Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@09:26:12 GMT

آمار حوادث جاده ای آذربایجان غربی نگران کننده است

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۸۵۶۴۵

آمار حوادث جاده ای آذربایجان غربی نگران کننده است

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس پلیس راه راهور ناجا گفت: آمار حوادث جاده در آذربایجان غربی نگران کننده است.

سردار حسینی در ششمین جلسه کمیسیون ایمنی راههای استان که در ارومیه برگزار شد، با اشاره به موفقیت‌های بدست آمده در کاهش تصادفات رانندگی در فاصله سال‌های ٨۵ تا ٩۵ گفت: در کنار طرح ها و برنامه‌های انجام شده در مدیریت مصرف سوخت،اصلاح قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، هوشمندسازی و نصب تجهیزات ایمنی روی خودروها اصلی ترین مولفه ای که توانست در دستیابی به این مهم کمک کند اجرای طرح های عمرانی در راهسازی و ارتقای درجه راههای ارتباطی بود که باید در ادامه این مسیر مورد توجه تمامی مسولین اجرایی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی آمار حوادث جاده ای استان را نگران کننده دانست و افزود: برای موفقیت در این بخش و کاهش تصادفات باید تمامی دستگاهها بدور از بخشی نگری با تمام توان وارد میدان عمل شوند. 

همچنین آیدین رحمانی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه حفاظت از نیروی انسانی به عنوان سرمایه کشور در اولویت برنامه های دولتمردان است گفت: حوزه ایمنی حمل و نقل و کاهش حوادث جاده ای نیازمند برنامه فرابخشی و انسجام دستگاههای متولی در عمل است.

وی با گرامیداشت سال‌روز 13 آبان، روز ملی دانش آموز افزود: تجربه درخشان ملت در دستیابی به پیروزی ها و گذر از بحران ها مثال روشنی است در انجام کارهای مهم در کشور و موفقیت در هر حوزه‌ای ازجمله کاهش حوادث جاده ای است که با همکاری و انسجام مسولین و همراهی مردم دور از دسترس نیست.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار به آثار زیانبار اجتماعی تصادفات جاده‌ای اشاره کرد و گفت: تبعات منفی این وقایع در خانواده ها و جامعه بسیار عمیق و گسترده است و برای مقابله با آن باید در حوزه نرم افزاری و سخت افزاری تدابیر جامع و اثربخش آندیشید.

رحمانی آموزش همگانی و تخصصی به کاربران جاده و حذف نقاط حادثه خیز، اصلاح و گسترش جاده ها و استفاده از تجهیزات نوین کنترلی را در مدیریت ترافیک و کاهش حوادث رانندگی ضروری دانست و خاطرنشان کرد: استفاده از از ظرفیت جمعیت های فعال در این حوزه در فرهنگسازی و اصلاح رفتارهای غلط در این بخش می تواند موثر باشد و امیدواریم شاهد ورود خیرین در اجرای طرح های ایمن سازی جاده ها نیز باشیم.

وی با بیان اینکه کاهش حوادث رانندگی در ناوگان حمل و نقل عمومی از دیگر اولویت های استان است،گفت: آذربایجان غربی شاهراه ارتباطی زمینی آسیا به کشورهای اروپایی و منطقه است و به همین دلیل شاهد حجم گسترده ای از تردد کامیون ها و ناوگان حمل و نقل عمومی در جاده‌های ارتباطی استان هستیم که با توجه به نظارت و کنترل‌های که بر فعالان در این بخش اعمال می شود کاهش میزان حوادث رانندگی تا به حد صفر رساندن آن دور از دسترس نبوده و مورد انتظار است. 


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی حوادث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۵۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!

گزارشی از وضعیت ناوگان هواپیمایی کشور را در اینجا می‌خوانید:

به گزارش اعتماد، در بخش عرضه، کارشناسان می‌گویند به غیر از ۳ هواپیمای ایرباس برجامی، ۱۳ فروند‌ای‌تی‌آر و چند فروند ایرباس ۳۴۰ ماهان، کل ناوگان کشور باید بازیافت شود.

«بازیافت» هواپیما بدین معنی است که بدنه هواپیما که از جنس آلومینیوم است به قطعات کوچک بریده شده و به کارخانه‌های مربوطه جهت ذوب و تبدیل به آلومینیوم نو شود. همچنین سایر قطعات اعم از سیم‌های مسی، قطعات فولادی، پلاستیک‌ها و... نیز تا جای ممکن بازسازی شوند.

کارشناسان حوزه هوانوردی می‌گویند حدود ۲۰ فروند هواپیمای مسافربری در کشور ارزش عملیاتی دارند که ۱۳ فروند آن توربوپراپ با ظرفیت ۷۰ نفر هستند که به دلیل نبود قطعات زمین‌گیر شده‌اند. می‌ماند ۷، ۸ فروند هواپیما که باید پرواز‌های داخلی و خارجی را به صورت همزمان انجام دهند که البته آن‌ها هم با کمبود قطعات مواجه هستند.

به عبارت دیگر، در حالی که کشور‌های امارات، قطر و ترکیه در مجموع بالای هزار فروند هواپیمای سرحال دارند، تعداد هواپیما‌های قابل اتکای ایران ۷ یا ۸ فروند است و باقی هواپیما‌های کشور شدیدا فرسوده شده‌اند.

دیگر خبرها

  • دمای هوای آذربایجان‌غربی کاهش می‌یابد
  • ۶ کشته و مصدوم در حادثه واژگونی خودروی پرشیا در جاده ماکو بازرگان
  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • تقویت سامانه بارشی در آذربایجان غربی/دمای هوا ۵ درجه کاهش می یابد
  • مصدومیت سه تن در سانحه رانندگی محور ارومیه - سلماس
  • تصادف ۱۷۱ خودرو طی ۷۲ ساعت گذشته در آذربایجان شرقی
  • تصادف ۱۷۱ خودرو در سه روز گذشته در آذربایجان شرقی
  • انحراف از جاده یک دستگاه خودرو پراید در محور مهاباد-سردشت
  • واژگونی خودرو پراید در محور ارومیه تبریز ۴ مصدوم بر جای گذاشت