Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیأت رئیسه مجلس می‌گوید با توجه به آشفتگی موجود در خصوص تعطیلی پنج‌شنبه‌ها، باید نسخه واحدی در این‌باره نوشته شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی‌اصغر یوسف‌نژاد، عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مرآت در پاسخ به پرسشی در ارتباط با طرح تعطیلی پنج‌شنبه‌ها، با بیان این که در کشور در خصوص تعطیلی پنج‌شنبه‌ها پراکندگی و آشفتگی وجود دارد اظهار داشت: پنج‌شنبه‌ها در تهران تعطیل و در استان‌ها یک روزِ غیرتعطیل است؛ به همین خاطر دستگاه‌های اجرایی فعال در شهرستان‌ها، نمی‌توانند در روزهای پنج‌شنبه با دستگاه‌های ملی در تهران ارتباط داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یوسف‌نژاد با اشاره به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها‌ی برخی ادارات نظیر ادارات گاز و برق در برخی استان‌ها گفت: بنابراین نسبت به تعطیلات برخورد دوگانه وجود دارد؛ این شرایط نیازمند ساماندهی است و با وجود دیدگاه‌های مختلف در این موضوع، لازم است نسخه یکسانی برای تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در کشور نوشته شود.

وی با بیان این که برخی می‌گویند با تعطیلی پنج‌شنبه‌ها راندمان کاری در طول هفته افزایش خواهد یافت گفت: آن‌ها از کاهش مصرف انرژی نیز به عنوان یکی از دلایل موافقت با تعطیلی پنج‌شنبه‌ها یاد می‌کنند؛ در مجموع این مسأله ذهن بسیاری از مسئولان را در کشور مشغول کرده است.

نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی با اعلام این مطلب که طرح تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در کمیسیون‌های مربوطه مورد بررسی قرار گرفته است گفت: برخی در مجلس تعطیلات را به صورت تطبیقی در مقایسه با دیگر کشورها مورد بررسی قرار داده‌اند؛ با این همه، بر اساس این بررسی‌ها، مجلس باید نسبت به ساماندهی تعطیلات در کشور اقدام کند.

میانگین تعطیلات سالانه کشورهای مختلف، 100 روز است

یوسف‌نژاد با اشاره به این که در حال حاضر میانگین تعطیلات سالانه در کشورها حدود 100 روز است گفت: این رقم در ایران به 80 روز می‌رسد؛ با این وجود برخی نسبت به زیاد بودن تعطیلات نقد دارند؛ چنان‌که می‌گویند در ایام نوروز، مدارس و دانشگاه‌ها گاه تا 18 روز تعطیل هستند.

وی افزود: در شرایطی که دانشگاه‌ها و مدارس در ایام نوروز دو تا سه هفته تعطیلات دارند؛ تعطیلات ادارات محدود به چند روز نخست فروردین است؛ بنابراین باز هم نیاز به یک بررسی کارشناسی عمیق‌تر، همراه با درنظر گرفتن مصالح و نظرات کارشناسی دستگاه‌ها احساس می‌شود و مجلس در حال بررسی این موضوعات است.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی بار دیگر تأکید کرد: در جریان بررسی‌ها برای ساماندهی تعطیلات باید ملاحظات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی درنظر گرفته شود.

وزارت بهداشت سالانه به 10 هزار میلیارد اعتبار نیاز دارد

یوسف‌نژاد در پاسخ به سوال دیگری در ارتباط با عملکرد وزارت بهداشت، با تصریح بر این که انتظارات از این وزارتخانه باید با منابع موجود متناسب باشد گفت: وزارت بهداشت سالانه به بیش از 10 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و تأمین این میزان اعتبار کار دشواری است و مجلس هم باید در حوزه‌های مختلف به وزارت بهداشت کمک کند.

وی ابراز امیدواری کرد دولت در بودجه‌نویسی سال 99، توجه ویژه‌ای به حوزه سلامت داشته باشد.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در پاسخ به پرسش دیگری درباره این که برخی مجلس دهم ضعیف‌ترین مجلس تاریخ ایران می‌دانند، گفت: در ابتدا باید ببینیم معیارها، شاخصه‌ها و ترازوهایی که به واسطه آن مجلس را وزن می‌کنند چیست و موافقان و مخالفان مجلس فعلی بر اساس چه انتظاراتی مجلس را مورد ارزیابی قرار می‌دهند.

یوسف‌نژاد با تأکید بر این که کسانی که مجلس را مورد ارزیابی قرار می‌دهند باید در وهله نخست به وظایف مجلس توجه داشته باشند، گفت: وظایف اصلی مجلس قانون‌گذاری و نظارت است؛ با وجود این پیش‌فرض مهم، بسیاری از منتقدان، مبنای خود را برای ارزیابی عنوان نمی‌کنند.

