Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن ایروانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در زنجان افزود: CBR یا همان توانبخشی مبتنی بر جامعه مدل بین‌المللی است که هم‌اکنون در ۱۰۰ کشور جهان و در کشورمان نیز از ۲۲ سال گذشته تاکنون اجرا می شود.

وی اضافه کرد: زنجان جزء ۱۰ استان برتر کشور در اجرای این برنامه بوده و عملکرد بسیار خوبی داشته است و بر اساس برنامه ششم توسعه توانبخشی مبتنی بر جامعه در شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر جمعیت نیز اجرایی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این مسئول در زمان حاضر ۱۸ هزار معلول به ویژه در شهرهای کوچک و مناطق محروم از خدمات این برنامه بهره مند هستند و در پنج محور اساسی به گروه های هدف خدمات ارائه می شود.

ایروانی،  افزود: در زمان حاضر در حیطه های سلامت، آموزش، معاش، اجتماعی و توانمندسازی به معلولان خدمات لازم ارائه می شود و با اجرای این برنامه در مدت یکسال  به ۱۰۰ هزار نفر ازخانواده ها آموزش ارایه و ۳۰ هزار وسائل کمک توانبخشی در مناطق روستایی توزیع می شود.

وی اضافه کرد: علاوه بر آن پنج هزار منزل روستایی مناسب سازی، حدود ۳۵ هزار نفر از خدمات ارجاعی تخصصی، حدود ۱۰۰ هزار نفر در فعالیت های فرهنگی، ورزشی،  اجتماعی و هنری و حدود ۹ هزار معلول نیز از حمایت شغلی بهره مند می شوند.

این مسئول ادامه داد: این سازمان خدمات اجتماع محور را به گروه های هدف ارائه می کند، بطوریکه در زمان حاضر برای بهره مندی از ظرفیت های محلی ۶ هزار شورای توانبخشی محلی فعال بوده و علاوه بر آن، ۷۰۰ گروه خودیار با هدف حمایت از یکدیگر نیز تشکیل شده است.

رئیس گروه توانبخشی مبتنی بر جامعه سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: در زمان حاضر ۵۰۰ صندوق مالی خرد برای معلولان فعال شده که از جمله پروژه های  مشترک  سازمان بهزیستی کشور با صندوق کارآفرینی امید است.

وی یادآوری کرد: طبق برنامه ریزی ها، امسال ۲۵۰ صندوق مالی خرد دیگر آورده اولیه ۵۰ میلیون تومانی برای ۲۵ فرد معلول، در هشت استان کشور راه اندازی می شود.

ایروانی افزود: این تعداد، طی سال آینده به ۲ هزار صندوق مالی خرد در ۲۰ استان دیگر افزایش خواهد یافت، که  هدف آن، بهبود وضعیت معیشتی افراد معلول است.

این مسئول ادامه ادامه داد: یکی از رسالت های صندوق کارآفرینی و امید، توسعه خدمات مالی خرد بوده که ۳۰ میلیون تومان آن از طریق صندوق، ۲۵ میلیون تومان نیز توسط بهزیستی شروع بکار می کند که خود افراد نیز آورده  اولیه دارند که در نهایت به اشتغال فردی و گروهی منجر می شود.

وی همچنین به مقوله مهم ورزش درمانی به عنوان ایجاد توانمندی معلولان در روستاها اشاره کرد و گفت: یکی از سیاست های اصلی این سازمان رسیدگی به مناطق محروم و پاسخگویی به نیازهای این بخش است.

ایروانی افزود: نهادینه کردن ورزش در بین خانواده های معلولان و بازی های بوم و محلی روستایی مورد توجه قرار گرفته که این کار در استان های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و هرمزگان اجرا شده است و امیدواریم این مهم طی سال آینده در اغلب استانهای کشور گسترش یابد.

وی اضافه کرد: ورزش درمانی برای معلولان در سه فاز آموزش، تمرین های سه ماهه و در نهایت رقابت ها، برنامه ریزی شده که این کار برای یک‌هزار نفر و در سه استان یاد شده در حال انجام است.

ایروانی ادامه داد: این تعداد در سال آینده برای ۱۰ هزار نفر در ۱۰ استان کشور انجام می گیرد که زنجان نیز جزء استان های در نظر گرفته شده برای اجرای این طرح خواهد بود.

  رئیس گروه توانبخشی مبتنی بر جامعه سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: برای اجرای این طرح چهار هزار تسهیلگر دارای ۵۰ درصد معلولیت ساکن روستا همکاری می کنند و علاوه بر آن، پنج هزار داوطلب و ۱۲ هزار دهیار، هشت هزار بهورز هم مشارکت فعالانه ای دارند که در واقع خدمات در درب منزل ارائه می شود.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زنجان سازمان بهزیستی کشور معلولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۲۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی

 به گزارش جام جم آنلاین از گرگان رسول خزینی اظهار داشت  : پوشش درمان کلیه  بیمه شدگان صندوق  روستاییان تحت پوشش بیمه سلامت ایران و همچنین  پوشش بیمه  درمان بیمه شدگان مشمول 5 دهک اول درآمدی صندوق بیمه سلامت  همگانی ایرانیان در سال 1403 بصورت متمرکز در سامانه های الکترونیک این سازمان بصورت گروهی و غیر حضوری تمدید اعتبار گردید .
این مقام مسئول افزود : بیمه شدگان می توانند جهت اطلاع از اعتبار پوشش بیمه درمان خود از طریق سرشماری # 1666* اقدام نمایند .

 وی افزود:  متقاضیان پوشش بیمه درمان مشمول دهک های 6 تا 9 نیز جهت برخورداری از تخفیفات قابل توجه دولت محترم در پرداخت حق بیمه درمان ، میتوانند از طریق  سامانه  خدمات غیر حضوری به آدرس اینترنتی csp.ihio.gov.ir  مراجعه و نسبت به تمدید اعتبار بیمه نامه خود اقدام و از خدمات بیمه ای این سازمان برخوردار گردند . 
  
رئیس اداره بیمه گری و درآمد تصریح کرد  : بیمه شدگانی که به خدمات غیر حضوری این سازمان را دسترسی ندارند ، می توانند از طریق مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت طرف قرارداد جهت تمدید اعتبار و و بهره مندی از خدمات بیمه ای این سازمان اقدام نمایند .

دیگر خبرها

  • خرید بیش از ۹۵ میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد