Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون انجمن های ورزشی کشور در نشست تخصصی برنامه ریزی و مدیریت منابع مسابقات جام خلیج فارس در حضور رئیس هیئت انجمن استان بختیار صالحی و معاون هیئت استان شبتاری و رؤسا انجمن‌های ورزشی استان از کار های سخت پیش رو صحبت کرد.

به گزارش‌ خبرگزاری برنا در هرمزگان ؛ محمد علیپور گفت: انجمن ها همیشه بیشترین کمک را به ارتقاء سطح ورزشی هیئت داشته اند و تا زمان مسابقات جام خلیج فارس یک همت بیشتری نیاز است که باید در کنار این انجمنها تا جای ممکن بود و کمک کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تجهیزات ورزشی این انجمن ها خارجی و گران است ، افزود:تامین منابع و تجهیزات برای رشته های این هیئت در کشور وجود ندارد و به همین دلیل هیئت و انجمن ها مشکلات زیادی دارند که این مسئله یک مشکل خاص است و باید تامین حداقل امکانات  این زمینه فراهم شود تا ورزشکارانی که با علاقه و اشتیاق و بی توقع در بالا بردن نام استان تلاش می‌کنند کمتر دچار مشکل شوند.

رئیس فدراسیون انجمن های ورزشی کشور با اشاره به اینکه هیئت انجمن‌های ورزشی تنها فدراسیون در کشور است که تمام زمینه های کوه، دریا، زمین، ساحل، هوا را به خود اختصاص داده است و بیان کرد : هیئت شامل 20 انجمن و 57 رشته ورزشی است و در رشته های مختلف سپک تاکرا، پاراگلایدر، اسکی روی آب، جت اسکی، دارت، بیس بال، سافت بال، کیک بوکسینگ و بسیاری رشته های دیگر ورزشکار دارد  و استان هرمزگان همه این موقعیت ها را یک‌جا دارد و از این نظر استان بسیار حائز اهمیت است.

محمد علیپور همچنین افزود:بالاترین تعداد ورزشکار در تیم ملی را هیئت انجمن های ورزشی دارد و در حال حاضر 95 ورزشکار خانم و آقا در رده های سنی  و رشته های مختلف در حال فعالیت هستند.

وی در پایان در خصوص صدور برخی مجوزهایی که از سمت ارگان های دیگر بدون هماهنگی اداره ورزش و جوانان صورت می‌گیرد به کمسیون ماده 5در اساسنامه اداره ورزش و جوانان اشاره کرد و گفت :با پیگیری و درخواست انجمن ها و هیئت می‌توانند در خصوص این گونه مجوزها و اتفاقات که در حوزه ورزشی مانع ایجاد کرده و مشکل بوجود می آورند اقدام کنند.

همچنین رئیس هیئت انجمن های ورزشی استان در این جلسه بیان کردند :با توجه به مقام سوم کشوری استان در سال گذشته قول هایی زیر بنایی برای استان داده شده است و هرمزگان بناست به عنوان پایگاه ورزش های هوایی و ریایی جنوب کشور انتخاب شود و این توانمندی در استان هرمزگان به همت همه دیده شده است.

قابل ذکر است محمد علیپور از همراهان سفر معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزیر ورزش و جوانان به استان می باشند.

 

بیشتر بخوانید: اختصاص اعتبارات عمرانی توسط معاون توسعه و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان به طرح های عمرانی صومعه سرا زهرا رجبی بازیکن باشگاه نخل طلایی_طبس به مسابقات دارت اوپن جهانی ترکیه اعزام شد

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اداره ورزش و جوانان جام خلیج فارس زمین معاون برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۷۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ پهلوانی باید در تمام عرصه‌های ورزشی تثبیت شود

سرتیپ دوم خلبان محسن حیدریان رئیس هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای ارتش و فرمانده پایگاه هوایی شهید عبدالکریمی بندرعباس در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ورزش‌های زورخانه‌ای را جزو آئین‌های پهلوانی و سنتی ایرانیان دانست و گفت: در این ورزش باستانی در کنار فنون رزمی و نمایشی شاهد حاکمیت اصول اخلاقی هستیم که این ورزش را از سایر ورزش‌ها متمایز کرده است.

وی افزود: از یک ورزشکار باستانی کار در کنار آمادگی جسمانی، انتظار خصوصیاتی مانند جوانمردی، دستگیری از ضعفا، گشاده رویی و مهمان نوازی نیز وجود دارد.

رئیس هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای ارتش عنوان‌کرد: از زیبایی‌های ورزش زودخانه‌ای عجین شدن این ورزش با نام و یاد حضرت امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام است که جایگاه این ورزش را در میان سایر ورزش‌ها ارتقا می‌دهد.

امیر حیدریان با اشاره به نقش ورزش‌های باستانی در توسعه سبک زندگی ایرانی و اسلامی گفت: توسعه ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ ای یک اقدام مؤثر در ارتقای فرهنگ و ارزش‌های حسنه است چرا که این ورزش نماد غالب فرهنگ پهلوانی است.

وی ادامه داد: فرهنگ پهلوانی باید از گود زورخانه به تمام عرصه‌های ورزشی ورود پیدا کند و ورزشکاران این مرام و مسلک جوانمردانه را در مقام عمل به کار گیرند.

رئیس هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای ارتش با اشاره به اقدامات انجام شده برای توسعه و ترویج ورزش زورخانه‌ای و تثبیت فرهنگ پهلوانی در ارتش گفت: مسابقات این ورزش در سطوح مختلف یگانی، نیرویی و کل آجا سالیانی است که برگزار می‌شود ضمن اینکه تلاش می‌کنیم جوان‌ها را به این ورزش جذب کنیم.

فرمانده پایگاه هوایی شهید عبدالکریمی بندرعباس اظهار داشت: در نیروی هوایی ارتش همه پایگاه‌ها دارای زورخانه هستند و در دیگر نیروها هم وضعیت مطلوبی داریم چنانچه اکثر یگان‌های نیروی زمینی دارای زورخانه هستند.

وی تصریح‌کرد: ما یک طرحی را هم ارائه دادیم به این شکل که هر افسر یا درجه داری که از مراکز آموزشی ارتش فارغ التحصیل می‌شود، همانطور که لوگوی یک شمشیر را به عنوان نماد نظامی‌گری دریافت می‌کند، یک جفت میل باستانی هم به او اعطا شود تا بتواند از آن استفاده کند.

وی در رابطه با چالش‌های موجود در ورزش‌های باستانی نیز گفت: معتقدم انتصاب رئیس فدراسیون و رؤسای هیئت‌های استانی باید توسط بزرگترها و خاک خورده‌های گود انجام شود و تشریفات مرسوم، احکام ریاستی و روابط خارج از گود از این بین کنار رود تا شکل سنتی این ورزش حفظ شود.

کد خبر 6088481

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای دونده های شانس کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس
  • بازدید سرپرست مدیریت و برنامه‌ریزی فارس از طرح‌های عمرانی خرامه
  • فرهنگ پهلوانی باید در تمام عرصه‌های ورزشی تثبیت شود
  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه
  • وزیر ورزش: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد/ ۱۲۰۰ میلیارد برای بازسازی آزادی
  • یک انتصاب جدید‌ و مهم در فدراسیون والیبال ایران
  • برگزاری جلسات انسجام بخشی و برنامه ریزی ورزش بانوان شاغل در شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • برگزاری نشست آب، صلح و تاب آوری
  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • بحران فرونشست در ۳۵۹ دشت ایران