Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@14:16:06 GMT

جدایی ری از تهران، آغازگر جدایی شمیرانات

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۷۸۹۳۵

جدایی ری از تهران، آغازگر جدایی شمیرانات

رئیس پیشین شورای شهر تهران اعلام کرد: در موضوع جدایی ری از تهران باید از نگاه ناسیونالیستی محلی دست برداشت. ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۴ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، مهدی چمران در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد مطرح شدن مجدد موضوع جدایی ری از تهران با بیان این‌که پیش از این نیز در دوره‌های گذشته موضوع جدایی ری از تهران مطرح شده بود، گفت: رییس جمهور پیشین هنگامی که در قالب‌ سفرهای استانی به شهر ری سفر کرد گروهی از مردم از وی درخواست کردند که شهر ری به یک شهر مجزا تبدیل شود و آن موقع نیز ما به دلیل مشکلاتی که ممکن است این جدایی ایجاد کند با این موضوع مخالفت کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که معتقدم که جدا شدن ری از تهران موجب آسیب دیدن ری می‌شود، اظهار کرد: درآمدی که شهر ری کسب می‌کند کمتر از آن است که بتوان یک منطقه تهران را اداره کرد چه برسد به این‌که بخواهند یک شهر را اداره کنند.

رییس پیشین شورای شهر تهران با بیان این‌که شهرهای کوچک و بزرگ که دقیقا در کنار یکدیگر قرار دارند، اگر حکمرانی آنها یکسان نباشد قطعا آسیب می‌بیند و بیشترین آسیب نیز متوجه شهرهای کوچک است، ادامه داد: چه‌طور می‌شود یک منطقه‌ شهر تهران را که امکانات در تهران ادغام شده و وابسته به تهران است را به یکباره جدا کرد؟ به عنوان مثال شما نمی‌توانید شبکه مترو و اتوبوس را جدا کنید.

چمران با بیان این‌که جدا شدن ری با تهران سرآغاز جدایی تجریش از تهران است، اظهار کرد: اگر شهر ری از تهران جدا شود مطمئن باشید بعد از مدتی شمیرانات نیز خواهان جدایی از تهران است و بعد از آن مناطق دیگر نیز می‌توانند با شهرهای در حریم ادغام شده و از تهران جدا شوند و آیا افرادی که خواهان این جدایی هستند تا به حال فکر کرده‌اند چه بلایی ممکن است بر سر تهران بیاید؟.

رییس پیشین شورای شهر تهران با بیان این‌که مگر می‌شود میان شمیران و قلهک و یا در اتوبان آزادگان دیوار کشید و شهر را از هم جدا کرد؟ گفت: مدیریت اینگونه بسیار آسیب‌زا است و عمدتا بیشترین آسیب را نیز شهرهای کوچک می‌بینند.

وی با بیان این‌که در تهران رشد جمعیت کمتر از 2 درصد است اما در شهرهای اقماری این رشد حتی تا 12 درصد نیز می‌رسد، ادامه داد: رشد بالای جمعیت می‌تواند به تهران آسیب بزند و این درحالی است که به دلیل امکانات کم و نامناسب است. شهرهای اقماری عمدتا ساکنین این شهرها برای رفع نیازشان به تهران می‌آیند و این مساله برای تهران مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد، چرا که باید به شهروندان شهرهای مجاورش نیز خدمات ارائه کند.

چمران با بیان این‌که جدایی ری از تهران را باید منطقی و به دور از فضای سیاست‌زده و قومی ـ قبیله‌ای بررسی کرد، گفت: ما نمی‌دانیم براساس چه مبنایی الان موضوع جدایی ری از تهران علم شده است؟ چرا که شهر ری آمادگی لازم برای جدایی از تهران را ندارد.

رییس پیشین شورای شهر تهران با بیان این‌که متاسفانه برخی از اعضای شورای شهر تهران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی که خواهان جدایی شهر ری از تهران هستند، مباحث فنی را در نظر نمی‌گیرند و به نظر نمی‌رسد تنها دلیل‌شان برای این جدایی کاهش هزینه‌های شهرداری است، چرا که در صورت تبدیل شهر ری به یک شهر دیگر بودجه تهران قطع می‌شود، گفت: اگر واقعا می‌خواهند به شهر ری کمک کنند می‌بایست بودجه بیشتری را در اختیار این منطقه قرار دهند تا بتواند پروژه‌های عمرانی و زیرساختی خود را پیش ببرد نه این‌که فریاد جدایی سردهند.

وی ادامه داد: مگر ممکن است شهری را که در هم تنیده است و عملا یک شهر است را بخاطر خود نمائی چند نفر، قطعه قطعه و بر خلاف طبیعت، آن از هم جدا کرد؟. ممکن است که با یک مصوبه شهری را تکه پاره کرد ولی چون بر خلاف طبیعت شهر و عملکرد شهر شده است نمی تواند موفق شود. آیا می‌توان آب شهر، برق شهر، گاز شهر، اتوبوسهای شهر، مترو شهر را از هم جدا کرد؟ از همه مهمتر مدیریت چندگانه است که نیازی به بحث ندارد. بهتر است از ناسیونالیستی محلی دست بر داریم و زندگی مردم را خراب نکنیم.

چمران با بیان این‌که تفکر جدا کردن شهرها بدون توجه به مباحث فنی، تفکر ضد انسجام ملی است، اظهار کرد: جدایی ری از تهران، قطعا زمینه‌ساز جدایی شمیرانات نیز است و این به نظر می‌رسد اعضای شورای شهر به جای سخنرانی، تذکر و نطق شورا و یا حتی توییت بهتر است با نمایندگان مجلس شورای اسلامی رایزنی کنند و ابعاد مختلف این جدایی را برای آنها توضیح دهند.

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۸۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران فاطمه یزدیان، رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره کرد.

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیات جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

کد خبر 6097171

دیگر خبرها

  • ببینید | سوال معنادار عضو زن شورای شهر تهران علیه ادعای زاکانی با چاشنی پارک لاله!
  • «جدایی قنبر از صنم» هفته آخر اردیبهشت اکران می شود
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • دخل و خرج شهرداری تهران زیر ذره بین شورا
  • امام صادق (ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه بود
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد فقه و نهضت علمی اسلامی است
  • لیست «ائتلاف امناء» برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • رونمایی از لیست انتخاباتی شورای وحدت برای تهران+اسامی
  • عکس| ناراحتی یک پرسپولیسی؛ جدایی نزدیک است!