Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - از حدود بیست و پنج سال پیش مشوق هایی برای جذب سرمایه گذاری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی پیش بینی شد تا با ایجاد مزیت های نسبت به سایر کشورهای مناطق کشور بستر تقویت اقتصاد این مناطق و در نهایت ایجاد دروازه ای برای اقتصاد کشور ایجاد شود. از سوی دیگر طبق سند چشم انداز کشور در افق 1404 باید ایران از نظر اقتصادی به جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش فرینا به نقل از خبرنگار خبرگزاری موج، به گفته مدیر توسعه سرمایه گذاری و انتقال فناوری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در 6 ماهه نخست سال 98 بیش از 80 واحد نوآور و فناور در مناطق آزاد کشور راه اندازی شده اند،گفت: مرکز نوآوری و فناوری هم در مناطق آزاد ایجاد شده اند که مدل جدید هاب نوآوری در دنیا است و تمام فرایندهای دانش به ارزش را دنبال می‌کند این مراکز از ایده های کارآفرینی نوآورانه حمایت می کند، علاوه بر آموزش های کسب و کار، با اختصاص فضای استقرار و سرمایه راه اندازی، امکان تبدیل ایده به طرح و پس از آن به کسب و کار را برای نوآوران فراهم می‌کند تا این شرکت بتواند به بازار ورود کند.
محمد خضرایی منش با بیان اینکه در ازای سرمایه ای که منطقه آزاد در اختیار تیم استارت آپ های قرار می‌دهیم درصدی از سهم مالکیت شرکت را در اختیار می گیریم، افزود: میزان سرمایه گذاری مناطق آزاد و سهم آن از شرکت بستگی به جذابیت ایده و میزان ریسک اجرایی آن دارد و در نهایت سهم مناطق آزاد در این شرکت ها به بالای 20 درصد نیز نخواهد رفت و در نهایت این میزان سرمایه نیز به بخش خصوصی واگذار می شود.
خضرایی منش بیان اینکه 65 واحد استارت آپی در سال 98 با همین الگوی مشارکتی اجرا شده است، اظهار کرد: در حال حاضر ارس، اروند، چابهار، کیش، انزلی مراکز نواوری فعال وجود دارد و منطقه ماکو و قشم هم در حال راه اندازی است.
او با تاکید بر اینکه سیاست کشور درباره شایعه حذف معافیت های مالیاتی باید روشن کند که به دنبال جذب سرمایه هستیم یا فرار دادن آن هستیم، گفت: اگر کشور به دنبال تقویت سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال از طریق ایده های نوآورانه است باید معافیت های مالیاتی را به عنوان یک مزیت در مناطق آزاد حفظ کند. در شرایط کنونی نزدیک به 300 هزار اشتغال‌زایی در مناطق آزاد از طریق سرمایه گذاری شکل گرفته که برنامه کسب و کاری آنها با همین معافیت های طراحی شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج؛ در فرایند توسعه، مناطق آزاد کشور باید در کنار سایر بخش های نظام توسعه ملی، پیشرو در ایجاد محیطی رقابتی باشند، بر این اساس در کنار اقدامات اصلاحی در ساختار کلان اقتصاد و محیط کسب‌وکار بازتعریف الزامات ایجاد و فعالیت مناطق آزاد و ارائه و تصویب مشوق های مالی برخوردار از مزیت رقابتی برای فعالیت های اقتصادی در این مناطق می تواند فضای مناسبی برای جذب سرمایه گذاری به ویژه در حوزه های فناورانه ایجاد کند و همچنین این مسئله کمک می‌کند نسبت به مناطق آزاد کشورهای منطقـه به‌ویژه همسایگان پیشروتر بوده که گامی در جهت عبور از موانع تحریمی است و سیاست های کلان اقتصادی در جنگ اقتصادی را نیز پیش می برد، چراکه چند سال اخیر مناطق آزاد کشورهایی مانند امارات متحده عربی با تکیه بر همین مزیت ها توانسته اند جایگاه مناسبی در تولید و تجارت دنیا پیدا کنند و همگامی با کشورهای دیگر کمک می کند سطح تجارت در ایران نیز رشد کند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۸۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیش‌بینی مالی برای کسب‌وکار‌های نوپا براساس موقعیت‌های فرضی رخ می‌دهد و شامل صورت جریان‌های نقدی، ترازنامه مالی و صورت درآمد‌های پیش‌بینی‌شده می‌شود. سند پیش‌بینی مالی که براساس تکنیک‌های مدل‌سازی ساخته می‌شود، به سوالات فرضی سرمایه‌گذاران و بقیه ذی‌نفعان پاسخ می‌دهد.

اما در این میان، لزوم پیش‌بینی سرمایه برای کسب و کار‌های نوپا از اهمیت بیشتری برخوردار است و دلایل زیادی برای ضرورت پیش‌بینی مالی برای کسب‌وکارهای کوچک وجود دارد.

فواید به‌کارگیری پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌ها

مدیریت مالی کسب‌وکار‌های نوپا و استارت‌آپ‌ها به معنی نظارت بر جریان‌های نقدی و آگاهی از نیاز‌های مالی است که با تکیه بر آن می‌توان روند تولید یا قیمت‌گذاری کالا و خدمات را مشخص کرد. برای کسب‌وکار نوپا یا استارت‌آپ‌های کوچک صرف اشراف داشتن به وضعیت مالی کافی نیست بلکه جایگاه مالی کجا مهم است.

فواید بهره‌گیری از پیش‌بینی مالی برای کسب‌وکار‌های کوچک و نوپا شامل مواردی مانند مدیریت مالی، مدیریت وجوه نقدی، برآورد سرمایه راه‌اندازی، تشخیص سوددِه بودن ایده، تشخیص قابلیت اجرایی داشتن ایده و درنهایت تشخیص زمان رسیدن به نقطه سوددهی می‌شود.

به‌طور خلاصه می‌توان گفت دلیل استفاده از پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک، در مدیریت وجه نقد است. دانستن این نکته که سرمایه از کجا قرار است بیاید و در کجا خرج خواهد شد، تکلیف سرمایه‌گذار و سرمایه‌پذیر را به‌خوبی روشن می کند.

برای آماده‌سازی پیش بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک و کسب‌وکارهای نوپا ابتدا باید جایگاه آن کسب و کار مشخص شود. برنامه‌ریزی برای کسب‌وکاری که در مرحله اجرا قرار دارد، متفاوت از کسب‌وکاری است که هنوز در مرحله ارزیابی آینده قرار داد. تنظیم سند پیش بینی مالی برای مورد اول با تکیه بر داده‌های تاریخی آسان‌تر است اما کسب‌وکار دیگری ممکن است به تحقیقات بازار برای مدل سازی احتیاج داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • ۲۳ سند، آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور است
  • دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود