Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مهر، حاتم شاکرمی در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه ارتقای ایمنی کارگران و کارفرمایان در برابر اشعه رادیو اکتیو و پرتوهای صنعتی، در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضیعت واگذاری و ساماندهی شرکت آذرآب اظهار داشت: یکی از گزینه های مدنظر برای واگذاری آذرآب شرکت گروه مپنا است که مدیران این شرکت نیز نقطه نظراتی دارند که قرار شد این موارد بررسی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، با تامین نقدینگی و آمادگی بانک کشاورزی برای واگذاری سهام خود، امیدواریم آذرآب هم همانند هپکو به تولید خود ادامه دهد.

وی افزود: البته در حال حاضر ظرفیت فعالیت در شرکت آذرآب حتی بیش از شرکت هپکو است و خوشبختانه سفارش و شرایط برای فعالیت شرکت آذرآب وجود دارد به طوری که بیش از ۳۰ هزار تن سفارش تولید به این شرکت داده شده است. 

معاون امور روابط کار وزیر کار با تاکید بر اینکه یقینا شرکت آذرآب در مسیر تولید قرار خواهد گرفت، گفت: بر اساس اعلام مدیرعامل بانک کشاورزی، امیدواریم هر چه زودتر واگذاری این شرکت به مپنا یا شرکت های دیگر تعیین تکلیف شود.

شاکرمی افزود: در حال حاضر به توافق رسیدیم تا بانک کشاورزی ۱۵ میلیارد تومان برای تامین سرمایه در گردش آذرآب تامین کند. بانک کشاورزی راجع به موضوع وثایق پرداخت این ۱۵ میلیارد تومان نکاتی مد نظر داشت که در این خصوص قرار شد سازمان تامین اجتماعی به تناسب طلب از شرکت آذرآب وثایق مورد نیاز را آزاد کند و در اختیار بانک کشاورزی قرار گیرد تا بتواند نقدینگی شرکت را تامین کند.

وی با تاکید بر اینکه آذرآب یک صنعت «صنعت ساز» است که اتفاقا در شرایط فعلی اقتصادی می توان از ظرفیت آن برای ایجاد واحدهای جدید و همچنین اصلاح ساختار شرکت های صنعتی استفاده کرد، درباره آخرین وضعیت تسویه مطالبات کارگران گفت: بانک کشاورزی از حدود ۱۰ روز پیش مکلف بود تا حداکثر طی مدت دو هفته مطالبات کارگران را پرداخت کند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۴۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های پتروشیمی بدهی خود را به شرکت گاز تسویه کنند

مرتضی شاهمیرزایی گفت: شرکت‌های پتروشیمی باید به حساب و کتاب خود توجه کرده و بدهی‌ها را تسویه کند. طبیعی است که مطابق برنامه باید بدهی را پرداخت کرد تا مانند چند روز گذشته، گاز قطع نشود. البته مجتمع و شرکت‌ها در بالا و پایین دست نباید خوراک را دریغ کنند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی امروز در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اساسی در سال جاری، تامین خوراک است، گفت: همه ما برای تحقق بخشیدن به این مهم، وظیفه داریم. سه شرکت ملی گاز، نفت و پالایش و پخش، کمک می‌کنند تا این اتفاق رقم بخورد.

وی ادامه داد: شرکت‌های پتروشیمی باید به حساب و کتاب خود توجه کرده و بدهی‌ها را تسویه کند. طبیعی است که مطابق برنامه باید بدهی را پرداخت کرد تا مانند چند روز گذشته، گاز قطع نشود. البته مجتمع و شرکت‌ها در بالا و پایین دست نباید خوراک را دریغ کنند.

شاهمیرزایی افزود: رویکرد اصلی صنعت پتروشیمی در دولت سیزدهم این است که کم‌کاری‌های گذشته را با سرمایه‌گذاری جبران کند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی عنوان کرد: هم‌اکنون طرح‌های جمع‌آوری گاز‌های همراه نفت در قالب چهار طرح برای جمع‌آوری گاز‌های غرب و شرق کارون از سوی شرکت پالایش بیدبلند خلیج‌فارس، شرکت هویزه خلیج‌فارس، ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و شرکت پتروشیمی مارون در حال اجراست تا از سوزاندن گاز‌هایی که در دهه‌های پیش سوزانده می‌شد، جلوگیری شود.

وی اظهار کرد: حداکثر تا سه سال آینده در مجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعب از گاز‌های همراه شرق و غرب کارون توسط صنعت پتروشیمی جمع‌آوری می‌شود که گاز متان آن به شبکه سراسری تزریق و C ۲+ آن خوراک پتروشیمی‌ها می‌شود.

شاهمیرزایی گفت: شرکت پتروشیمی به عنوان شرکت مادرتخصصی تا پایان این اتفاق در کنار هلدینگ‌ها خواهد بود. هلدینگ‌هایی که متعهد می‌شوند، باید به اندازه توان خود سرمایه‌گذاری کنند.

وی در پایان اضافه کرد: در حال حاضر مهمترین راهبرد صنعت پتروشیمی این است که به سمت تکمیل زنجیره ارزش برویم و این وابستگی در خام فروشی را به صفر برسانیم.

دیگر خبرها

  • واگذاری استقلال و پرسپولیس رسمی شد(عکس)
  • شرکت‌های پتروشیمی بدهی خود را به شرکت گاز تسویه کنند
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • احتمال تغییر رقم دستمزد کارگران در ۱۴۰۳ تقویت شد؛ آیا مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟
  • احتمال تغییر رقم دستمزد کارگران در ۱۴۰۳ تقویت شد/ آیا مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟
  • کارفرمایان باید حقوق و عزت کارگر را رعایت کنند
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد