Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، موسی خلیل‌اللهی رئیس‌کل دادگستری آذربایجان شرقی، با اشاره به توجه به مشکلات ایجاد شده در استان برای همزمانی بررسی پرونده‌های کیفری و خانواده در یک مجتمع قضایی گفت: بر اساس تقاضای ما، به دستور رئیس قوه قضاییه، دادگاه خانواده از سایر دادگاه‌ها در یک ساختمان مجزا تفکیک می‌شود و بخشی از اعتبارات آن در این سفر اختصاص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در یک ماه اخیر در منطقه ارم ۱۱۵۰۰ متر مربع خریداری شد و در اختیار دادگستری قرار گرفت. رئیس قوه دستور دادند این ساختمان بنا شده و در اختیار پرونده‌های خانواده قرار گیرد. این مجتمع در سه فاز احداث می‌شود. در فاز اول ۵۰۰۰ متر مربع احداث می‌شود که نیاز استان را برای چند سال رفع می‌کند.

رئیس‌کل دادگستری آذربایجان شرقی افزود: در این سفر در مورد اینکه در کادر قضایی مشکل کمبود نیرو داریم، در شورای عالی قضایی کشور در تبریز، رئیس قوه دستور دادند ۳۲ نفر کادر قضایی به استان اختصاص یابد.

او با بیان اینکه در حوزه مبارزه با فساد اقتصادی در ۱۸ ماه از سال ۹۷ و ۹۸ بیش از ۴۰ نفر دستگیری داشتیم که ۲۲ میلیارد تومان به بیت المال بازگشت و حدود ۱۰۰ سال به حبس محکوم شدند، اضافه کرد: علاوه بر این پرونده‌ها شنبه گذشته تعدادی دستگیر شدند که در مجموع با سایر پرونده‌ها ۲۳۸ میلیارد تومان پرونده مفاسد اقتصادی و ۱۰۹ میلیون دلار مفاسد ارزی کشف و در دست بررسی است.

خلیل‌اللهی با اشاره به ورود دادگستری در حوزه خرید و فروش غیرقانونی طلا، گفت: کار خوبی که از تبریز در کل کشور آغاز شد، پرونده‌ای در مورد معاملات صوری و کاغذی بدون رد و بدل شدن طلا بود، اثر منفی آن تابعیت عرضه از تقاضا بود که بدون رد و بدل شدن طلا، موجب گران شدن می‌شدند لذا ۶ نفر در این زمینه دستگیر شده که تاثیر زیادی در کنترل قیمت طلا گذاشت.

او با اشاره به اقدامات دادگستری در حوزه حمایت از واحد‌های تولیدی گفت: کمیسیون اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در چند سال گذشته در استان موفق عمل کرده است که ۳۲ کارخانه در آذربایجان شرقی احیا شده و ۱۴۶۰ کارگر بیکار شده یا در معرض بیکاری را به کار بازگرداندیم.

رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی خاطر نشان کرد: یک مورد آن کارخانه کاشی سازی "تبریزکف" مرند بود که پس از ورشکستگی، احیا شده و واگذار شد که اکنون یکی از صادر کنندگان خوب استان است. ماشین آلات تراکتور سازی تبریز یکی از چالش‌های تبریز بود که اکنون از بهترین شرکت‌هاست. سراب بافت هم پس از احیا صف خرید تشکیل یافته، در رخش خودرو دیزل هم چندین هزار شاکی داشت که با احیای خط تولید، تعهدات خود را عملی کرد و اکنون تعداد شاکیان به ۲۰ نفر رسیده است.

او پرونده حادثه قطار تبریز ـ مشهد را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه این پرونده سه سال است در دادگاه کارکنان دولت در تهران به رای نهایی منجر نشده است، گفت: رئیس قوه قضاییه دستور داد که پرونده سریعا به جریان افتد و رای نهایی صادر شود و نتیجه به مردم گزارش شود.

این مقام مسئول قضایی تصریح کرد: برخی پرونده‌های دیگر هم که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بودند، رئیس قوه دستور دادند با قید فوریت در دستور کار قرار گیرد تا مشکلی برای مردم استان ایجاد نشود و گرهی از گره‌های مردم باز شود.

انتهای پیام/م

دستگیری ۴۰ مفسد اقتصادی در اردبیل

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قوه قضاییه دادگستری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۲۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون پیشگیری ازوقوع جرم دادگستری استان مازندران گفت: مرکز مهر خانواده دراستان‌ها راه اندازی شد تا ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام انجام شود و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند.

حجت الاسلام موسوی افزود:هم اکنون ۲۲ مرکز مهرخانواده دراستان درحال فعالیت هستند و ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز درسال گذشته وارد شد وتعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته ۲ هزارو ۳۴۳ مورد بوده است.

او همچنین به فعالیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه دراستان اشاره کرد و گفت: ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری استان مازندران است وبی شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهاد‌های مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و موثر باشند.

حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه ۱۴ هزارو ۴۱۴ فقره پرونده پارسال از محاکم دادگستری استان به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است، گفت: ۱۲۳ هزارو ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرارگرفت واز این تعداد ۲ هزارو ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شده که ۲۳ درصد آنها ازپرونده‌های طلاق بوده است.

دیگر خبرها

  • کشف ۲۰ همت کالای قاچاق و دستگیری ۹۴۵ متهم اقتصادی در سال جاری
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • کشف بیش از ۴۷ هزار آمپول قاچاق در تبریز
  • صدور دستور قضایی برای تعقیب کیفری متخلفان حوزه شهری البرز‌
  • ۸ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی برگزار می‌شود
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده