Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-معاون اول رئیس جمهور با اشاره به برخی انتقادات از عملکرد دولت در صدور مجوز واردات برخی کالاها در ماه‌های ابتدایی سال ۹۷،‌گفت: گاهی می‌شنویم که برخی می‌گویند در دو ماه سال قبل آنقدر ارز برای واردات کالا داده شد؛ این افراد فکر می‌کنند که تخصیص این میزان ارز کار بدی بوده است.

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور صبح دوشنبه در آیین نکوداشت روز ملی بیمه سلامت که در سالن همایش‌های صداوسیما برگزار شد با گرامیداشت یوم‌الله ۱۳ آبان خاطرنشان کرد: ۱۳ آبان برای ملت بزرگ ایران روزی مهم، سرنوشت‌ساز و تأثیرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در این روز سه حادثه تاریخی اتفاق افتاد؛ نخستین حادثه تبعید امام خمینی (ره) بعد از سخنرانی درباره تصویب لایحه کاپیتولاسیون به دستور آمریکایی‌ها در مجلس بود. دومین حادثه مربوط به کشتار دانش‌آموزان عزیزمان در آبان‌ ماه سال ۵۷ بود. این حادثه در اوج روزهای پیروزی انقلاب اسلامی و به معنایی دیگر به دستور آمریکایی‌ها رخ داد. آن‌ها فکر می‌کردند که در ماه‌های آخر می‌توانند با خشونت بیشتری مانع پیروزی انقلاب اسلامی در تاریخ ۲۲ بهمن‌ماه سال ۵۷ شوند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به واقعه تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان پیرو خط امام در سال ۵۸ گفت: سومین حادثه تاریخی که در سیزدهم آبان‌ماه رخ داد تسخیر لانه جاسوسی بود؛ این اقدام به مناسبت رفتن شاه به آمریکا و یادآوری خاطره خروج شاه از کشور و کودتای ۲۸ مرداد و بازگشت مجدد شاه به کشور بود. دانشجویان از آن واقعه تجربه داشتند و لانه جاسوسی را نیز بر اساس همان تجربه اشغال کردند که حرکتی تأثیرگذار بود.

جهانگیری با بیان اینکه آمریکایی‌ها در سیزدهم آبان‌ ماه سال گذشته بازگشت شدیدتر تحریم‌های خود علیه ایران را اعلام کردند، اظهار کرد: امروز یک سال از تحریم‌های شدیدی که آمریکایی‌ها علیه ملت ایران اعمال کردند، می‌گذرد؛ قاعدتا برای آمریکایی‌ها نیز ۱۳ آبان روز مهمی بود که تلاش کردند ترتیبات تحریم‌های اخیر خود را جوری عملی کنند که در مقابله با این روز قرار بگیرد.

وی با اشاره به مصوبه مجلس شورای اسلامی در خصوص نامگذاری ۱۳ آبان به عنوان روز استکبارستیزی خاطرنشان کرد: ۱۳ آبان واقعا یادآور استقلال طلبی ملت ایران است. طی یک قرن گذشته ملت ایران در تمام حرکات آزادی‌خواهانه خود به صورت جدی به دنبال استقلال، آزادی و توسعه و پیشرفت بوده است.

معاون اول رئیس جمهور در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به آغاز اجرای طرح پوشش اجباری بیمه همگانی در کشور گفت: مطمئنا یکی از مهمترین رسالت‌های ائمه و اولیای الهی و انقلاب اسلامی و همچنین امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری استقرار عدالت در کشور است و چنانچه که ما به دنبال آرمانی هستیم، هیچ آرمانی مقدس‌تر از استقرار عدالت در کشور وجود ندارد.

جهانگیری با تاکید بر اینکه توسعه بدون عدالت امکان‌پذیر نیست، تحقق عدالت را ایجاد فرصت برابر در همه زمینه‌ها در کشور از جمله بخش آموزش و سیاست عنوان کرد و گفت: باید فرصت برابر آموزشی و سیاسی برای همه آحاد ملت ایجاد کنیم و این گونه نباشد که عده‌ای در پشت درهای سیاست بمانند و عده‌ای از همه فیلترها عبور کنند؛ عده‌ای با همه شایستگی‌هایشان پشت منصب‌ها و مراحل سیاسی و اداری جا بمانند و عده‌ای دیگر بدون شایستگی بتوانند همه مدارج را طی کنند.

وی تصریح کرد: عدالت در عرصه سیاسی یعنی اینکه باید برای همه آحاد ملت ایران فرصت مناسب فراهم کرد؛ البته همه این فرصت‌ها باید قانونمند و در چارچوب قانون اعمال شوند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه سلامت را نقطه برجسته فرصت برابر در جامعه عنوان کرد و گفت: مردم باید احساس کنند که در بخش سلامت از فرصت برابر برخوردار هستند. تجربه موفق جهانی که تاکنون بر اساس آن عمل شده است استقرار یک نظام بیمه‌ای در همه مسائل است. حتی زمانی که مردم دغدغه سیل، تصادف و آتش‌سوزی را دارند پوشش بیمه‌ای می‌تواند این دغدغه‌ها را برطرف کند.

جهانگیری با تاکید بر اهمیت استقرار نظام بیمه‌ای در کشور خاطرنشان کرد: بیمه سلامت رکن اصلی نظام بیمه‌ای در دنیا و کانون اصلی تمرکز رویکرد عدالت‌ طلبی در جامعه است.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: بیمه سلامت در کشور با این هدف ایجاد شد که افراد در هر نقطه در کشور تحت یک پوشش حداقلی و مطمئن درمانی باشند. در این راستا همه مسئولان بخش سلامت باید تلاش کنند تا موفق شویم این موضوع را به نحو مطلوب انجام دهیم.

جهانگیری با اشاره به اهتمام دولت تدبیر و امید به بخش سلامت جامعه خاطرنشان کرد: دولت تدبیر و امید از روز نخست فعالیت خود توجه به موضوع سلامت جامعه را در دستور کار خود قرار داد؛ در سال ۹۲ که کشور در تحریم بود و ما اجازه داشتیم روزانه یک میلیون بشکه نفت صادر کنیم، مسئله طرح تحول سلامت در دستور کار دولت قرار گرفت و این طرح در سال ۹۳ اجرا شد.

وی با بیان اینکه طرح تحول سلامت اقدام بسیار بزرگی بود که دولت در سخت‌ترین شرایط تحریمی آن را اجرا کرد، خاطرنشان کرد: در تنها بخشی که قبول کردیم یک درصد مالیات بر ارزش افزوده اضافه شود فقط برای اجرای طرح تحول سلامت بود و از این محل نیز منابع خوبی برای اجرای این طرح تخصیص یافت.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه صحبت‌های خود با تقدیر از خدمات قاضی‌زاده هاشمی وزیر پیشین وزیر بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: یکی از مباحثی که در طرح تحول سلامت با آن روبرو بودیم،‌ این بود که باید اصلاحاتی در این طرح انجام شود تا بودجه بتواند پاسخگوی آن باشد. در این راستا خوشبختانه آقای نمکی وزیر بهداشت هم طرح تحول سلامت را با جدیت باور دارد و دنبال می‌کند و هم کسانی که در بخش بیمه‌ای فعالیت می‌کنند با این طرح و اصلاحات آن آشنا هستند و در این راستا گام‌های مناسبی در حال برداشته شدن است.

به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر اینکه امروز دولت از نظر بودجه‌ای در سخت‌ترین شرایط خود قرار دارد، خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها یک سال بعد از اعمال تحریم‌های شدید خود می‌خواستند که اقتصاد ایران را به فروپاشی بکشانند ولی امروز با سربلندی می‌گویم که وضع اقتصاد ایران با سربلندی قابل مقایسه با چنین روزهایی در سال گذشته نیست. امروز هم جهت تورم اقتصاد عوض شده و به سمت کاهشی در حال حرکت است و هم جهت رشد اقتصادی تغییر کرده و به سمت مثبت در حال حرکت است. تابستان امسال نسبت به سال قبل ۸۴۰ هزار شغل جدید ایجاد شد، این در حالیست که فقط یک اقتصاد پویا و گردن‌کلفت می‌تواند چنین کاری را انجام دهد.

وی با بیان اینکه امروز ثبات خوبی در اقتصاد کشور حاکم شده است، اظهار کرد:‌ البته همچنان وضع معیشت مردم از دغدغه‌های اصلی دولت محسوب می‌شود.

معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: ‌امروز در بخش بودجه‌ای نیازمند تأمین درآمدهای جدید و صرفه‌جویی‌های شدیدی در هزینه‌های دستگاه‌های دولتی هستیم. با این حال در چنین شرایطی از طرف دولت اعلام می‌کنیم که بخش سلامت به هیچ وجه از اولویت توجه و حمایت دولت خارج نشده است. به مردم اطمینان می‌دهیم که همچنان مسئله سلامت آن‌ها دغدغه اصلی دولت است و ما به دنبال آن هستیم تا با اصلاحاتی که بر روی طرح تحول سلامت انجام داده‌ایم، این طرح را به خوبی به پیش ببریم.

جهانگیری با اشاره به ثبت‌نام ۱۰ میلیون نفر در مرحله قبلی طرح بیمه همگانی گفت: بعد از ثبت نام‌های مرحله قبلی وضعیت افرادی که در پوشش بیمه درمانی هم‌پوشانی داشتند رسیدگی شد و افرادی که از تمکن مالی برخوردار بودند از پوشش بیمه‌های درمانی حذف شدند. برای طبقات ضعیف جامعه پوشش اجباری پیش‌بینی شده که بر اساس آن اگر فردی تا ۴۰ درصد حداقل حقوق درآمد داشته باشد، صددرصد هزینه‌های بیمه‌اش توسط دولت پرداخت می‌شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر لزوم تکریم پزشکان به عنوان بزرگترین سرمایه‌های کشور اظهار کرد:‌ ممکن است در هر جامعه‌ای مشکلاتی وجود داشته باشد و افرادی باشند که مرتکب تخلفاتی می‌شوند اما نباید گروه‌های مرجعی همچون پزشکان که مورد اعتماد مردم هستند به خاطر اشتباه عده‌ای از همان جامعه احساس کنند که اقداماتشان نادیده گرفته شده است.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه جامعه پزشکان و فرهنگیان امروز بالاترین درصد اعتماد در میان مردم را دارند، اظهار کرد: اگر دولت بخواهد که از قشری مالیات بگیرد نهایتا این کار را انجام می‌دهد و پزشکان نیز حتما قانونمند هستند و در این زمینه با سیاست‌های دولت همراهی می‌کنند، اما اگر در جایی اتفاقی افتاد و یک نفر رفتاری انجام داد نباید این رفتار به همه جامعه پزشکی تعمیم داده شود.

جهانگیری با تاکید بر اینکه امروز ایران به اعتبار پزشکانش در منطقه سرآمد شده است، اظهار کرد: از پزشکان به عنوان مهمترین سرمایه‌های کشور صمیمانه تشکر می‌کنم. همچنین از کسانی که در بخش دارویی فعالیت می‌کنند نیز قدردانی می‌کنم. بر اساس گفته‌های وزیر بهداشت امروز ۹۷ درصد داروی مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود که این اقدام بزرگی است. امروز به مردم این اطمینان داده شده که در بدترین شرایط نیز بخش تامین داروی کشور اجازه نمی‌دهد در موضوع دارو و تجهیزات پزشکی کشور با مشکل روبرو شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به برخی انتقادات از عملکرد دولت در صدور مجوز واردات برخی کالاها در ماه‌های ابتدایی سال ۹۷ اظهار کرد: گاهی می‌شنویم که برخی می‌گویند در دو ماه سال قبل آنقدر ارز برای واردات کالا داده شد؛ این افراد فکر می‌کنند که تخصیص این میزان ارز کار بدی بوده است این در حالی است که این اقدام بهترین کاری بود که می‌توانست انجام شود.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اعلام آمریکا در خصوص اعمال تحریم‌های شدیدتر علیه کشور ادامه داد: آمریکایی‌ها از اردیبهشت‌ماه اعلام کرده بودند که از ماه‌های مرداد و آبان تحریم‌های جدیدشان را اعمال می‌کنند؛ آیا ما باید دست روی دست می‌گذاشتیم، می‌نشستیم و نگاه می‌کردیم که تحریم شویم؟

جهانگیری تأکید کرد: چند ماه پیش از اعمال تحریم‌ها برای برخی کالاهای اساسی و پر نیاز کشور برای بیش از نیاز کشور کالا وارد کردیم؛ آینده‌نگری و دانش مدیریتی حکم می‌کند که در موقع مناسب تصمیمات خوب و دقیق اتخاذ شود تا مردم با مشکل مواجه نباشند.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۲۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمه کشتی کانتینری توقیف شده «MCS Aries» در سلامت کامل هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌اکبر مرزبان در مورد آخرین وضعیت خدمه کشتی کانتینری به نام MCS Aries با پرچم کشور پرتغال که ۲۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ توقیف شد، اظهار کرد: برخلاف ادعای رسانه‌های بیگانه و معاند از جمله رسانه‌های تحت حمایت رژیم غاصب و اشغالگر صهیونیستی مبنی بر گروگان‌گیری خدمه کشتی مذکور که قویاً تکذیب می‌شود، تمامی ۲۴ خدمه کشتی مذکور در سلامت کامل به سر می‌برند و جای هیچ‌گونه نگرانی در خصوص سلامت، بهداشت، رفاه و ایمنی این افراد وجود ندارد.

یک خدمه خانم به هند بازگشت

وی افزود: در ابتدای امر ۲۵ خدمه کشتی MCS Aries با تابعیت کشورهای هند، پاکستان، فیلیپین، ۱ نفر روسیه و ۱ نفر استونی در کشتی وجود داشت که بلافاصله با هماهنگی دیپلماتیک یکی از این خدمه هندی که خانم بود و فعالیت کارورزی داشت از سایر خدمه جدا شد و به میهن خود بازگشت.

سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: بلافاصله پس از توقیف کشتی مذکور و ابراز نگرانی سفارتخانه‌های خدمه روی کشتی، تماس‌های لازم از سوی دولت‌های متبوع با دستگاه وزارت امور خارجه ایران انجام شد و با هماهنگی سازمان بنادر و دریانوردی مکاتبات لازم انجام تا فعالیت‌ها دنبال شود.

هیچ‌گونه تهدیدی برای خدمه کشتی توقیفی وجود ندارد

مرزبان با اشاره به اینکه طبق اعلام سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت امور خارجه هیچ‌گونه تهدیدی برای خدمه کشتی توقیف شده وجود نداشته و ندارد، تصریح کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از دولت‌های عضو کنوانسیون کار دریایی (MLC 2006) و بر اساس اصول حقوق بشری و رویکرد انسانی و دینی خود، تمامی تمهیدات لازم را برای حفظ سلامت، بهداشت، رفاه و ایمنی جان خدمه کشتی مربوطه اندیشیده است و جای هیچ گونه نگرانی در این خصوص وجود ندارد و تمامی خدمه آزادانه در کشتی حضور دارند و از تمامی حقوق لازم برخوردار هستند.

برقراری تماس تلفنی، اینترنتی و ملاقات با خدمه کشتی

وی با تاکید بر اینکه صرفاً کشتی MCS Aries توقیف شده و خدمه کشتی توقیف نشده‌اند، عنوان کرد: این خدمه آزادانه روی کشتی حضور دارند و به امکانات اینترنتی و تلفنی جهت برقراری ارتباط با خانواده‌های خود برخوردار هستند و تمامی مراتب به سفارتخانه‌های متبوع اطلاع داده شده است و در عین حال با هماهنگی صورت گرفته سفرا و نمایندگان سفارتخانه‌های این اتباع، دیدار کرده‌اند و در هر زمان دیگری امکان دیدار مجدد وجود دارد و هیچ گونه مشکلی در این زمینه نیست.

امکان بازگشت به میهن مازاد حداقل خدمه کشتی

سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه سازمان بنادر و دریانوردی به نماینده مالک و دولت تحت پرچم کشتی اعلام کرده است که با رعایت شرایط ایمنی امکان بازگشت به میهن مازاد حداقل خدمه روی کشتی وجود دارد، اظهار داشت: از نماینده مذکور درخواست شده در صورت تمایل، درخواست رسمی خود را ارائه کنند و پس از آن اقدامات مقتضی انجام خواهد شد.

مرزبان با تاکید بر اینکه خوشبختانه اقدامات صورت گرفته از سوی سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت امور خارجه به خانواده و دولت کشورهای متبوع خدمه کشتی، اطمینان داد که جای هیچ‌گونه نگرانی در خصوص تامین امنیت، سلامت و ایمنی خدمه وجود ندارد.

این مقام مسئول سازمان بنادر و دریانوردی در پایان خاطر نشان کرد: مسیر ارتباطی از سوی انجمن صنفی کارگری دریانوردان تجاری ایران نیز دنبال و مراتب منعکس شده و در حال حاضر فضای بسیار آرامی در کشتی حاکم است و خدمه در سلامت کامل به سر می‌برند و تا زمانی که تصمیم‌گیری نهایی صورت گیرد، شرایط مساعد برای تمامی خدمه روی کشتی، فراهم خواهد بود.

کد خبر 6092972 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • تمام خدمه کشتی پرتغالی توقیف‌شده در سلامت کامل هستند
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • آخرین وضعیت خدمه کشتی توقیف‌شده MCS Aries اعلام شد
  • تمام خدمه کشتی پرتقالی توقیف‌شده MCS در سلامت کامل هستند
  • خدمه کشتی پرتغالی در سلامت کامل هستند
  • خدمه کشتی کانتینری توقیف شده MCS Aries در سلامت کامل هستند
  • خدمه کشتی کانتینری توقیف شده «MCS Aries» در سلامت کامل هستند
  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!