Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، با تشریح وضعیت اقتصادی و حوزه صنعت در کشورمان در طی برگزاری هجدهمین کنفرانس عمومی سازمان توسعه صنعتی سازمان ملل (یونیدو)، اظهار کرد: ایران از قابلیت ها و ظرفیت های بسیاری در حوزه های مختلف برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، قبادیان با بیان اینکه یکی از اهداف اصلی ایران، کمک به شرکت‌های داخلی در صنایع مختلف برای همکاری با شرکت‌ها و سازمان های بین المللی به منظور تبادل فناوری است، از تمایل کشورمان برای همکاری با سایر کشورهای در حال توسعه در حوزه های صنعتی، فنی و مهندسی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزیر صمت حوزه صنعت را یکی از کلیدی ترین حوزه های اقتصاد و اساس رشد و توسعه اقتصادی هر کشور عنوان کرد، بطوریکه دستیابی به توسعه اقتصادی بدون دستیابی به توسعه صنعتی امکان پذیر نخواهد بود.


وی با اشاره به اینکه بعد از اجرای برجام، شرکت ها و سرمایه گذارن خارجی تمایل فراوانی برای حضور در حوزه صنعت ایران ابراز کردند، عنوان نمود که متاسفانه این فرصت ها بدلیل رفتار غیرقانونی آمریکا و اقدامات زورمدارانه یکجانبه این کشور علیه ایران، تحت تاثیر قرار گرفتند. خروج یکجانبه امریکا از برجام و اعمال مجدد تحریم های غیرقانونی، اثر مخربی بر سرمایه گذاری خارجی در حوزه صنعت ایران داشته است. معاون وزیر صمت در این رابطه اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران از یونیدو انتظار دارد بطور کامل به مسئولیت خود برای توسعه صنعتی اعضای سازمان ملل عمل کرده و فعالانه در پروژه های توسعه صنعتی ایران مشارکت نماید.


 هجدهمین کنفرانس عمومی سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) از تاریخ 12 آبان 1398 ( 3 نوامبر 2019) به مدد پنج روز در شهر ابوظبی امارات متحده عربی آغاز به کار کرد. کنفرانس عمومی اصلی ترین ارگان یونیدو به شمار می رود که وظیفه تعیین خط مشی و سیاست های کلی این سازمان را بر عهده دارد و هر دو سال یکبار تشکیل جلسه می دهد. این چهارمین بار از زمان تبدیل شدن یونیدو به یک آژانس تخصصی ملل متحد است که کنفرانس عمومی در مکانی غیر از مقر اصلی یونیدو در شهر وین اتریش برگزار می گردد.
جمهوری اسلامی ایران از اعضاء فعال یونیدو محسوب می شود و در ارگان های اصلی آن از جمله هیات مدیره، کمیته برنامه و بودجه و کنفرانس عمومی حضوری فعال دارد.


هیاتی از جمهوری اسلامی ایران مرکب از کاظم غریب آبادی، سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد دفتر سازمان ملل متحد در وین، برات قبادیان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، سید مهدی میرصالحی مدیرکل دفتر مالکیت معنوی وزارت صمت، در این اجلاس حضور دارد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی 13 آبان 13 آبان یوم الله ۱۳ آبان ۱۳ آبان روز استکبار ستیزی مجلس مسجد تراز اسلامی اردبیل روزنامه یونیدو سازمان یونیدو جمهوری اسلامی ایران ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۹۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت: با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می دهیم

عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت گفت: ایران در حال حاضر چهار روز کاری مشترک با دنیا دارد و اگر یک روز دیگر هم کم شود، ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم که عدد کمی در محاسبات اقتصادی نیست.

اخیرا کمیسیون اجتماعی مجلس تصمیم گرفت روزهای تعطیل هفته پنجشنبه و جمعه و روزهای کاری هفته از شنبه تا چهارشنبه تعیین شود که انتقاد فعالان اقتصادی را به دنبال داشت. البته این موضوع هنوز قطعی نسیت و باید منتظر بررسی نهایی این قانون در صحن علنی مجلس باشیم.

در این رابطه آرمان خالقی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تعطیلات دو روزه آخر هفته از چند منظر قابل بررسی است، تصریح کرد: بحث اول کلیت طرح است که آیا با توجه به میزان درآنمدو رفاه مردم این کشش وجود دارد که پنج روز کاری داشته باشیم؟ چراکه با تعطیل شدن یک روز، اضافه‌کاری‌ها، سطح تردد در شهر و به طور کلی کسب و کارها متاثر خواهند شد. اما در مجموع امیدواریم اجرای این تصمیم منجر به افزایش سطح بهره‌وری شود.

وی افزود: با فرض اینکه کلیت موضوع را بپذیریم، بحث روز تعطیلات مطرح می‌شود. با توجه به اینکه روز جمعه تعطیلات در فرهنگ ایران جا افتاده، روز دوم باید یک روز قبل یا بعد از آن باشد. با توجه به اینکه تعطیلات عرف در دنیا شنبه و یکشنبه است، اگر روز پنجشنبه تعطیلات باشد، سه روز ارتباطات بین‌المللی نخواهیم داشت. بنابراین برای اینکه همپوشانی ایجاد کنیم تا اختلاف روزهای کاری ما با بازار کشورهای دیگر به حداقل برسد، بهتر است روز دوم تعطیلات، شنبه باشد.

خالقی همچنین با بیان اینکه باید این نکته را در نظر گرفت که چه جمعیتی از دنیا روز شنبه تعطیل است، تصریح کرد: برای اتخاذ تصمیم به این بزرگی باید منافع اقتصادی، مطالعات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی بررسی شود. ما در حال حاضر هم چهار روز کاری مشترک با دنیا داریم و اگر یک روز دیگر هم کم شود، ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم که عدد کمی در محاسبات اقتصادی نیست. علاوه بر این اختلاف زمانی با برخی کشورها هم هست و باید این نکته را در نظر گرفت که مثلا ساعات کاری مشترک ایران و چین سه تا چهار ساعت در روز است.

عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تعطیلی روز شنبه در بسیاری از کشورهای مسلمان، تصریح کرد: به نظر می‌رسد لازم است یک مطالعه کارشناسی دقیق انجام تا مشخص شود با تعطیل شدن روز پنجشنبه چقدر فرصت از دست می‌رود و چه خسارت‌هایی به کشور وارد می‌شود. از طرف دیگر نمی‌توان با این استدلال که تعطیلی برای بخش خصوصی اجباری نیست و بخش‌های دولتی تعطیل هستند، روز پنجشنبه را تعطیل کرد، چراکه دولت خدمتگذار مردم است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی نمایش خانگی / در وعده صادق روایت اول را ارائه دادیم
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • معرفی ظرفیت‌های صادراتی همدان برای افزایش تعاملات تجاری غرب
  • ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر معرفی می‌شود
  • عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت: با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می دهیم