وی با بیان این که برخی انتظارات از نمایندگان مجلس اساسا در حیطه اختیارات و وظایف نمایندگی نیست گفت: ممکن است برخی تکمیل کمربندی‌های نیمه‌کاره و پل‌ها و دیگر وظایف دستگاه‌های اجرایی را از نمایندگان طلب کنند که این امر خطاست و ملاک‌ها باید معطوف به دو وظیفه اصلی مجلس باشد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۹۰۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند

به گزارش خبرآنلاین، مسئول گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: موارد ابتلا به بیماری سالک در این استان سالانه بین ۳ تا ۵ هزار نفر بود که الان به ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

«رضا فدایی» مسئول گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان در گفت‌وگو با ایلنا درباره وضعیت ابتلا به بیماری سالک در این استان توضیح داد: پیش از تلاش‌هایی که برای کنترل این بیماری انجام شود، ما سالانه تنها در استان اصفهان بین ۳ تا ۵ هزار مورد بیمار سالک داشتیم، در حال حاضر پس از ۱۶ سال کار مستمر، موارد ابتلا بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش یافته است؛ این موفقیت حاصل یک تلاش بسیار وسیع و فشرده است.

وی اضافه کرد: البته خود بیماری هم نوسان‌هایی دارد، بعضی سال‌ها کم می‌شود و برخی سال‌ها بالا می‌رود ولی روی هم رفته در حال حاضر محدود شده است. در استان اصفهان شهرستان‌های اردستان، برخوار، نطنز و شاهین شهر و همین طور شهرستان‌های شرقی استان کانون‌های اصلی سالک هستند. بعضی سال‌ها هم کانون‌های جدیدی ایجاد می‌شود که در گذشته نبوده است.

فدایی عنوان کرد: برای این بیماری یک داروی اصلی موسوم به آمپول گلوکانتیم وجود دارد که این دارو را وزارت بهداشت به اندازه نیاز کل استان‌های سالک‌خیز تهیه و به رایگان توزیع می‌کند و ما هم به رایگان به بیماران تزریق می‌کنیم. همچنین دو یا سه نوع پماد وجود دارد که در کنار این آمپول، داروی کمکی محسوب می‌شوند و سیر بهبودی بیماری را تسریع می‌کند. از این رو این داروها را ما به مقدار مورد نیاز داریم و معمولا کمبود نداریم.

وی ادامه داد: از نظر درمانی بسیاری از بیماران پس از گذشت ماه‌ها از ضایعه پوستی مراجعه می‌کنند که در آن موقع زخم بزرگ شده و درمان آن هم سخت‌تر می‌شود. ما همیشه در آموزش‌هایی که بین مردم مناطق سالک‌خیز داریم بیان می‌کنیم که اگر زخمی بر روی سطح بدنتان پیدا شد، فورا برای درمان مراجعه کنند، چون درمان در مراحل اولیه بسیار کارآمدتر و ساده‌تر هست.

رضایت نسبی از داروهای سالک تولید داخل

فدایی با اشاره به داروی سالک تولیدی شرکت‌های دانش بنیان داخلی گفت: آن دسته از داروهایی که سازمان غذا و دارو یا وزارت بهداشت تایید می‌کنند، مجاز به استفاده از آن‌ها هستیم. به طور مثال داروی سیناآمفولیش پمادی است که یک شرکت دانش بنیان تولید کرده است و پس از تایید وزارت بهداشت ما هم مجاز به استفاده از آن شدیم. به طور کلی یک رضایت نسبی در کنار داروهای اصلی از این داروهای محصول شرکت‌های دانش بنیان حاصل شده است، لذا از این نظر قدم‌های مثبتی برداشته اند.

وی درباره درمان جای زخم (اسکار) سالک گفت: متخصصان پوست و جراحان پلاستیک، روش‌هایی برای ترمیم نسبی جای زخم‌ها دارند که درمان از طریق سلول‌های بنیادی یکی از آن‌ها است. اما این روش‌ها نسبی و بسیار پر هزینه هستند. به همین دلیل ما تمام تلاشمان در زمینه مقابله با خود بیماری و مراجعه به موقع بیماران است.

فدایی همچنین به تغییرات روند ابتلا به بیماری سالک اشاره کرد و افزود: طبق اطلاعات منتشر شده از وزارت بهداشت روی هم رفته در کشور ما روند ابتلا به این بیماری رو به کاهش است. ظاهرا از بالای ۲۰ هزار مورد ابتلا در سال در حال حاضر به کمتر از ۱۰ هزار مورد رسیده ایم. در استان اصفهان نیز موارد ابتلا بین ۳ تا ۵ هزار نفر بود که الان به ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: حتی در سالی که آمار ابتلا کاهش پیدا می‌کند، نباید از این بیماری غافل شد، چرا که این بیماری خودش هم افت وخیز دارد، جدا از کاری که سیستم برای مهار آن انجام می‌دهد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902092

دیگر خبرها

  • فراخوان اولین سالانه تبادل عکس ایران منتشر شد
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • تلویزیون در تعطیلات آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟
  • «مصلحت» و «استشهادی برای خدا» سینمایی‌های سیما در تعطیلات پایان هفته
  • فراخوان نخستین سالانه تبادل عکس ایران
  • تعطیلی سینما‌های سراسر کشور در روز شنبه
  • همه دستگاه‌ها باید به وظایف‌شان در «طرح نور» عمل کنند