۲۶ پایین‌تر باشد مریض مشکوک تلقی می‌شود و ارزیابی تکمیلی‌تر برای آن‌ها انجام می‌شود.

هر سال که درمان زودتر شروع شود ۵ سال از تخریب سلول‌های مغزی جلوگیری شود

این روان پزشک در ادامه بیان کرد: تشخیص زود هنگام باعث می‌شود هر سال که درمان زودتر شروع شود ۵ سال از تخریب سلول‌های مغزی جلوگیری شود و آن بخش که سالم است عملکرد بقیه بخش‌ها را بر عهده می‌گیرد این یک رویکرد مناسب در کشور‌ها برای تشخیص و درمان بیماری آلزایمر وجود دارد.

هنوز نمی‌شود کار زیادی برای آن درمان قطعی بیماران آلزایمر انجام داد

حاجتی افزود: هنوز در دنیا نمی‌شود کار زیادی برای آن درمان قطعی بیماران آلزایمر انجام داد و فقط سرعت بیماری را کم می‌کنند و درمان قطعی برای آن‌ها وجود ندارد و نشانه‌های به وجود آمدن یک داروی مناسب در یکی دو دهه آینده وجود دارد و با تحقیقات انجام شده به سمت درمان‌های ایمونوتراپی می‌رود.

منبع:میزان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت آلزایمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۷۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ، بهزيستي در اين طرح کار ارجاع و پرداخت کمک هزينه براي جراحي و خريد عينک را بر عهده دارد.
شهبازي مدير کل بهزيستي استان کرمانشاه گفته :طرح غربالگري بينايي در سنين طلايي 3 تا 6 سال موجب ميشود تا با تشخيص و درمان زود هنگام مشکلات بينايي / از معلوليت کم بينايي و نابينايي پيشگيري شود .
به گفته شهبازي قرار است بهزيستي استان کرمانشاه درصورت نياز کودکان به درمانهاي بعدي /مانند جراحي وعينک براي خانواده هاي تحت پوشش همه هزينه ها و براي ديگر خانواده ها هم بخشي از هزينه ها را پرداخت کند
آنطور که شهبازي مي گويد پارسال 66 هزار کودک کرمانشاهي در پوشش طرح غربالگري بينايي قرار گرفتند . از اين شمار 700 کودک که نيازمند درمان هاي بعدي بودند به مراکز تخصصي ارجاع شدند کمک هزينه هاي درمان از 2 تا سي ميليون تومان به آنان پرداخت شده است .
غربالگري بينايي و شنوايي نوزادان و کودکان و همچنين غربالگري ژنتيک از راهکاري هاي پيشگيرانه بهزيستي براي کاهش و درمان معلوليت هاي جسمي و حرکتي است .
پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي مانند اعتياد آموزش هاي پيش از ازدواج و مهارت هاي زندگي هم در بخش آموزش دنبال ميشود

دیگر خبرها

  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • زالو درمان می‌کند؟
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است