Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در روز‌های آینده قراردادی میان رژیم صهیونیستی و وزارت انرژی مصر به منظور احداث خط لوله گازی در بستر دریای مدیترانه برای صادرات گاز طبیعی از میادین گازی ساحل اسراییل به مصر منعقد خواهد شد.

بر طبق این قرارداد که میان شرکت‌های نفتی Delek رژیم صهیونیستی، Noble texas امریکا و شرکت ملی گاز شرق مصر امضا میشود فرآورده‌های گازی رژیم صهیونیستی از دو میدان گازی Leviathan که به تازگی عملیاتی شده و میدان گازی Tamar که چندین سال مشغول فعالیت است از بندر عسقلان در فلسطین اشغالی به بندر العریش در خاک مصر صادر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماه گذشته میلادی رسانه‌ها از توافق کمپانی‌های نفتی اسراییل با شرکت Dolphinus Holdings مصر به منظور صادرات ۱۵ میلیارد دلار فرآورده‌های گازی در سال‌های آینده خبر دادند، اما ظاهرا طبق توافقات جدید این قرارداد با ورود کمپانی امریکایی Noble و احداث خط لوله‌ای به طول ۹۰ کیلومتر در بستر دریا به ۲۰ میلیارد دلار افزایش یافته است. هزینه احداث این خط لوله حدود ۵۲۸ میلیون دلار برآورد شده است.


نمای گرافیکی از موقعیت خط لوله گازی میان اسراییل و مصر

گفتنی است از زمان کشف منابع عظیم گازی در ساحل شرقی مدیترانه و سواحل فلسطین اشغالی، لبنان و سوریه به ظرفیت بیش از ۱۲۲ تریلیون فوت مکعب، تنها رژیم صهیونیستی اقدام به استقرار سکو‌ها و تجهیزات مخصوص استخراج و فرآوری گاز طبیعی از این میدان کرده است.


میادین گازی در ساحل فلسطین اشغالی

امضای قرارداد صادرات گاز به ارزش ۲۰ میلیارد دلار تنها به یک کشور یعنی مصر نشان می‌دهد که چرا رژیم صهیونیستی از ادامه جنگ و خونریزی در کشور سوریه و بی ثباتی و عدم وجود دولت پایدار در لبنان سود می‌برد. به خصوص اگر تاریخ کشف این میدان گازی یعنی دسامبر ۲۰۱۰ میلادی را در نظر بگیریم تنها ۱ ماه بعد یعنی ژانویه ۲۰۱۱ حوادثی که منجر به جنگ داخلی تمام عیار در سوریه شد آغاز می‌شود.

در خصوص لبنان نیز که دست کم به مانند سوریه درگیر جنگ نبوده و مقامات دولتی این کشور و حتی رهبران مقاومت بار‌ها بر لزوم استفاده ملت لبنان از این ثروت خدادادی تاکید کرده اند، اختلافات داخلی و تحریک مقامات سعودی و صهیونیست تا کنون اجازه تشکیل دولتی مقتدر و همکاری تمامی احزاب و جناح‌ها در لبنان را نداده و بدین اسراییل با خیالی آسوده اقدام به استخراج گاز از این میدان مشترک و صادرات آن به کشور‌های دنیا می‌کند.


موقعیت تقریبی میدان انرژی Levant Basin در شرق مدیترانه


منبع: مشرق

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار بین الملل رژیم صهیونیستی صادرات گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۹۰۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم

معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان با ابراز امیدواری از پیامدهای مثبت سفر اخیر رئیس جمهور ایران به پاکستان تاکید کرد: اسلام‌آباد درباره پیشبرد پروژه مشترک گازی با تهران هیچ گونه فشار یا دیکته خارجی را نمی‌پذیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سناتور محمد اسحاق دار در جریان کنفرانس خبری خود در اسلام‌آباد در پاسخ به پرسشی درخصوص راهبرد این کشور برای غلبه بر بحران انرژی و سرنوشت خط لوله گاز ایران گفت: پاکستان متعهد به تامین نیازهای کشور براساس منافع ملی است‌.‌

وی تاکید کرد: هرگونه تصمیم درباره پیشبرد پروژه مشترک گازی با ایران مطابق با تصمیم دولت پاکستان خواهد بود زیرا ما یک کشور آزاد و مستقل هستیم و تحت تاثیر ملاحظات خارجی قرار نخواهیم گرفت‌.

معاون نخست وزیر پاکستان با ابراز خرسندی از پیامدهای مثبت سفر اخیر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران به پاکستان و رویکرد صادقانه ۲ کشور در دیدارها و رایزنی‌های متقابل برای تحکیم روابط فی‌مابین، اظهار داشت: پروژه خط لوله گاز سابقه قدیمی و پیچیده‌ای دارد لذا پاکستان هرگونه تصمیم را مطابق با منافع ملی خود اتخاذ می‌کند و هرگز دیکته خارجی را قبول نخواهد کرد.

وی همچنین درباره روابط پاکستان با عربستان و افغانستان نیز گفت که بنابر دعوت نخست وزیر پاکستان، ولیعهد عربستان ماه جاری (میلادی) سفر رسمی به اسلام‌آباد خواهد داشت. اسلام‌آباد همچنین خواهان روابط متعادل و سازنده با افغانستان است اما متاسفانه پدیده تروریسم یک مساله جدی در روابط با این کشور است و کابل باید به این نگرانی‌ها بپردازد.

پیش از این وزیر دفاع پاکستان، سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد را بسیار حائز اهمیت و موفقیت آمیز خوانده و تاکید کرده بود: ما به یافتن راهی برای پیشبرد پروژه مشترک گازی با تهران خوشبین هستیم.

خواجه محمد آصف با اشاره تلویحی به آمریکا که اخیراً نسبت به تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد ابراز نگرانی کرده است، افزود: ما اهمیتی به مخالفت‌های خارجی نمی دهیم، لذا اگر کسی در پی سفر آیت‌الله رئیسی دچار دردی شده، ما دوایی برای درد آنان نداریم.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی در اولین سفر خارجی خود در سال جدید، روز دوشنبه سوم اردیبهشت وارد اسلام‌آباد شد. رئیس جمهور ایران همچنین از شهرهای لاهور و کراچی نیز بازدید کرد.

کد خبر 751551

دیگر خبرها

  • پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم
  • آژیر خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد
  • حمله پهپادی حزب الله لبنان به پایگاه «المطله»
  • آغاز نقشه اسرائیل برای حمله به رفح؟ کوچاندن فلسطینیان از منطقه شرقی رفح توسط ارتش رژیم صهیونیستی کلید خورده + فیلم
  • شلیک ۷۰ راکت از لبنان به جولان اشغالی سوریه
  • بارانی از موشک بر سر صهیونیست‌ها/ شلیک ۷۰ موشک از سمت لبنان
  • گزارشی از حملات توپخانه‌ای اشغالگران به حومه درعا در سوریه
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • مقاومت اسلامی لبنان از تهدیدهای دشمنان هراسی ندارد
  • شهادت و زخمی شدن ۵ تن در حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان